В извънредно положение, ще си направим бебчета - няма съмнение !~бебеправене 373~

• 29 556
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Преди да пиша по рано си бях подготвила един пост от последните дни.  
На Джеси желая страхотен рожден ден, с много здраве, обич и поне 1 съкровенно желание сбъднато. Вече на патерица, извинявай.
На Маргото да й кажа, че е войн, че много си мисля и се надявам най-хубавото да ти се случи. Чакам новини от теб.
На Меги честито здраво бебе! По голямо щастие от това здраве му кажи!
Блеки честита голямата малка Радост! Чака те много щастие с това момиченце да знаеш!
Лара палци за прегледа, всичко ще е наред. В този ред другите момичета от последната вълна как сте?прегледи?
Локо, за тебе ясно, ти си малка позитивна машинка. Скоро Б.
А иначе, благодаря ви на тези, които се включихте сега с пожелания по случай пулса, не исках да прозвучи така, няма укор, просто исках да дам личен пример с нещо. Истината е че самата аз във времето не съм била винаги супер отдадена да пиша лично на всяка от вас. Всичко чета до последната точка, опитвам да коментирам, но съм неорганизирана и често забравям, а имам какво да кажа. Подобно на Тикълс и аз съм отдавна миналата няколко пъти по повечето обсъждани теми и ги пропускам. Абе сложно е винаги да си на ниво и на линия, наясно съм.
Към включилите се момичета от бейби бума насам изпитвам вина, винаги съм приобщавала новите, беше ми мисия, но е време и малко да дам път. Аз самата не чуствам, че ролята ми тук трябва вече да е толкова активна. Та така, ако видите някой лайк от мен, но си остане само това, той е една мисъл за вас и пожелание за нещо добро както доста момичета вече казаха. По рядко ще се включвам, не че е нужно да се обяснявам, но така ми е по спокойно, защото от март 2019 до март 2020 мисля, че нямах пропуснат ден в темата без да пиша, па било то за някой скандал, или някоя моя тъпотия. Grinning
Тука съм, с вас, и дебна в сенките с лиген в ръка(в случай че повърна, сориии) за всеки + тест. Ще пиша и след прегледи.

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 17:57 от Ivied

# 106
Здравейте момичета според вас положителен ли е този тест

# 107
Еси, да, положителен е - действайте и успех! 🍀

# 108
Божее много ти благодаря мислех че е минала овулацията, защото днес ми е 17 ден от М а той ми е 30дни  и това е първия такъв тест който си правя, много благодаря 😍😍😛

# 109
Здравейте момичета според вас положителен ли е този тест

доста положителен Bowtie

Аз няма да се включвам по темата, просто защото няма какво да кажа..освен: най - вероятно "не е същото тук вече", но няма и как да бъде, живота си върви, идваме постоянно нови и нови момичета, с нови тревоги и мечти, а това, че нямате познати никове, може само да ви радва.Това е.

# 110
JessitoBG, честит рожден ден и от мен на патерица Hug Нека всички трудности да останат зад гърба ти и от сега нататък само поводи за радост да имаш!
Локо искрено ти се възхищавам как приемаш нещата с БХ. С вибрациите, които излъчваш със сигурност скоро ще привлечеш във своята вселена едно бебешорче. Все си мисля, че трябва да сме по-положителни, за да ни съдейства вселената за изпълнението на желанията ни, нали така Two Hearts
Animor, и аз очаквам скоро да се поразхлябват нещата в болниците и да си правя ЦС. Дано излезем с хубав резултат.
Re-Born, грабя от прашеца с чувалитее Blush
Иви разрових се и видях, че сред многото споделени точици съм изпуснала твоята. Когато се насъберат много коментари ми е трудно да запомням всичко, ама то вие така избухнахте чее Flushed Честито сърчице, желая ти лекичка бременност и много радости Heart Eyes
По дискусията напълно подкрепям Roxyrox. Страхотно е, че по-опитните сред вас ни помагат и подкрепят независимо стари ли са нови ли са за темата, това е основната идея на групата и се радвам, че съм част нея.
Хайде, дано "новите" да не стават "стари", а "старите" бързо да се изнизват от тук.

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 16:40 от violet4e

# 111
Здравейте, мами!

Прекрасна тема ♡
Аз съм Екатерина, на 27 години, живея в гр.София.
Имам увреден слух заради лекарска грешка, нося слухови апарати,но за сметка на това говоря добре благодарение на семейството ми и един логопед.
Нямам деца.
Последният ми месечния цикъл беше на 22 март, моят цикъл трае около 26 дни. Преди датата на мц получих задух,направих си тест - 2 черти.
Бременна съм в 5 гестационна седмица и 2 ден.
Вторият ми преглед е чак когато съм в 9 гестационна седмица и много се притеснявам.
С удоволствие ще следя тази прекрасна тема.
Успех и поздрави

# 112
Божее много ти благодаря мислех че е минала овулацията, защото днес ми е 17 ден от М а той ми е 30дни  и това е първия такъв тест който си правя, много благодаря 😍😍😛
Овулацията понякога може да се премести с няколко дни. Успех, другият тест нека да е положителен за бременност Heart Eyes

Здравей, Екатерина/ Кате!

пп: прочетох предните коментари. Не мисля, че имам право да коментирам темата, защото съм от новите. Въпреки, че не ми е приятно да има разделение, разбирам ви. Познавате се отдавна и сте споделяли всякакви емоции. Единствено мога да изпитвам респект към това, което ви се е случило и се надявам най-голямото щастие да се случи на всички ви, защото съм сигурна, че няма по-голяма радост от това.

пп2: гостенката ще дойде и този месец. От цялата еуфория пропуснах нещо много съществено, а то е, че микробиологията не ми е добра. Втори месец съм на Астарте и Флоражин овули. Още един ще трябва и след това обратно при докторката. Хич не ми се ходи при нея, развика ми се по телефона, защото ѝ се обаждам да ми каже резултатите от изследването. Confused

# 113
  • София
Иви, верно е това, май само като беше в Гърция, бе поразредила включванията. Grinning

То е ясно, че няма как човек да се изказва по всички въпроси и да коментира всичко. Просто е невъзможно.
Но понякога дори и един 'лайк' те вдига и знаеш, че някой някъде мисли за тебе. А това е ценно.

Аз все пиша чаршафи и пак забравям сумати неща.
Не помня кой, май Жасмин, едно време си пишеше на листче какво трябва да включи в поста. Поименно. Един път беше снимала листчето. Grinning

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 17:48 от rave

# 114
Здравейте отново и пт мен! Няколко пъти почвам да пиша и се спирам. Искам да благодаря на Рейв за прекрасната тема и затова, че се видях на първата страница, и ми стана топло на душата! Следях ви, но някак все не ми идваше да пиша, и аз си минавах и все още минавам през разни фази на самосъжаление и негативизъм, с които чувствах, че не мога да допринесат за положителната нагласа на темата. Честити чертички, точици, ембриончета, сърчица и родени бебета на всички, на които пропуснах да кажа поотделно! Разбира се, желая на всички всичко най-хубаво, спокойни бременности и пухкави здрави бебета!
Аз някак съм нито от старите, нито от новите, някак все не можех да се включа адекватно и макар че винаги получавах много подкрепа с харесвания на коментарите ми, не можах да се впиша много, за което вероятно сама съм си виновна. Все ми е в спомените темата, в която пишех преди почти 4 години, съответно се чувствах странно, че не съм вече със същите момичета, че не сме на една вълна и всеки го е подхванал животът в различна посока. Та в тоя ред на мисли, радвайте се на подкрепата, която си давате тук, защото тя е много ценна! Аз до ден днешен помня момичетата, с които си бяхме опора тогава. За щастие с една част от тях се паднахме в една и съща отчетна и тя прерасна в страхотна задружна група. Този път, както казах, аз някак не се включвах достатъчно и затова не станах постоянна част от темата, макар че реално съм тук от септември, а чета от по-отдавна дори. Но не е късно пак да пробвам. 😃  Виждам, че има много нови момичета, затова пак ще се намърдал и ще се представя накратко. На 32 съм с едно момченце, което лятото ще стане на 3. Опитваме от септември, но реално имам 4 пропуснати цикъла, имам и две биохимични бременности. В момента съм на терапия за нисък прогестерон, който ми откриха след втората БХ. Чакам да ми дойде с нетърпение на 02.05. и пак да вляза в играта. Бях се разколебала покрай тоя вирус, но решихме, че не ни се чака повече, защото времето си тече, а вирусът няма да мине току-така.
Локо, мога само да ти се възхищавам за позитивното отношение! Моите БХ ме сринаха тотално и все още си поплаквам понякога. Уж нищо работа, но много тежко го преживях и още преживявам. Пожелавам ти следващият път всичко да е наред и да запазиш този оптимизъм!

# 115
Момичета, да ударим една виртуална прегръдка и да не се делим. Тук сме за добро и за всички желаещи има място.
Честит рожден ден Джеси и Марго на патерица, желая ви най-скорошно забременяване, здраве и щастие (извинявам се за закъснението). Май и аз съм пропуснала последните новини от Иви, супер!
Честито и на Лара, честито и на Екатерина! Успешни и до финал! Локо, съжалявам за БХ. Ще стане другия път!
Аз също не съм чела стари теми, може би само  последните 2. То само като видиш впечатляващата бройка от "бебеправене" - 373, как и колко да се връщаш назад, за да прочетеш всичко и да опознаеш всички? Аз съм във форума от 2017-та, тогава за кратко с друг ник, след това с новия ник от 2018. Заради медицинските проблеми все обикалях другите теми, където търсех отговор на въпросите си, проучвах тихо инвитрото, което неминуемо ми предстоеше... затова и не съм се решавала да се включа в темата, в която повечето (макар и не всички) опитвате да забременеете естествено. Висях си в проблемното. Но ето, че съм И тук, и няма да мръдна докато до една не ви видя с две черти Grinning
През повечето време чета през телефона, затова и не пиша често индивидуални обръщения. А и още се ориентирам кой с какво се бори и в коя фаза на цикъла е.
Съжалявам ако сега пропускам някоя новина, наистина си трябва лист и химикал за тази работа Grinning

# 116
Мислех да не се включвам, но предвид , че съм от хората , които симпатизираха (и все още симпатизирам) на Джулиана, го правя. Не съм сигурна дали съм в списъка ти, но не това е важно.
Стари, нови кучета и котета, всеки рано или късно ще постигне мечтата си и ще си поеме пътя.
Разделение не бива да има, ничии проблеми не са по-важни от проблемите на другия !
Целта на тая група е подкрепа и осведоменост и аз лично се чувствам благодарна, защото получих и от двете по много.

Също така, Джу, държа да знаеш , че аз лично не съм те забравила (а ти??Wink и се питаме на лични с други момичета за теб, които също те мислеха. Ясно е, че групата си има лидери и жени , които оставят следа. Ти си една от тях и го знаеш. Но това не ти дава право да бъдеш груба и изискваща и то по този неопределен начин. Тук интереси няма и който е стигнал до етапа да търси подкрепа от непознати в Бг мама , то не е било от хубаво (в общия случай ). Затова смятам , че би "спечелила" морално повече, ако си запазиш обичта и подкрепата на момичетата тук:) Моята я имаш, бъди здрава и силна.

P.s. На всички нови момичета, колкото и да е относително това понятие , стискам палци и съжалявам, че улисана в собствените  си грижи, не намирам стимул да пиша вече. Изчерпах се, нямам и какво да кажа. Дай Боже да не се налага пак да ви обсебвам с присъствието си:)

# 117
Winter, Иви, violet4e, Черешке, mandaria , благодаря и на вас за пожеланията ! Green Heart Green Heart Green Heart Green Heart
Forever_smile , пожелавам ти една прекрасна и безгрижна бременност и после пухкаво бебче с което да ни се хвалиш!
Лира - Green Heart
Кийпи, имаш други грижи сега и си в едно голямо приключение. Нормално е. Пожелавам ти да се върнеш активно в темата за кратко като се готвите за второ детенце!

Аз не знам дали съм нова или стара или средна. Следя темата от ноември, а се опитваме да имаме детенце от 2017г. Пробваме естествено докато си чакаме датата за започване на второто инвитро.
Радвам се на старите момичета че пишат и дават кураж на всички и на новите че запълват редиците, за да не е самотно в темата. Така си му е и редът. Имаме си място за всички искащи първо, второ, трето или 10то детенце....които са на 20 или 45 или пък се пробват естествено или чакат процедури...такива които са бременни, но пък все още имат нужда от нас и идват за някоя друга топла дума и такива които отдавна гледат бебета, но пък идват за да кажат някоя мила дума на борещите се. Всеки си е на мястото и има право да пише и знам че много момичета само четат, защото мислят че не са на място с личната си история, но хей...на правилното място сте..пишете и споделяйте и ще видите! Като бях бременна следях една от отчетните теми, но там не беше такава атмосферата и разбирам защо много хора се чувстват по-добре тук.
Успех на всички! Голям дървен философ съм понякога...извинете ме. Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 19:46 от JessitoBG

# 118
Добро утро, момичета!
малко да разведря темата - при мен почва фертилния период, така че довечера ще се отдам на работа Laughing , тъй като вече ходя на работа и деня не ми е свободен. Поздрави.Bowtie

# 119
Успех, girl!
Аз от вчера имам болки в гърдите. Чакам М на 01.05. Уж нямах много надежди за този месец, но днес пак започна да ме човърка дали-или? Е, съвсем скоро ще се разбере! Слънчев ден!
#остава1ден#

Общи условия

Активация на акаунт