В извънредно положение, ще си направим бебчета - няма съмнение !~бебеправене 373~

• 29 555
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Всички ще сме мислено с теб / да се посмеем малко/ Joy
Поздрави и усмихнат ден 😁

Добро утро, момичета!
малко да разведря темата - при мен почва фертилния период, така че довечера ще се отдам на работа Laughing , тъй като вече ходя на работа и деня не ми е свободен. Поздрави.Bowtie

# 121
Хахах, недейте, че и аз ще започна да си мисля за вас Grinning

# 122
ggirl, да се потрудите усърдно! 😁
Chery, и мене много ме човърка, НЕочаквам на 02.05. В момент на слабост снощи направих един бърз тест 😩 Много ме е срам, че нямам никава дисциплина. Знам, че е ужасно рано, но ей ме на с тест в ръка. А на всичкото отгоре се появи някаква изпарителна чертичка, заради която не съм спала цяла нощ. Тестът е от евтините clear and simple, така че не му вярвам изобщо.
Хубав пролетен ден на всички 🌸

# 123
ggirl Късмет. И на мен вчера теста за овулация ми е положителен и ние работим по въпроса.

LittleCattley Не си единствена и аз съм нетърпелива и правя ранни тестове. Ако имаше микроскоп за самонаблюдение, сигурно щях да събирам пари да си го купя да клюкаря какво се случва Grinning Късмет и стискам палци да е положителен теста.

Чери А дано не са ПМС, а симптоми за нещо по-хубаво.

Борнче Май на теб не ти честитих здравото бебче. Дано все така да е здраво.

Margo Как си? Loco И теб те мисля как си и какво се случи с теб.

Забравих, добре дошли на новите попълнения в темата. Пожелавам Ви много бързо да се преместите в отчетните.

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 11:03 от Пълнолуние

# 124
Добро уЛтро момичета !

Днес малко се поуспах , защото цяла нощ не можах да спя .(една бълха ми разказваше приказка, но ММ сутринта в 5.30 и разказа играта😁)
Аз започнах да чета края на март 2019 , и се включих в групата април или май , не си спомням точно . Отначало Борнчето ми беше една от любимките,  също така Рокет,  Рочелка,  Джули .. Четях с интерес , защото тогава още не бях запозната напълно с бебеправенето и всеки един съвет ми беше полезен. После ако си спомняте беше дошло едно момиче Daniela20 , тя също ми беше приятна , но отдавна не съм я срещала из темите . Флиме,  също обичах да я чета , а Батмам ми липсва с неините весели картинки . Всички до една сте ми много милички  , макар и да не се включвам много често си ви чета , но като не мога да дам съвет просто не пиша. Всички сме имали моменти на гняв , защо на другите е случва а на мен не ..
Моят отговор на този въпрос е "Защото Бог така е решил."
Аз исках детенце още януари 2019 , и мислех ,че ще стане много бързо (като смятате ,че сме много млади с ММ , аз тогава на 19 и половина , а той на 26), но Бог е решил да забави , малко нещата . Грижех се  за болната си баба , която беше с рак, чисто сама . Тези от вас , които познават такъв човек ще ме разберат . Последния месец беше най-тежък , защото тя вече вече не можеше да става и до тоалетна. През 30 мин тичах до аптеката или до бърза помощ , консултирах се с какви ли не доктори , плащах да я лекуват вкъщи със подсилващи системи , но за съжаление на 24 май се случи най-лошото .. преживях го много тежко . Сега си представете , ако се беше получило бебето веднага , дали щеше да издържи на всичко това? Още докато беше жива подготвяхме сватба , но когато се случи това я отменихме  . Не се отказах от опитите за бебе исках сватба дори и бременна с голям корем , исках сватба  . Един свят човек на Бога , ни беше споделил ,че с жена му са нямали деца 5 години , но сънувал ,че докато не подпишат граждански брак,  няма да имат дете . Те набързо подписали и на следващия месец жената забременяла . Тогава  ММ решихме и ние да подпишем за да може Бог да ни благослови и нас с детенце . Подписахме на 25 юли с надеждата и при нас да се получи и август вече да съм бременна . Да ама не се получи . Просто исках да забременея , за да може горе долу да се ориентирам кога да бъде сватбата .
Точно на рождения ден на ММ бях на АГ за да види дали са се махнали кистите , и тогава тя ми каза ,че имам само една и тя е киста на жълтото тяло , която показва ,че съм имала О . Това за мен беше голямо постижение . Казах си , щом съм имала О , бебето е в кърпа вързано . Да ама не . Декември решихме ,че сватбата ще бъде на 25 април , и да забременея ще бъда в 4-ти месец , а тогава още няма да имам голямо коремче.
И така започнахме приготовленията за сватбата + цялостен ремонт у дома (разбира се ако забременея , после да не ми е трудно да се занимавам и с ремонти , и когато се роди бебето всичко да е готово) , ресторант , украса , оркестър , грим , прическа,  аксесоари , видео , и всичките екстри за една сватба , само роклята оставих за средата на март , защото нали ако забременея и напълнея да не ме стяга. Ето че дойде и март заедно с извънредното положение . Сватбата се отмени, за не знам си кога (още нямаме конкретна дата) , бебето го няма , и сега в извънредното положение живея ден да мине друг да дойде . И си мисля , може би Бог не иска да ме разочарова , ако бях забременяла веднага  , можеше покрай болната ми баба да се случи нещо на бебето . Или ако бях забременяла август-септември сега щях да родя , и да не мога да си направя сватба . И още куп други неща които са можели да се случат .  Знам ,че моите проблеми са много маловажни , пред тези на другите момичета , които преминават през процедури , стимулации и т.н , но за мен са си  важни . Всеки сам си носи кръста . Аз знам ,че независимо след колко време всички ние ще прегърнем своите деца . Нетърпеливи сме всички,  искаме да хванем живота за рогата и винаги да се случва това ,което ние искаме .
Но има една много хубава поговорка "Човек планира ,но Господ решава."
Постът ми стана мнооого дълъг , но просто имах нужда да го напиша.  Бъдете здрави и не се отказвайте от мечтата си . Пътят е трънлив , но винаги си заслужава. ❤

# 125
Dreamer,  напълно те разбирам с баба ти.. от целия ти пост мога да кажа само едно - не е хубаво човек да си прави планове. Остави се както се казва "на течението" - успокой се (знам, че всички това ни повтарят, но явно има защо), и се надявам скоро да се похвалиш Heartpulse

# 126
  • София
Nicole Watterson аз те помня добр си дошла отново този път се включвай по-смело
ivied ти си част от душата на групата, ще липсваш ако се оттеглиш твърде много, ама сега най-важно е да си почиваш и да се радваш на спокойна и щастлива бременност, та както го усещаш - ще се радвам поне от врем ена врее да се включваш Simple Smile
Dreamer Heart
Скрит текст:
хах и при нас имаше бълха, но беше си харесала ММ,че той е по-сладкият от двамата Grinning него от няколко дни му разказва играта - сменяхме спално бельо и пижами 2 пъти,ама без резултат, но наа-накрая снощи я е изловил. интересното че той е на решето, а аз нямам ни едно ухапване ... чак се чувствам недооценена Grinning
Относно баба ти - съжалявам - и моите баба и дядо си отидоха заради коварния рак и знам колко тежко е да гаснат пред теб - прегръщам те. Наистина боли, когато плановете се сгромолясват, но Ти си силна - Бог ще те възнагради с желаната рожба, Той знае кога и как трябва да стане - моли се и вярвай - времето ще дойде!
ggirl и пълнолуние  - работете усърдно - очакваме резултати! Simple Smile
LittleCattley бъди малко търпелива - дано не е само изпарителна и скоро покажеш наситена хубава втора чертичка - малко остава.

# 127
Dreamer, и аз съм в подобна ситуация. Абсолютно те разбирам. Наистина не е добре да си правим чак толкова планове, за да не се разочароваме още повече. Виждам, че си вярваща, уважавам решението ти, но не мисля, че такива действия като "ако се подпишем, ще забременея" наистина могат да помогнат. Според мен най-важно е да не се стресираме. Понякога сме стресирани дори и без да го осъзнаваме. Особено в тази тъпа ситуация с вируса, човек слуша по 100 пъти едно и също, което се набива в съзнанието бавно, но славно. Усещането за неизвестното - кога ще се приключи с цялата тая корона направо ме побърква. Всякакви лоши мисли ме навестяват без да се усещам, а не трябва. Трябва да направим всичко възможно, за да се сме спокойни и щастливи, да сме егоисти за щастието си в момента, да изключим съзнанието си за всичко негативно. Виждам, че си емоционална, аз също. Затова все си ги повтарям тези неща и гледам да се съсредоточа върху приятни неща, а бебеправенето да го гледам като нещо много приятно, разтоварващо, сплотяващо и да изключа основната цел.
LittleCattley, аз съм сложила всички тестове в различни шкафове, за да не ги виждам, забутала съм ги някъде, да не се изкушавам. Joy

# 128
  • Dope Reach
Дриймче, наистина го мислиш малко повече, но пък в това няма нищо ненормално. Пожелавам ти да се случат скоро нещата, дори да продължаваш да премисляш. Но пък опитът е показал, че доста често получаваш желаното, когато забравиш за него или фокусът се отмести. На нас също ни предстои ремонт, но решихме да го оставим за по-нататък, за мен не е проблем той да се случва, докато съм бременна, ще ми помогне да прехвърлям мислите в друга посока.

Аз съм с лелка, нали знаете, че все се хваля с това, този път бая обилна и за първи път съм със зверски болки. Само от лявата страна. Не знам кое е различното този път, но хич не ми се излиза и навън, нищо не ми се занимава да върша. Започвам да ставам жена май. Grinning

# 129
Dreamer, страшно много ми хареса нещо от поста ти!!

Аз знам ,че независимо след колко време всички ние ще прегърнем своите деца . ❤

Убедена съм, че е точно така! Убедена съм също, че след всичките неволи на финала ще се радваме в пъти повече и щастието ще е още по-голямо!

# 130
Ако ви се чете за абсурдно плануване на Б, предоставям ви невероятните планове на ММ 😁😁😁
Скрит текст:
Аз първа започнах да говоря за деца. Разговорът се случва септември 2019г. Бяхме на почивка послучай първата ни годишнина от сватбата. Счетох момента за перфектен да споделя своите желания, НО не съвпаднаха с тези на ММ. А неговите бяха да попътуваме още малко, защото като дойде 👶🏻 - забрави! Да си поживеем още малко (каквото и да означава това 😁) Все още не е дошъл момента и т.н. и още няколко глупави довода, вече не си ги спомням. А при въпроса ми кога ще е момента, слушайте! 🤣 Наши много близки приятели щяха да се женят през юни 2020г, за съжаление отмениха сватбата заради ИП. Та, според моя възлюбен, трябвало на тяхната сватба да съм 3ти месец (как го изчисли!), за да не ми личи и да мога да присъствам на моминското парти 🤣🤣🤣 Разбира се, побеснях. Очевидно не беше готов, но тези доводи ме застреляха на място. Сега ми е смешно, тогава не толкова 😁 До декември вече бяхме единодушни, че е дошло времето и действаме. Но ето, че не става така както искаме. Това с планирането е Божа работа. А ММ си мислеше, че щракаш с пръсти и готово. Вече се убеди, че някой друг взима тези решения.

Dreamer, от поста ти разбирам, че си един добър човек, който заслужава да му се случват хубави неща, сигурна съм, че няма да закъснеят. Важното е да не губим вяра!
Казват, че ни се предоставят такива изпитания, които са по силите ни да преодолеем. Трудности има само пред силните хора, пред тези, които могат да ги издържат.
Rochellka, ами честита ти леля😁 А и да ти се излиза... Генерала каза: Да не излиза! 😁

# 131
Дриймър , извинявяй, ако сум пропуснала, но за периода от началото на 2019 до почти средата на 2020 какви изследвания бяхте правили? Simple Smile

# 132
Cattley, ММ по същия начин беше убеден, че бебетата стават точно като си ги поискаш. Така де, днес решаваш, че искаш бебе, утре тестът вече е положителен. Доста се разочарова като почакахме 9-10 месеца след “Аз съм сигурен, че ще стане от първия път!!!”. И все пак мисля, че бебчетата идват не винаги когато ги искаме, а когато наистина му е дошло времето и вярвам, че скоро групата съвсем ще опустее! ❤

# 133
Това с планирането и мен ми е познато. Сестра ми се наложи да премести сватбата си заради корона и се чуди за догодина дали през май или август. Мина ми през главата, че ако нещо стане до тогава, ще ми е трудно да пътувам и дали да не й кажа нещо, ама се сдържах - нищо не се знае в днешно време, пък и то голям нероден Петко стана 😅  по принцип и аз обичам да си правя планове и съм голям контрол фрийк, ама ще се опитам поне с бебеправенето да не съм.

# 134
И ние си мислехме, че няма много да чакаме бебето. За това все отлагахме по какви ли не причини, то не беше моето здраве, ремонт и преместване в друго жилище. ММ не искаше да сме под наем.

Няколко месеца бях на доста силни лекарства и инжекции, та трябваше да дам почивка на тялото ми и да се изчисти от химиите.

От октомври 2018г до сега няма резултат и съжаляваме, че сме отлагали

Взех си изследванията от макропролактина, наред са. Начев ми каза, че неговото изследване се прави по много по прецизен метод и е много по-точно. Пролактина ми е в норми и категорично каза, че не е причината в това.

LiFi Как си ти? Слуша ли бебо?

Май и аз ще почна да пиша на листчета, че забравям.

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 14:02 от Пълнолуние

Общи условия

Активация на акаунт