В извънредно положение, ще си направим бебчета - няма съмнение !~бебеправене 373~

• 29 554
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Cattley, LiFi,в същия глас беше и ММ. Едва ли не цялото време на света имаме,то от половин път щяло да стане. Наистина не отне много месеци после да се получи,но пък после неуспеха и последвалите проблеми... И на мен ми става мъчно понякога за това отлагане,особено сега, ама.....това е.
Дано занапред да е успешно за всички.

# 136
  • варна
Да се наредя и аз тука , от много време ви чета и много сте ми забавни ! И аз много искам да имам бебче , но вече съвсем се обърках – предният месец цикъла ми беше на 33 дена , а този на 23 е как да изчисля кога съм в овулация

# 137
Това с планирането е много кофти. Хем е хубаво да не се подхлъзне човек и да си отлага останалите планове заради забременявяне( аз имах такъв период), защото никога не се знае кога ще се случи, от друга страна пък все пак сме разумни същества и няма как да се живее както дойде и да не се опитВаме да си подредим нещата по най- добрия начин, особено имайки желание за отглеждане на дете/деца.  
При нас започна рано бебеправенето( бях на 26), всяко забременявяне се случваше бързо, но пък и всяка бременност приключваше все по различни причини. След последната загуба в 18 седмица ни казаха да се пазим 4-6 месеца, но ние удължихме малко периода, защото аз психически не бях готова. Мислехме си, че щом предишните пъти самото забременявяне ставаше бързо, значи пак ще е така и притесненията ни бяха за по- големите седмици, но ето... сега вече и забременявянето се бави година и нещо вече( броя и неуспешно инвитро в този период). Старая се да балансирам нещата- гоня си целите, но не на пълни обороти за съжаление, обаче и постоянно съм и в готовност да пренаредя всичко и да съобразя всичко с бременност, защото при мен следваща такава ще е свързана с доста лежане.
Ако сега мога да се върна назад бих променила пасивността си на моменти, бих била по- активна в преследването на останалите си мечти и цели(извън това да имам деца), защото бебето в един момент рано или късно ще дойде по един или друг начин и ще има нужа от едни спокойни и доволни от себе си и живота си мама и тати.

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 16:12 от ***Alessandra***

# 138
Пълнолуние, бебчо за сега много слуша. Вече сме 12та седмица, до сега не съм имала гадене нито веднъж, нито повръщане, в обонянието ми няма никаква промяна - като цяло ако не го бях видяла на видеозон, чак нямаше да вярвам, че съм бременна. Абе изобщо, става ми смешно като се сетя как преди всеки месец си измислях всякакви симптоми без изобщо да съм бременна 😂
А за мъжката аудитория са големи сладури, все са много уверени, че работата е раз праз и вече буташ количка! Ето го и малкото човече и с това ИП съм сигурна, че скоро ще има още мнооогоо точици, квадратчета и грахчета, само не губете надежда. Всяка жена, която иска да бъде майка, ще стане майка, рано или късно ❤

# 139
Аз пък мисля, че всички в началото са убедени, че ще стане и даже ги се страх да пробват Simple Smile Даже си мисля, че е нормално, когато става въпрос за млади хора Simple Smile Работата е там, че при някои наистина се получава, при други не Sad Когато не се получи се обвиняваш защо не си започнал с опитите от по-рано, защо това защо онова... Ние също минахме през какви ли не планове, първо искахме да сме финансово по-стабилни, после си мислех че ще съм бременна като кума, а даже и като кръстница не бях Sad, дълго време не смеех да си сменя работата защото ей сега ще забременея Frowning1 Много си мечтаех да съм на двадесет и няколко с две деца, а скоро ще стана на 30 с нито едно, през какви ли не емоционални състояния преминах Sad Аз също съм много емоционална за огромно мое съжаление, но човек е такъв какъвто се ражда, не мога да стана друг човек Persevere
Обаче проблема не е нито в планирането нито в очакването, приятелките ми които вече си имат по едно дете, бяха по същия начин очакваха, планираха, просто им се случи Simple Smile Даже си бяха пресметнали майчинството да не е по-ниско! Мисля, че когато не става се започва с това не го мисли, защото го мислиш не става, а аз виждам че всички го мислят, при някои става, при други не - това е!
Вярвам в Бог и както Дриймчето казва, Бог така е отредил за мен. Освен това мисля,че си е и голяма доза късмет.
Затова момичета нека Бог ви благослови да ви се случи и да имате късмет Flowers Four Leaf Clover

# 140
LiFi, какво ти е хубаво само!
Спомням си как ти ме отвори на premom, докато се чудех още + ИЛИ -ли ми е теста за О Bowtie Знае ли се пола или е рано още?

# 141
Дримче, аз те разбирам много добре, че и аз съм по плановете, прекарвам доста време в бъдещето. Сега съм се отказала да мисля кога ще стане и може би затова съм по-спокойна. Но пак си мечтая разни неща необвързани със срокове. Също като теб мислех, че може да е за хубаво, че не е станало бързо.
Но ако не стане за 1 год при млади хора, е хубаво да се търси причина, та не е лошо едни хормони за теб и една СГ за ТМ да пуснете вече.
Скрит текст:
Помня, че като бях малка и се очакваше апокалипсис 2000та си мислех, че ако имам детенце по това време ще е бебче, айде аз ще съм се наживяла Grinning, но то  ...
LittleCattley имам 2 приятелски двойки дето им се получиха бебетата по план от раз и бяха потресени, защото очаквали 3 до 6 месеца опити всъщност и не били готови.
За мен тази тема без Ивето няма да е същата, та добре че е наоколо още.
Някои от вас бяха за мен прекалено критични към Джулката. Като искаме да кажем, че някой не е постъпил достатъчно добре, ми да му покажем че пък ние го можем това и да постъпим по-добре.  
Тъкълче мислех да ти пиша, ама като не знам отказахте ли се, не се ли, не посмях. Иначе те разбирам и ще се опитам да обясня на "новите". Аз също вече не се задълбочавам да опознавам хората и това се дължи само на самозащита. Имаше хора, които опознах и са ми мили забременяха и никакви ги няма, нито инфо дали родиха, нито памперс, а други просто се изпариха от темата и не ги знам пък изобщо какво им е. Тези ми стигат. Та момичета чета ви,  но си внимавам заради себе си.
Та след тези мисли пак да благодаря за прашеца и памперсите (взимам от всичко) и да честитя добрите новини на Лифи и на който съм пропуснала, ако има такива.
Благодаря на тези дето ми писаха да питат как съм, много мило. И тук да кажа добре съм Simple Smile

п.п. Джес аз лично съм те коментирала - ама ха Simple Smile

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 17:17 от Одри

# 142
LiFi, вчера беше само две черти, пък виж го сега! 🤗
Пълнолуние, по схема ли действате вие?
Dreamer, ще дойде за всички новината! Търпение трябва в този живот!
Iv , не ни напускай!
Аз май съм споделяла, че не съм от най-вярващите и това "Бог така е решил" за жалост никаква утеха не ми носи. Вярвам в себе си и в това, че ако много го искаш, бъдеш упорит и търпелив то ще се случи рано или късно.
За плановете съм съгласна. Повечето неща не се случват когато сме ги мислили. Но пак казвам, ако много го искаш и си търпелив ще се случи точно когато трябва. ❤
На мен ми е странно предната ми бременност как успя да се случи от един единствен опит, а сега не става и не става. А не е било толкова отдавна, колко да ми са се объркали тези хормони? А уж след А , по-лесно ставало...
Търпение, търпение ...

# 143
Тука съм момичета, закрастила съм се към темата, та споко. Мерси за милите думи.
Одри аз никога няма да съм от тези хора, който изчезват. Егоистично е. Мисля че колкото и да сме анонимни тук имаме някаква “отговорност” към общността ни. Мен поне така са ме възпитавали, да има “чистота” в отношенията с хората.
Затова и държах да кажа, че като не се включвам по темите не е игнор.
Невърче душа, толкова си млада Simple Smile ще дойде и бебето и всичко, опитай се да се насладиш на това време само ти и мъжа ти, и то ти е ценно. Другото момичетата добре са го казали и попитали.
Чери, и аз все се питах как така първата Б стана веднага сега вече 11 месеца не. Опитвах се да не губя доверие в тялото си и да мисля за него с любов, а не разочарование. Е не само това правих де, но и това е много важно! Grinning

# 144
Ох, LiFi Много стопляща сърцето снимка Heart Според мен радвай се, че минава гладко всичко. Дано е така до финал.

Чери Ако имаш предвид опитите, нямаме схема Simple Smile Аз не знам дали и нормална овулация ще имам този месец, заради високите нива на LH на третия ден на цикъла. Но си правя тестове май за спорта, както се казва. Чела съм, че е добре да се прави през ден, но ние сме и с мъжки фактор и не знам колко е удачно това. С ниска морфологията сме, но не сме правили тест за преживяемост. Подозирам, че и там може да има проблем. Въпреки това сме имали месеци, в които не сме правили опити все ден и още нищо.

Дрийм Много неприятна ситуация. Млада си и ще се случи чудото за бебето и за сватбата ❤️

# 145

Малко да се посмеем 😁
Ами г-н Мутафчийски и ние искаме деца , Амааа то не става по поръчка 😁

А дано , а дано . 😁
Ех момичета,  колкото и лоши неща да ни се случват не трябва да забравяме да останем позитивни .

# 146
  • София
Дриймър, ти ходи ли на лекар във връзка с биохимичните ти бременности ?

# 147
Невърче душа, толкова си млада Simple Smile ще дойде и бебето и всичко, опитай се да се насладиш на това време само ти и мъжа ти, и то ти е ценно.

A, баш! От позицията на прясно родила, да ви кажа, сега си давам сметка и оценявам моментите, в които сме били само аз и моят си Калин 😍 И се радвам безкрайно, че сме се наживяли малко или много преди да дойде бебето. Не, че с бебето живота свършва, но е вече различно, нямаш я тая свобода от времената, в които си бяхме двамцата. Та, наслаждавайте се на тия моменти на макс, момичета. Simple Smile Пътувайте, откривайте нови места, изживявайте незабравими приключения като за последно! 😊
После хем ще сте щастливи заради новият малък човек, но ще имате и нотка носталгия към “онези времена..” ☺

# 148
Дриймър, ти ходи ли на лекар във връзка с биохимичните ти бременности ?
Не съм имала БХ , нещо тестовете не бяха в ред .
Пуснах чхг и  беше 0.200

# 149
Пътувайте, откривайте нови места, изживявайте незабравими приключения като за последно! 😊
После хем ще сте щастливи заради новият малък човек, но ще имате и нотка носталгия към “онези времена..” ☺
То хубаво, но с това извънредно положение няма скоро да се пътува/излиза и който не успее да забременее се очертава да е по-зле от преди Cry
Дано все пак да има бейби бум заради ИП Wink

Общи условия

Активация на акаунт