В извънредно положение, ще си направим бебчета - няма съмнение !~бебеправене 373~

• 29 549
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Благодаря ви за пожеланията ! Hug

ггърл, от нета. Grinning
В последните дни едва намирам сили да си измия лицето, какво остава пък торта да седна да правя. Няма шанс. Expressionless
Бях намислила едни пържоли да му спретна по нова рецепта, но и това няма да е. Прооосто не мога. Да се оправя както иска.

марги, всички палчета са за теб !

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 15:04 от rave

# 181
рейв да ти е жив и здрав рожденичка!
Animor СГ е от декември и имаше назначено лечение с добавки. Той продължава да си ги пие.
Относно умората, мен ме е на легнал направо мързел. От тази карантина съм изключила доста неща от ежедневието си, и въпреки всичко нищо не ми се прави.... Ако може да се търкалям в леглото...

# 182
Рейв- жив и здрав да ти е,а в края на годината горд и щастлив татко ! Наборчета са с ММ Simple Smile
Арвен - а, мислех да използвам "медуза", ама баш "плужек" е. На работа съм, имаме доста работа , парите не са чак толкова, може и това да ме напряга. Моят също е овен, ама аз вадя стрелите и на посоки Innocent Вие този месец вече ще действате ли ?
Джеси - Ау , да ! Аз вечер пия по чаша вино, обаче последните дни не ми понася и си мисля за един чай от мента, ще си купя днес, че имам всякакви , но не и от мента, а ми е помагал, Благодаря за идеята - здрава и бременна да си , както се казва Grin
Анимор - Много ми е трудно това да не пия вода и да не ходя до wc минимум 2 часа. Аз пия по 2-3 литра вода на ден  и познай какво става ! Ще видя, каква муза ще ме огрее и кога спонтанно ще купя един термометър Grinning За упражненията си го мисля - ама дето има един израз " Много искам, ама нямам желание". Витамин Ц рядко пия, че и с него имам проблем със стомаха. Благодаря за идеите ! Purple Heart
Марго- палци и от мен, както за всяка една и Ро - изпращай лелката за последно 9 месеца минимум с хубав финал ! Flowers Four Leaf Clover

# 183
Рейв, да ти е жив и здрав и да свиква сам да се "оправя" по всички направления! 🤣
И аз живея с овен /всъщност вече не са ли телета?/. Оправям се с ината някак, а и забелязвам, че какъвто беше нервак, сега е по-голямо спокойствие от мен. Явно помъдрява човека! Миналата година беше объркал сметките и мислеше, че става на 39, и каква радост беше като разбра, че е една година по-млад!!! Е, бързо се изниза годината и сега тази ще му е последна с тройка отпред! 🤣
И мен ме мързи, а и съвсем не ме е срям да се въргялям в леглото. 😉

# 184
  • София
Даа, Телец е.
И моят е голям нервак, а дано помъдрее до 40. Confounded

Черешке, много се смях за грешката. Grinning

# 185
  • София
biboche направо звъни в най-удобната клиника иму запиши час за СГ  след твоите Ову дни Grinning после му съобщи датата и така - знае процедурата, да не се ослушва Grinning
аntonelly  трудно е в началото и се свикава - иначе и аз съм така с пиенето и ходенето до WC.относно дразненето на стомаха - много ми помагат Иберогаст билкови капки.
чери хаха то това да осъзнаеш че имаш 1 година бонус по-хубаво и от това да намериш пари в някой панталон,палто Grinning
rave почивай си като имаш нужда - той ще се оправи Simple Smile

# 186
Марго, стискам ти много палци, изпращам ти много положителна енергия Heart И да се похвалиш, ей и да ни покажеш двете черти после Stuck Out Tongue Winking Eye Flowers Four Leaf Clover
Локо, много ти се кефя Simple Smile
Джеси Hug
Ре-борнче много, много, адски много положителна енергия HeartHug и палци Heart
Рейвче, страхотна торта Cake Да ти е жив и здрав и да не се сдухва, то за мъжете 37 си е първа младост Smile
Аз чакам да ми дойде, този месец не беше моя Sad Гледам да чистят, готвя, за да не мисля, че не използваме ИП за бебеправене, но се сдухвам въпреки всичко Sad
Успех на всички чакам много положителни тестчета Flowers Four Leaf CloverHug

# 187
Марго, стискаме палци да се излюпят всички налични яйчица Heart Ти си невероятно силна жена ! Знам, че ще измътиш най-писаните яйчица !

Ивче, молим те, не може да се отдалечаваш дълго. Някой трябва да вкарва ред в кочината Grinning А и ти си Човека - Енциклопедия, трябва да се включваш със съвети и да пръскаш мъдрост Simple Smile

Борн, с теб сме ! Heart

Рейв, айде честит рожден ден на бъдещият татко ! Помня как искаше да му направиш подарък за рожденния ден - ето , че успя. Ся за едните пържоли моЕ се не напъваш толко Grinning

Арвен, не виждам как тази твоя борба да няма щастлив финал. Ми то бебето си е полу готово - щом един път се възстановиш  напълно и то ще стане. На новичко и чистичко местенце да се загнезди хубаво. Като да си легнеш в нови чаршафи на спланята с дъх на омекотител. Коя оплодена яйцеклетка би устояла ми кажи ?

Днес след над 2 часа чакане , мина и моя преглед при Калчев. Много ме изкефи доктора, много готин, позитивен и надъхващ ! Каза, че не знае как съм го постигнала точно ама съм отишла в най-подходящият ден от цикъла. Много добре били нещата, по 9-10 антрални фоликула в двата Я, всичко било супер. Писаха ме по къс протокол за инвитрото като решим, НО ! Каза ми да отложим максимално процедурата, защото той мисли, че всичко ще стане по естествен начин. Каза, че ММ е постигнал прекрасни резултати след операцията и ме похвали за лечението което съм му самопредписала , да продължавам само така ! Каза, че щом имаме БХ, значи и подвижността вече не в проблем, въпреки 17те % бързоподвижни.Иска да изследвам цялата тромбофилия на света и да му я пратя, за да изключим варианта това да е причина за БХ , или да се обадя при следващата бременност за терапия, ако имам тромбофилии. Ако нямам, значи търсим причината в морфологията (3,45 % ), но това не значи, че ще е проблем при следващото забременяване. С инвитрото пък и този проблем би отпаднал. Като цяло е много убеден в нашия скорошвн успех особено след БХ, че наистина ставало по-бързо !
Тук искам да вметна, че наистина правилният лекар е голяма част от успешния път ! Докато той ми обясняваше колко са добре резултатитв на ММ, колко много сме постигнали, как операцията на варикоцеле има супер ефект, как Кацаров е най-добрия, как аз съм дала правилните добавки и да продължавам, как трябва да отложим инвитрото максимално във времето....
От другата страна на стената , в съседния кабинет, ми беше казано, че варикоцеле не се оперира, няма ефект, резултатите са ни без особено подобрение, витамините са безполезни и инвитрото е единственото ни решение, което трябва да стане възможно най-скоро, защото само си губим времето иначе....
Двама лекари, една клиника. Тук чаках над 2ч и си струваше, в другия случай чакам 10мин и какво от това ?
Пак чаршафосах половината страница май Grinning

# 188
  • София
Браво, бе, Локче, ей това са
супер новини ! BalloonHands Clap
Цял ден те чакам да пишеш.
Браво, браво, браво ! Sunglasses

Ти като цяло нямаш много нужда от надъхване, но си представям как се чувстваш сега ! Relaxed

Пускай каквото иска и само напред към МЕЧТАТА. Близо е ! Kissing Heart

# 189
loco Радвам се за хубавите новини. Ще споделиш ли какви добавки си предписала на половинката.

Ангелче Ще се радвам и ти да споделиш.

Борнче Много ти стискам палци всичко да е наред. Flowers Four Leaf Clover

rave Честит ти рожденник. Прекрасен подарък му направи още преди месец.

Марго Стискам палци и на теб. Дано всички се развият много добре и по-скоро да си ги прибереш обратно.

Като говорите за зодии, вкъщи сме Телец и Овен 😁. Не липсват сблъсъци на рога.

# 190
Така, изчетох последните 4 страници ( до там ми стигнаха силите), водих си този път записки и сега почвам да пиша, на който му се чете чаршаф, моля Grinning
Първо минавам с прахосмукачката прашеца от бременните ни момичета, овъргалвам се в снимки, памперси от родилите и т.н, барем закача нещо и аз Stuck Out Tongue Winking Eye
Относно планирането - аз като супер прагматичен Телец, стъпил здраво на земята, и все искащ да е подготвен и  планирал всичко затова съм на този хал на 41 да се боря за първо. Омъжена съм от 2007, първо чаках да свикна с живота в Германия, после от работа на работа, все не пасваше нещо, после ни се ходеше много напред назад - за ужас на АГто ми до 2013 бях на ОК, да не ми обърка някое бебе плановете. Да, ама после не щя да стане, нито от раз, нито от два, чак съжалявам, че толкова години се трових с противозачатъчни.
В този смисъл Одри, за мен 2000та бебето щеше да е най-големия апокалипсис, по-голям страх тогава нямах Joy
На “новите” момичета пожелавам въобще да не стават “стари” в темата, а да се изнасят своевременно и да опознават мамите в отчетни Flowers Four Leaf Clover
Рочи, честита лелка, а след 9 месеца да пожелаем люлка Heart
Невър, ше дойде и твоето бебе, но наистина намери читав АГ и пуснете още някои изследвания. Понякога много мъничко не достига, и лесно може да се регулира с терапия.
ЛиФи, звучи ми като бременност мечта, нека така да е до края!
Локо, кефиш Heart Пиши после какво преброи днес Калчев, колко фоликула ще се борят този месец за ТОП бебе.
Бибоче, Пълнолуние, както Чери писа, в тази тема се забременява и без О, и с МФ, дано не се налага да чакате още дълго.
Рейв, да ти е жив и здрав рожденика и бъдещ татко! То ние сме си чревоугодници, сигурно щеше да се зарадва на пържолите, но съм сигурна, че и сам ще се справи и ще те отмени.Почивай сега и се пази.
Оренда, Fallingstars, Jo Di дано се задвижат нещата и по-бързо можете да продължите при репро докторите.
Ivied, никакво оттегляне, вярно, че уж бяхме до забременяване тук, но ни трябват хора, дето да вкарват ред Heart
Jessito, бързо минаване на контузията, а дотогава се възползвай от ТМ до дупка.
GGirl, надявам се да се отчиташ за цялата тема в бебеправенето, ще ми трябват дружки да чакаме заедно.
Арвен, желая ти това да е последния такъв цикъл и да са се изчистили нещата! Мечтай, ще дойде и по-хубаво време!
Антонели, все едно за себе си чета за тестовете за О, и жаждата и ВЦ. Много омразен период всеки месец, обаче само мерене на Т не стига - ще ти покаже след 4 дена чак, че е имало О, и е късно вече за войниците. Затова е най-добре да се правят заедно.
Ре Борн, Hands Pray
Чери, редовно ми се случва да забравя на колко съм и да кажа по-голямата цифра,  о не се вживявам вече, аз съм си forever 25, просто тази година за 16 път ги навърших. А като говорите за мързел- и аз все си викам, че ще мързелувам, но шило в торба не седи, докато седна и почвам да си намирам работа. Да не говорим, че въпреки хоум офиса продължавам да си ставам в обичайното време в 5:15, да не взема да загубя форма докато дойде време да пътувам пак за работа. Според ММ съм патологичен случай, и няма надежда за мен.
Animor, Winter Heart
Прдварително се извинявам ако съм пропуснала някого, но се оказа, че така нечетливо съм си водила записките, че някои редове не можах да си ги разчета аз самата Blush

# 191
Локо, радвам се, че се кефиш на Калчев, но смятам, че ти във всеки ще намериш сламка позитивизъм и ще се хванеш за нея! Настройката е голямо нещо - като търсиш добро - ами намираш го бе! Така, че този месец на фротна - под строй, в редичка и право в целта! 😉
Марго, забравих по-горе да ти кажа, че яйчицата ти ще се развият много добре и скоро ще си ги прибереш на топличко да ги мътиш! Вярвай! 🐣🐣🐣
На другите кандидат мътещи - хайде да раздвижим темичката с някое пиленце, а? Вадете тестовете! 🐥

# 192
  • Dope Reach
Локо,  наистина е супер зареждащо това, че имаш такъв поглед върху ситуацията. Някои хора просто си го носят и това е. Ние ще крадем оптимизъм и нахъсаност от вас.
Честит да ти е, Рейв! Че кое му е кофтито на 37, като стане на 50 ще има да си спомня за тези години с носталгия...
Марго, много, много успех от мен!

Във вторник съм на преглед, молете се за мен да има О този месец! Heart

# 193
  • София/Севлиево
Борн,с теб съм,всичко ще е наред!
Марго,радвам се че нещата са са развили добре,хайде скоро на трансфер и положителен  тест.
Рейв ,ТМ какво се е шашнал,че става на 37,това си е супер възраст от всякъде(аз юли ще стана на толкова).И честно след като станах на 30 се чувствам 1000 пъти по-добре от преди това.Много по-уверена,знам какво искам и как да го постигна.Ама за мъжете не е много сигурно,че помъдряват,ей го моя ще стане след 3 седмици на 42,ама си е същия дечко,какъвто бе на 26,когато се взехме един друг Wink
С удоволствие минавам под прашеца на бременните и ви желая хубава вечер.

# 194
М-angel,. много хубави новини! Все така да се развиват нещата Flowers Hibiscus
rave, честит да ти  е рожденика! Много да се обичате, подкрепяте и да бъдете заедно дълги, дълги години Flowers Hibiscus
margo, стискам палци за теб! И ти пожелавам от все сърце всичко да се развие както трябва Flowers Hibiscus
Диди, честити сини гащи по 2 Blue Heart Blue Heart Да ти кажа аз познавам 3 двойки еднояйчни близначки, но момчета не и си мисля, че те стават изключително трудно. Така че си голямааа късметлийка, но ти си знаеш де Flowers Hibiscus
Ро, знаеш, че не съм пуснала палците! Особено ми са близки всички случаи на СПКЯ в групата и с каквото мога, ще помагам като информация. Знам как се чувствате, но нещата ще се случат! Flowers Hibiscus  Забременява се и с тази диагноза и ви пожелавам да е много скоро
По повод коментара на Меги аз съм сигурна, че всичко ще е наред и силно вярвам, че ще е наред при всяка от нас - бременна или очакваща бременност. Защото го заслужаваме, както и всички жени на този свят
Тази група се отличава по това, че има една сплотеност на момичетата тук и това е изключително голяма подкрепа за всяка. Тук си ви следя всички, някак хубаво е - бременни, родили и забременяващи. Пожелавам от сърце преместване по отчетните, но събиране в тази, за да споделяме какво ни се случва.
И на последно място да кажа, че съм си заплюла малката на Меги (ако е момиче) за жена на нашия Blue Heart Sparkling Heart Smiley

Общи условия

Активация на акаунт