В извънредно положение, ще си направим бебчета - няма съмнение !~бебеправене 373~

• 29 550
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Леле, колко много успяхте да изпишете, а аз само чета и лайквам. Последните 3 дни ми бяха тежки, отново ми беше супер силна менструацията вече 4-ти месец след хистерото, та чак днес съм що-годе човек.
Винаги съм била човек, който обича да контролира всичко, е с годините постоянно ми се доказваше, че от мен не зависи почти нищо. Вече нямам планове. Имам мечти, които ще се боря да сбъдна, докато имам сили.
Джесито, на патеричка малко... Бъди здрава, не спирай да мечтаеш и нека скоро се сбъдне най-съкровеното ти желание!
Локо, по-добре, че си в цикъл. Тъкмо ще се видят антралните фоликул и може да пуснеш хормони, ако Калчев поиска.
Ро, честита ти гостенка!
Марго, как си?
Чери, имали сте късмет с вашето бебе 😁 Аз няма да пиша за синът ми, защото ще откажа аудиторията от бебеправене 🤣

# 166
Здравейте,
Не се чувствам добре последната седмица и не се включвам. Чета, лайквам и съпреживявам.
Локо , благодаря, че попита за мен Heart Eyes Много обичам да те чета с позитивизма ти и чувството за хумор и на двама ви! Хайде, изпращай лелката и изпращам положителна енергия, след БХ да имаш една чудесна и успешна бременност !!! Flowers Four Leaf Clover

Пробвах с 2 теста за Овулация, защото усетих такива болки, ама аз ли не се справих, за мен не бяха положителни, а и почнах късно. Изчетох темата за тестовете и за сега се отказвам, не е за мен това нещо. Или ако е - ще с мерене на БТ, а нямам подходящ термометър.
От една седмица сънувам, не се наспивам, като цапната с парцала съм, нямам апетит и ми е отпаднало. Чувствам се неадекватна, не знам какво се случва, почнах да се филмирам с хипохондрията си, успокоявам се , че е пролетна умора..  Close
За спермограмата , аз на ММ му записах час и го уведомих в кой ден и в колко часа да се яви, в крайна сметка сме двама в това, аз изследвах какво ли не и се подложих на какво ли не, а той една спермограма ли няма да си направи..да бе !
По темата за плануването. Колко много планувах, а как ме завъртя живота.. Сега и аз като Арвен - Мечтая и каквото стане и когато стане, ама ще стане !
Рейв, Кийп, Лифи, Кали, Диди, Лара, Филме, Борнче, Ейджъл, Жасмин - Идвайте да ни ръсите и поддържате с позитивни новини, както до сега, моля ! Flowers Hibiscus
В тази връзка ми се губят Мери и Adrastea ?

# 167
И аз се включвам набързо. Извинявам се, че подминавам доста неща, които се случват в групата и рядко коментирам, повече гледам да лайквам, но при мен неразположенията продължават и ми е трудно все още.
Важното обаче, че с човечето всичко е наред. Вчера бях на преглед и е пораснало. Вече е цели 3 см и си прилича на човече.
Относно СГ исках само да добавя. Много ми е странна в България ситуацията или поне това, с което се сблъскахме ние.
Лоша СГ. Оттам консулт с андролог, който да издаде документ за фонда и това е.
В Турция на мъжа ми се правят по-обширни прегледи. Изследва се и тестостерон и други неща, които не помня.
Ако някой се интересува имам кого да питам какво бяха другите изследвания.
Та странно ми беше, че при нас не се потърси причината, а само се заключи, че има проблем.

# 168
Ей, много съм активна в писането Grinning Днес няма кой да ме следи на работа и аз използвам момента!
Джеси да не си се контузила по рожденния си ден? Бързо да се възстановяваш! Може да се възползваш ММ да те поглези Stuck Out Tongue Winking Eye
При нашата СГ репродуктивната док, каза никакъв шанс. ММ обаче записа час при андролог и той му е изписал добавките и казал, че нещата не са толкова отчайващи. Пак да кажа, че преди време ММ вземаше антидепресанти, за които имало изследвания, че влияят на репродуктивната способност при животните. (Само да вметна, че това ни го каза нашия семеен хомеопат. Никой друг не се е интересувал за евентуална причина за диагнозата на СГ) Та той започна да намаля въпросните лекарства по схема с помощта на хомеопата ни. Това ми вля надежда, че нещата ще се случат.
Имам въпрос към девойките от Варна ако са правили СГ: първата ни беше в Майчин дом, но сега искам да я пуснем (като убедя ММ) в АГ. Та трябва ли да ни праща някой конкретен лекар от АГ и къде се ходи....?
Аз не съм се изследвала и не знам, трябва ли ако при него нещата не са ОК....
Момичета, пожелавам ви хубави и ползотворни дни! Flowers Four Leaf Clover

# 169
  • София
Антонели, звучи като пролетна умора. Дано отмине скоро, може би повече плодчета ще помогнат. Flowers StrawberryFlowers LemonFlowers BananaFlowers AppleFlowers Tangerine

ангелче, и при нас беше
абсолютно същото ! Моята док е единствената, която се опита да открие причината.
Не че успяхме в крайна сметка, но поне опитахме. Neutral Face

Да ви почерпя с тортичка, днес ММ е рожденик ! Champagne Balloon
Малко се е сдухал, че става на 37. Grinning

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 12:47 от rave

# 170
Рейви, да ти е жив и здрав.
Антонели,
Скрит текст:
много ми се иска да се включа с нещо позитивно, ама, за съжаление няма с какво.
Не знам как се случи, след като на УЗ всичко изглеждаше наред в понеделник, вчера като видях резултатите от БХС направо ме смазаха.
Заявих пренатест за понеделник, обаче успяха да ми го организират за вторник, че нали съм в дълбоката провинция и не може от днес за утре. 2 дни не знам къде се намирам.
Не искам да ми отговаряте на този пост. Нека темата си върви позитивно.

# 171
На нас инвитрото и сг с 0% морфология и много лоша подвожност ни бяха в Турция и единственото което казаха беше, че е ок за инвитро и толкова. Нищо не изследваха допълнително, за което към днешна дата съжалявам разбира се. А самото инвитро уж го правихме защото ми била запушена тръбата( правих ЦС там). Сега след ТВЛ, което е доста по- достоверен метод се оказа, че не е запушена тръбата изобщо..

# 172
Здравейте, момичета!
Благодаря ви за положителната енергия, голяма сила е тази тема и пишещите в нея. Пункцията ми мина, успяха да извадят Я ( на някои бях споделила колко се бях сдухала, не реагирах добре на стимулацията и не се знаеше до последно дали ще намерят нещо). Сега моля да ми стискате палци да се оплодят и развият и да стигнем до трансфер.
После ще се връщам да чета, не съм спала от понеделник и сега все едно ме е мачкал влак.
Поздрави и успех на всички!

# 173
Имаш стиснати палци от мен, Марго! 😊✊
Дай Боже всичко да е успешно този път! 🍀

# 174
Марго, стискаме ти палци, всичко да мине наред и да стигнете до успешен трансфер! Heartpulse
rave, честит рожден ден на мъжа ти! Да ти е жив и здрав и да те слуша много! Много обичам Червено кадифе, а чашките ти много ми харесват. Откъде са? Grin

# 175
Марго, успех. Дано да се оплодят възмобно най-много яйцеклетки и да се развиват правилно.

# 176
Марго, не сме пускали палците! Дано всичко е наред до края! Purple Heart
Рейвче, да ти е жив и здрав рожденика! Както казах на една приятелка днес 40 е новото 20, та да не се сдухва много Grinning
п.с. официално ви ръся с 100% вече обилен син прашец Blue Heart

# 177
  • София
Рочи - супер се радвам за лелката - дано да върви все така добре, докато не се появи само заради още по-хубави новини
Локо - и аз се радвам за теб - благодаря ти че заразяваш всички с позитивизъм - сега като чувам котките отвън ще се сещам за вас двамата мачоци Grinning дано е много успешен Май месец за вас. Как мина при Калчев?
biboche преди колко време ви е била последната СГ? какви мерки взима оттогава -добре е да мине малко време така че не си го слагай на сърце, но му вмени че е важно да се следи положението, а при ММ то е доста непостоянно - ето има случаи и с 0% които успяват естествено. И ние имахме такава диагноза миналото лято макар и с 4% читави и Декември последната СГ бе нормозооспермиа, макар докторът да каза че има какво да се желае още за да е нормо баш.  Иначе по-възрастните им е лесно да говорят така - едно време е било друго, днес с качеството на средата, живота и всички др проблеми не се прихваща от въздуха както едно времe e било Grinning
Аrven дано има и положителна последица и сбъдната твоя мечта след всичко това в скоро време
Аntoneli -  в началото може да не ти се е получило, ама дай още един шанс на Ову тестовете - свиква се...
за тонус опитай малко упражнения, вит Ц и ще се освежиш може би
м- angel - браво на човечето - все така да расте
rave - да ти е жив и здрав мъжът- това е чудесна възраст няма какво дас е депресира!
Маrgo - браво -много се радвам - продължавам да стискам палци !
Диди - минавам първа под двойния син прашец Wink
за всички- заредете се с празнично настроение - Май месец да е пълен с изненади за всички!

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 14:30 от Animor

# 178
  • Варна
Диди, както се казва - дупе и нерви да са ти яки с тия мъже 🤣 Много се радвам, че сте добре!
Анимор, много ти благодаря! Да ти се връщат хубавите пожелания и мисли, както и на всички останали!
Рейви, да ти е живо и здраво мъжлето, и да не си показва  рогите! 😁 ММ е овен, та редовно му напомням да си прибере рогата и ината.
Антонели, и мен ме е налегнала умората, като плужек се чувствам.

# 179
Jo di, добре сте се насочили към изследвания. Няма лошо да проверите дали всичко е наред, но наистина е минало доста време вече. Успех!
Arven, благодаря ти! Blue Heart Хайде този Ц да е бил последният странен и вече всичко да си е точно!
Antonelly, може като нищо да е пролетна умора. Аз наблягам на успокояващо чайче вечерта, защото също страдам от ужасно безсъние. Понякога помага.
biboche, точно 2 дни по-късно и вече няколко пъти се халосах точно на това място! Днес съм се оставила точно на ММ да ме глези...
Рейв, да ти е жив и здрав бъдещият татко! Много хубава тортичка. Взимам си за последно и спирам че ще стана 300кг от толкова сладко последните дни.
Re-Born, палците са стиснати. Кураж!
Марго, почини си и след няколко дни да ни се похвалиш с много хубави новини!

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 15:08 от JessitoBG

Общи условия

Активация на акаунт