В извънредно положение, ще си направим бебчета - няма съмнение !~бебеправене 373~

• 29 543
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
Jasmin Ще е много ли нахално от моя страна да пишеш какво на теб ти е помогнало за СПКЯ. Flowers Hibiscus

# 196
Margo, действам си аз, снощи имаше някаква авария в квартала и нямахме тв и интернет, така че нямаше какво да правим Grinning ще си вървим заедно, няма как
 Rave нещо щях да ти казвам, ама забравих Joy
Локо- това с омекотителя и яйцеклетката ме разби Joy четох четох, не гледах на кой е коментара и като го прочетох, разбрах че си ти Grinning

# 197
Пълнолуние, на нас док. ни каза, че има много добавки на пазара, но според него няма смисъл нищо да се пие, тъй като само сме щели да си дадем парите Scream
Аз му самопредписах чай от бабини зъби и Фоти.

Марго, имаш силно стиснати палци и от мен и те чакам само с хубави новини.

Локо, Ро, стиснати палци и за вас.

Рейв, да ти е жив и здрав рожденика. Напълно те разбирам и подкрепям сам да се оправя. ММ е така Stuck Out Tongue Winking Eye

Извинявам се, че пропускам много хора, но не е умишлено. Явно толкова ми е потенциала в момента.

Сетих се. Някой беше питал за СГ във Варна. Ако ходиш в АГ Варна ми пиши да ти дам телефона на някоя от акушерките. Ще се разбереш предварително с нея, а за доктор там ти препоръчвам доц. Кисьов.
Лека вечер, дами Heart

# 198
Момичета, при мен за съжаление няма хубави новини.
Скрит текст:
Обадиха ми се ембриолозите, от 7 извадени Я само една се е оплодила и ще правим трансфер утре, за да не изтървем и нея и й дадем шанс. Всичко рухна в мен, много се разстроих и не знам откъде ще събера вяра и надежда за добро развитие.

# 199
margolotta Стискам палци тази точно една да е късметлийската и да се получи. Понякога и само една е напълно достатъчна, за да се случи чудото Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 200
  • Варна
Марго , вярвай в твоето човече, моля те! Утре ще отидеш, ще ти върнат ембриончето и така, докато дойде време да си го родиш! Избиваш всички негативни мисли и отиваш да си прибереш ембрито на топло :* Стиснала съм палците, едно - едно, важното да е твоето човече Simple Smile

# 201
марго, стискам палци! Само 1 е нужно, за да стане Two Hearts

# 202
Марго, Господ си знае работата Simple Smile Знам случай за две върнати и близнаци, а жената се беше отчаяла, че нищо няма да стане. Така, че това ще е едно от едно Hug Стягай се и смело напред Heart

# 203
Маргалота, не губи вяра! Всички тук сме с теб. Дори и едничка е достатъчна да стане чудото!

# 204
Марго с теб сме! Всеки месец, всяко Заченато бебе, Е точно и само от 1 Я. Много се надявам тази да е твоята. Ама много. Пращам ти енергия. Надежда винаги има!! Все се сещам за тъпия пример как Камеран Диас роди на 47. Не знам защо, ама като се сетя за нея и ми олеква. Тази стимулация ти беше стресова, в условия на някаква корона дето ни трови от 2 месеца вече. Не мисля, че е показателно за яйчниковите ти качества. Не се отчайвай. Дори да се наложи нова стимулация по натам, резултатите ще са по добри. Стига да не се отказваш и за миг- бебе ще има. Просто съм сигурна.

# 205
margollota, и от мен имаш силно стиснати палци! Дано всичко да мине успешно 🍀
rochelka, успех във вторник!
rave, честит рожденик на патерици! Взимам си едно парче торта, че я обожавам 😁
lokofenka, страхотни новини! С такава положителна нагласа, щастливия финал трябва да е многооооо близо 🌸

# 206
Margolotta, как оплождаха Я. - инвитро или икси? При вас предлагат ли екстри от вида на ИМСИ, зона?
7 я. е добре да ти кажа, а това че не са се оплодили може причината да е в семчовците. Дават ли някакво обяснение ембриолозите? Тук избягват да сочат причина - не са си развили и толкова. Но аз съм си нахална и питах доста.

Едничка е достатъчна, вярвай в нея. Само положителна мисъл и спокойствие, не си позволявай да падаш духом. Hug

# 207
Стискам палци тази 1 Я след време да се превърне в 1 бебенце спинкащо до теб Марго. И при мен се хвана само 1 от всичките. Възможно е. Blue Heart

# 208
Една е достатъчна, а и всички стискаме палци!

А колкото до годините, аз лично познавам жена, която роди на 56. Всичко е възможно Simple Smile

# 209
Аз не смогвам да ви изчета момичета. Не че имам какво да пиша де Blush Седя си и си чакам цикъл. Единственото ново при мен е, че ходих при хематолога ми и следващата бременност ще започваме терапия преди овулация още. Той смята, че последната ми бременност сме започнали късно.

Както и да е, включих се да кажа на margolotta, че моята дъщеря е от само една яйцеклетка. При нас се оплодиха повече, но накрая остана една-единствена годна за трансфер. Така че наистина една е напълно достатъчна, макар че моето чудо е диво за поне 5-6 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт