В извънредно положение, ще си направим бебчета - няма съмнение !~бебеправене 373~

• 29 530
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Марго, една яйцеклетка = една мечта = едно бебе ❤
Вярвай! 🍀

Днес ми е денят, в който би трябвало месечният ми цикъл да завърши. Имам болки ниско долу и предполагам, ще се появи червената фея до довечера. Този месец не съм купила никакви тестове за Б, за да не ги харча излишно. Та за това съвсем примерно и тихо си чакам. Все повече и повече се убеждавам, че търпението е голяма добродетел. Simple Smile

#остават0дни

# 211
  • София
margo цялата енергия на групата е насочена с молитви и късмет към теб- няма да падаш духом дори за минута, твоето ембрионче ще е борбено поне колкото теб и ще се задържи- виж колко примери има дори тук за 1 яйцеклетка! Пък и както ivied писа 7 яйцеклетки не е зле, оплождането може да е от др фактор, така че дори и 2ра стимулация да се наложи няма да се предаваш!
Всички палци на всички момичета са за теб, а това са мнооооого палци!!! Горе главата! Flowers Four Leaf Clover

# 212
Марго, това ще е вашето бебче! Не губи надежда! С теб сме Flowers Hibiscus

Пълнолуние, аз скоро бях писала – бях на Метфогамма и Диане 35. След като спрях Ок, ми изписаха Утрогестан вагинално 2*1 от 15 до 25 ден на МЦ. Иначе и дуфастон съм пила, но сега го смениха с другото заради тромбофилията.

# 213
Марго с теб сме!
Както казаха момичетата и 1 е достатъчно , и силно вярвам ,че това е твоето бебче !
Стиснати палци и за Меги , дано всичко бъде наред ! 🥰
Чери евала ти за търпението , аз до сега да бях направила тест още онзи ден . Дано тези болки да са на хубаво!

# 214
чери , а дано да не ти дойде!

# 215
Margo- стискам палци заедно с другите! 🌸

Аз от нетърпение направих един ранен тест на clear ovu,три дни преди цикъла, отрицателен е, поне няма да седя цял уикенд в очакване и надежди.

# 216
  • София
марги, всички сме с теб ! Heart

# 217
Марго  ,стиснати палци от мен ! Flowers Hibiscus
Чери ,очаквам утре сутрин да ни зарадваш с +  Purple Heart

Скрит текст:
Момичета ,влизам да се оплача , вчера ми връчиха предизвестие от работа и сега не знам какво да правя.Доста кофти ми стана.

# 218
Марго,
Пожелавам ти сила и позитивизъм ♡

# 219
Margo, продължавам да стискам палци за теб. Късмет Heart

# 220
Джоди, ужас, много неприятно Sad Много хора удари тази криза, и в моя бранш има проблеми, аз съм на свободна практика, та поне не могат да ме уволнят, но определено се усеща огромен отлив. Засега ММ държи нещата, при него не се отразява за щастие, поне за момента. 😬
Аз чакам цикъл вдругиден или утре чакам го с огромно нетърпение, за да започваме пак опитите. Но много странно, винаги съм имала зацапване преди цикъл, като откриха ниския прогестерон си помислих, че явно е от това, но сега съм на Дуфастон и пак го получих, а сега де 🙄 Явно просто си е така и няма отношение при мен. Та сега утре чакам лелката с нетърпение и съм се заредила с тестове за О, гелчето, БТ мисля да меря и съм си накупила тестове за бременност иии само чакам да ги ползвам. 🤭

# 221
Jo, много съжалявам, и аз миналия месец бях в “на косъм”, както се казва. Най-добрия ти шанс според мен е да си намериш възможно най - бързо нова работа, че с борси и прекъсване на трудов стаж после за майчинството е тегаво Disappointed Relieved

# 222
Марго, нищо не е загубено, не губи и ти надежда ! След такава промлемна стимулация даже 7 яйцеклетки са успех според мен, а това, че се е оплодила само една - ами не е малко, точно толкова ти трябва ! Освен това при не добри сперматозоиди също е много възможно да не са се оплодили всички. Ти си воин и ще успееш , просто не трябва да се отказваш . Всички те мислим и сме с теб Heart

Пълнолуние, добавките на ММ , които му давам са съставките на Профекунда ( без гроздовите семки) и към това Витамин ц 1000мг с удължено освобождаване , в началото по 2 на ден, а сега по 1:
Корен от мака на капсули
Селен
Цинк
Коензим Q10
Неофолик мета
Витамин ц 1000мг х 2

Jo Di, съжалявам за неприятната ситуация. Аз си мисля, че скоро ще минава това положение и ще отварят всички заведения , хотели и магазини, а от там ще заработи и всичко останало. Хората ще се юрнат да празнуват и почиват с което бързо ще наваксаме бизнеса. Всичко ще си дойде на мястото. Щом и другите държави започват да си връщат живота , ние винаги сме след тях Grinning

Nicole, както казваше един мой колега на 8ми декември в 6ч сутринта като беше единствения буден - “ Как лягате бе, ние ей ся почваме ! “. И ние сега започваме Simple Smile

# 223
Благодаря ви за подкрепата Heart
Правиха обикновен ivf, уговорката беше ако няма забележки към материала на ММ да е така, ако са се влошили показателите, тогава икси. Ембриологът мрънкайки едва едва на телефона си изми ръцете с ЕГНто ми и качеството на Я, аз си мисля, че доста прибързахме с пункцията, заради празничният ден днес ми беше с ден по-кратка стимулацията и по-скоро са били неузрели я. Но каквото, такова, нищо не мога да променя вече, от тук нататък всичко е в Божиите ръце. Нямам големи очаквания, процентният успех при трансфер на 2 или 3 ден е доста по-нисък, отколкото на 5 ден. Понеже се самофинансираме, не знам дали отново ще се подложа на процедура, едва събрахме парите сега, а в моментната икономическа обстаноека не ми се мисли, ако останем без работа. От нерви дигнах пак кръвно, сега ще се мъча с йога и медитация да се успокоявам, а утре all in - стягам се и отивам с надежда на трансфера и си я прибирам на топло, няма как да й предложа по-добри условия за развитие от това.
Jo Di, много неприятна е ситуацията, и аз треперя в момента как ще се развиват нещата при нас. Стискам палци за възможно най-бързо намиране на работа.

# 224
Jo, много неприятно! Още по-гадното е, че в тази ситуация едва ли и търсенето на кадри е много високо... Ти в коя сфера работиш? Дано се нормализира вече това положение, че всички започнахме да се изнервяме!

Общи условия

Активация на акаунт