Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои обсъждани методи и подходи за подпомагане на зачеването?
Какви са мненията относно влиянието на хранителните добавки като вечерна иглица върху зачеването?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои обсъждани методи и подходи за подпомагане на зачеването?
-
Какви са мненията относно влиянието на хранителните добавки като вечерна иглица върху зачеването?
Мненията относно влиянието на вечерния здравец върху зачеването варират. Някои хора съобщават положителни резултати и усещания, свързани с приема на вечерна иглика като подпомагащ фактор за зачеване и регулиране на цикъла. Други изразяват съмнения и въпроси относно оптималния начин на приложение и ефективността на добавката.
-
Какви са мненията относно приема на витамин А по време на бременност и зачеване?
-
Какви са мненията за вечерното цвете и помага ли то за забременяване?

Много хора удари тази криза, и в моя бранш има проблеми, аз съм на свободна практика, та поне не могат да ме уволнят, но определено се усеща огромен отлив. Засега ММ държи нещата, при него не се отразява за щастие, поне за момента. 😬