В извънредно положение, ще си направим бебчета - няма съмнение !~бебеправене 373~

• 29 535
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
Не се обвинявай! Моето също беше неопределена "вътрематочна инфекция". Загубих бебето си в 18 седмица. Често лекарите не разбират каква е точно причината, или просто не я търсят достатъчно упорито. Поне повечето.

При мен:
#триднизакъснение

# 286
Момичета вече се отчайвам наистина чувствам се като в омагьосан кръг мислех че миналия месец нямах овулация но отидох на преглед имало е на 16 ден взе ми микробиология и оттам изненада бактерии изписа ми антибиотик и глобули ,и този месец няма да е😢вече минаха 8 месеца откакто загубих бебето и усещам че изобщо не съм го превъзмогнала постоянно мисля за него какво щеше да бъде ако се беше родило.за въстановяване на лактобацили кой пробиотик ще ми препоръчате 😊

# 287
Момичета вече се отчайвам наистина чувствам се като в омагьосан кръг мислех че миналия месец нямах овулация но отидох на преглед имало е на 16 ден взе ми микробиология и оттам изненада бактерии изписа ми антибиотик и глобули ,и този месец няма да е😢вече минаха 8 месеца откакто загубих бебето и усещам че изобщо не съм го превъзмогнала постоянно мисля за него какво щеше да бъде ако се беше родило.за въстановяване на лактобацили кой пробиотик ще ми препоръчате 😊
Вагинално Лактажин или през устата Лактофлор про- и пребиотик.

# 288
  • София
Ивета, можеш да започнеш с изследванията, докато чакаш час за док и като отидеш да му ги занесеш.
Стартира се с хормони и при двамата
/при теб ФСХ, ЛХ, Е2, ТСХ и АМХ, а при него Пролактин, ЛХ, ФСХ, Тестостерон/ и разширена СГ за мъжа ти.
Хубаво е заедно с това да провериш и витамините при двамата - вит. Д и вит. Б12.
Като идеш при док, ще имаш готови неща, които да обсъждате и ще спестиш време.
Продължава се с микробиология и при двамата, цветна снимка на тръбите при теб. Докато правите изследванията, е хубаво да правиш фоликулометрия всеки месец, за да се види имаш ли овулация и редовна ли е.

Общо взето е това. Разбира се, има още една камара неща, които можеш да провериш, но това са основните.
Също така е важно докторът да е репродуктивен, а не обикновено АГ.
За всяко едно изследване има доста инфо тук във форума.

И накрая - наистина си мноого млада, мен на 21 вятър ме вееше на
бял кон. Grinning
Ще стане ! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 13:44 от rave

# 289
Чери, прави ли си тест? Три дни ми се струва доста голямо закъснение?
Чакам да ни покажеш чертичките Wink Flowers Four Leaf Clover

# 290
  • Dope Reach
Много минорно в последните постове, но за да имало баланс, казват че трябва да има и от едното, и от другото... Добре дошли на новите момичета, съжалявам за загубите ви, само ние си знаем колко е тежко. Дерзайте - има време, има и шансове!

По отношение на мисленето - очаквах да се засили в тези дни на изолация, учудващо за мен - напротив. Нито съм го мислила, нито ми се мисли. Наскоро сякаш се бях концентрирала в това да съм подготвена емоционално, че трябва да приема обстоятелствата такива, каквито ще се случат - може да не се получи, но и не спирам да вярвам, че ще сбъдна мечтата си! Все повече се замислям да ходя направо към Варна, но пък нека видим какво ще се случи тези дни. Дано няма прекалено голяма натовареност по репродуктивните клиники.

Марго, Меги Heart

# 291
Stanislava, аз често съм писала тук в темата, че препоръчвам FemFlora пробиотик на Swanson през устата, освен вагиналните. При мен след дълго лечение с доксициклин много добре и бързо ми повлия.
Ивета, почнете първо със СГ на мъжа, разширена по Крюгер, а не обикновена, ако там няма забележки си пусни хормони на 3 ден от цикъла, и МБ за двамата. Да, млада си, но не бива да се успокояваш само с това, щом вече имате толкова време безрезултатни опити. Щом сте решили, че сте готови за дете няма нужда да губиш време.
Чери, и аз чакам на нокти какво ще ни покажеш Grinning
Благодаря още веднъж на всички, и за коментарите в темата, и за безкрайно многото лични съобщения, с които ми показвате подкрепата си ( Меги, мисля те и се моля за добър резултат Hands Pray ).Мъчно ми е, чувствам се ограбена, че не стигнах до трансфер, това беше вариант, за който не бях мислила и планирала, и след вече едногодишния ми опит в материята мога да каже, че боли повече от отрицателния тест след трансфер, но по-малко от А.  Имах доста тежка паник атака тази нощ, като не избиват сълзи явно така ще трябва да преработя психически всичко.
Ще търся утре коментар, дори и по телефона, както и честна преценка на състоянието ми и дали има още шанс с мои я, или трябва да се насочваме към донорска ( от много четене си знам че вече съм в едноцифрените проценти на положетелен резултат след инвитро, но тази процедура ми беше шамар в лицето).
Мислили сме и за вариант в чужбина, включително и България, но не знам дали това ще е решението. Фондът е много хубаво нещо за всички, които са с ограничени ресурси, но аз не бих пробвала, първо, че с неизяснен стерилитет няма как да ме одобрят без предварителни инсета, и второ ми се струва нечестно да точа пари от държава, в която вече не внасям почти нищо и да взема средствата на други, които са по-нуждаещи се. Организирането на процедура в чужбина ще ми е трудно - транспортни разходи, стрес за терминирането, отсъствие от работа, ще видим след няколко месеца как ще е обстановката и дали изобщо ще може да се пътува, не сме го отписали напълно като вариант.
Не съм изгубила още надежда, че по един или друг начин ще стана майка, явно просто моят път ще е по-дълъг Flowers Four Leaf Clover
Успех на всички!

# 292
Марго, така те искам! Няма да се даваш на никакви паник атаки! Продължавай да мислиш за бъдещи варианти и пътища! Между другото малко хора мислят по начина, по който ти го правиш. Визирам това за точенето на пари от държавата и мисълта за по-нуждаещите се! Ако всички мислеха така светът щеше да е едно по-добро място! В този ред на мисли - на добрите хора се случват хубави неща и аз съм сигурна, че хубавото щу дойде и при теб! Много скоро! 🤗

Голям инат от мен този месец с тези тестове! Чак се чудя на себе си! Но миналите месеци препикавах един куп още преди закъснение. Е, мисля, че се нагледах на отрицателни! Дори сега не съм настроена много за Б, тъй като е имало и такива месеци - със закъснение от 2-3 дни. Ще видим тази работа! Wink

# 293
Не съм изгубила още надежда, че по един или друг начин ще стана майка, явно просто моят път ще е по-дълъг Flowers Four Leaf Clover
Purple Heart
Марго, ако ти се струва добра опция бг, приеми че някои от нас сме внесли пари за тебе Simple Smile

Чери Hands Fist

Теди,здравей, хубаво е да си следиш с тестове, не знам колко е дълго при теб кръвотечението, но ако е по-дълго може да се случи, че имате фертилен ден още докато си накрая на цикъла. Тези 22-27 как са разпределени, единия месец 22 другия 27 или няма логика ?

# 294
Здравейте момичета, идвам да ви кажа какво ми се случи. Понеже много съм срещала коментари из форума, че много време се чака за първоначален преглед в клиника Надежда и бях настроена за поне половин година чакане. Точно заради това, на 19.04 попълних формата в сайта за първичен преглед, защото знам, че 6м трябва да опитваме (вече 5 останаха) и си казах, че или ще съм бременна и ще си откажа часа, или ще го имам, когато вече ми трябва, за да решим какво да правим.
Днес се събуждам и виждам, че са ми звъняли от болницата, а аз очаквам и обаждане във връзка с един преглед за ендометриозата (имаше кампания), който си бях записала и го отмениха заради извънредното положение, та не знаех за кое точно ми звънят, но върнах обаждане. Оказа се, че ми звънят да ми запишат преглед за репродуктивен специалист и първият въпрос беше от къде съм, дали съм от София и като разбраха, че не съм, ми казаха, че има 2 варианта. Единият е да ми запишат час и да си отида на преглед, а другият е да направя онлайн консултация с лекарката, към която съм разпределена. Аз казах, че предвид ситуацията, предпочитам онлайн консултация като за начало, но ме интересува как става заплащането в този случай и какво мислите се оказа... тези консултации били безплатни. Ами много се изненадах! Simple Smile Та сега имам записан час за консултация по вайбър следващата събота сутринта. Междувременно очаквам да ми изпратят мейл, в който да е описано какви изследвания искат да им изпратя, но като цяло трябва да сканирам и да пратя всички мои и на мъжа ми изследвания, които сме правили и епикризата от операцията. След което лекарката ще ги разгледа и ще прецени дали трябва още нещо да изследвам.
Реших да го напиша това тук, защото може да има момичета, които да не се решават да попълнят формата за час, защото знаят, че ще чакат твърде много време, но явно не винаги е така. Simple Smile

# 295
  • София
Браво, Слънчогледке, много се радвам за теб ! Hands Clap
Тук-там се среща някоя приятна изненада по този трънлив път. Relieved

Хайде да ти е на късмет тази онлайн консултация ! Flowers Four Leaf Clover

# 296
Добре дошла Ивета , съжалявам за загубата ти , дано темата да ти е на късмет! ❤
+1 за фемфлора на мен също ми действат много добре .
Чери хайде бе момиче , покажи ни тези хубави чертички, че вече съм нетърпелива да ти честитя ! 🤞
Сънфлауър , успех миличка ! 🍀
Ами момичета,  ако ви предстои сглобяване на ламинат аз съм човека! 😅
Днес цял ден с ММ се занимаваме с това . Вече сме боядисали,  сложихме ламината,  налепихме плочките в кухнята и сме почти готови ! Вижда му се края . Банята и спалнята са ми напълно готови . Леко по леко нещата се нареждат . Вече си представям как малки крачета ще тичкат насам натам.  Днес ми е 16-ти ден и ме боцкат яйчниците,  правя и тестове за О , днес е почти положителен още малко му трябва . Уж съм на диета , ограничавам се от сладко , тестено и газирано . Да ама на ММ му се яде "кисела" баница и нямаше как да не му направя , заслужи си я . В момента се пече , и няма да мога да устоя да не си хапна поне едно парченце . За една седмица съм -2кг , дано до лятото сваля още 5-6 ,че ми пречат . (Ако не забременея до тогава)

# 297
Дриймър, сигурно е супер приятно да мирише на новичко, че и на баничка ммммм!
И аз цяла зима, нали уж всеки месец забременявам, викам няма смисъл да отслабвам. Ама то пролет пукна, че и аз като пуканка разцъфтях и ми прилоша като се качих на кантара преди два месеца 62 кг!!! Никога не съм била толкова! Това е цели 10 кг от нормалното ми тегло. Можех едно бебе да износя с тия кила 🤣 Започнах и аз да ограничавам въглехидратите и свалих 5 - сега съм 57 кг. Остават още толкова, но определено се чувствам доста по-добре. За жалост не би могло това да е начинът ми на хранене - много обичам шоколад, сладолед, плодове, хляб, баничка с боза. 😂 Но поне да си върна килограмите. 🍫🍡🍦

# 298
Аз се включвам с малко подранил цикъл 😖
Изглежда, че ще се записвам и следващия месец във вълшебното списъче 🍀
Стискам палци и се надявам да видя нечии две чертички, за да се порадвам поне на вас 🌸

# 299
И аз съм от днес цикъл, ще се пиша и аз във вълшебното списъче. Дано ни е последен този 🤭 Но от тоя прогестерон ли е не знам, ама как боли... Добре че е неделя и цял ден не мръднах от дивана, и добре че е ММ да се грижи за мен и за малкия терорист 😅

Общи условия

Активация на акаунт