В извънредно положение, ще си направим бебчета - няма съмнение !~бебеправене 373~

• 29 509
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте дами! От скоро посещавам форума, за да по прочета някой друг съвет.. От няколко месеца с моето мъжленце правим опити за бебче.. По усърдно работим от 3м. Миналият месец след овулация имах леко зацапване, болка в гърдите и тежест ниско долу в корема, някъде около седмица преди цикъла. Отидох на АГ, обясних ѝ всичко, малко не успя да ми сметне овулацията, което доста ме озадачи.. Прегледа ме с видеозон и видя нещо 🤔 и ми каза, че имало наличие на бременност.. Естествено бях шах и реалистката в мен се събуди и ми наби два шамара с прости сметки, че реално няма как с видеозон да засече бременност няма и седмица след овулация и бързо се приземих и поисках кръвен тест. Надеждата разбира се умря два часа след това, като излязоха резултатите (отрицателни). И това зацапване продължи около два дни след което направо си ми дойде преждевременно.. Гадното беше, че продължи доста време - около 2 седмици и някак си пропуснахме "работата си" по време на овулация.. Реално хванхме последните два дни от фертилният ми период. Попринцип или всеки месец или през месец имам болки при овулация, който се проявиха 2-3 дни след електронно изчисленият ми фертилен период, от едно от приложенията за следене на месечен цикъл, който използвам.. Някак си реалистката в мен го пише този месец 0-в, от друга страна мечтателката в мен подбужда надеждата, че чудото може да е станало.. Попринцип понеделник трябва да ми дойде, а аз искренно се надявам да не идва.. Но като си знам "кьоравият" късмет... Нямам никакви ПМС.. Та да видим
Продължавам да ви следя. Искренно се надявам скоро всички да видим двете черти.
Честито на всички бъдещи майки в групата! Пожелавам ви лека бременност на всички😊😊😊

П. С. Извинявам се за дългото и широко обяснение, което ви предоставих

# 466
Тикълс, Анимор, Дахлия, прекрасни новини! Много се зарадвах за вас. Аз нали съм се сгушила и не съм активна, но последно си мислех как на Дахлия скоро и е ред по списъка да извади тестче; отварям и глей кво става! Мексиканска вълна! Честити прекрасни чертички, всичките са достатъчно наситени, че да им завиди благородно човек (независимо от мнението на мъжките профани, хехе ).

Честит имен ден, Ггърл, Рейв! Нека имената ви носят здраве, радост и достигнати цели! То си е хубаво, пожелание всъщност, нека за всички останали момичета в темата да е така!

# 467
Ох , забравих да честитя именния ден на Рейв и Ггърл , да сте живи и здрави , прекрасни момичета Hug

# 468
Днес се събудих в малко гадно настроение, но вечерта приключвам усмихната. Наистина е вълшебен списъка. Заредих се с много положителна енергия от вашите положителни тестове. Утре съм на преглед и малко се притеснявам, но се надявам да е напразно. Имам много хубаво предчувствие за месец май 🌹
МамаНаПринцеса, събирам от прашеца с пълни шепи 💗
Roxyrox се оказа права, наистина ще е заразно! Какъв бебевалеж на Гергьовден!
Animor, отново честито 🌸
Dahlia_Divin, “малко” честито тогава! Супер чертички! Бъди здрава, леко бременеене 🥰
ggirl, rave, Честит имен ден, момичета! 🥳 Нека Св. Георги ви закриля 🙏🏻
Dreamer, на мен изведнъж ми се насища чертичката на теста за О, не се разочаровай! Продължавай да ги правиш.
Mrs.Cherry, дано всичко да е наред!  
На новите момичета добре дошли, не се настанявайте за дълго 😌

# 469
Animor, Dahlia_Divin прекрасни новини момичета! Лека и до термин!
ggirl и rave честит празник! Пожелавам ви всяка да пребори своя змеи.

Mrs.Cherry абе не знам защо ми се струва, че има нещо... И за фрекоко имам такова усещане. Шантава работа.

# 470
fillme, а дано си права.

# 471
Ех колко хубаво - Тикълс, Анимор, Далия, честито за прекрасните чертички! Желая ви здраве и позитивни емоции с пухкав финал!
Честит имен ден и именничките! 🍸🎉🍾

# 472
  • Dope Reach
Благодаря на всички за милите думи, пожелания и подкрепата!!! Heart
Рочи- за фракси не знам, досега никой лекар не ми го е споменавал, утре като звъня за час ще питам, засега си продължавам АП и стискам палци всичко да е наред.
Пишеш, че имаш тромбофилии, дори и нискорискови фактори... Не знам колко е удачно, но аз бих се подсигурила. Знаеш, че имам горчив опит с това, така че да, задължително питай! И все пак, молим се всичко да си е, както трябва! Hands Pray

# 473
Момичета, влизам и веднага си признавам, че почти нищо не съм чела. Много материал пропуснах, защото ме нападна и все още ме държи страшно гадене и повръщане 🤢🤢 като парцал съм. Въобще не знам къде се намирам. Ще наваксвам да чета.
Честито на триото Дахлия, Анимор и Тикълс!! Безпроблемна и лека бременност, мили момичета! 🤗🙂❤
Да са живи и здрави и всички именници и рожденници. 🎂🥳
Локо и Марго, стискам палци следващия път да е успешен и за двете ви!! 🤗🤞🏻🤞🏻🤞🏻

# 474
Добро утро, момичета!
Почерпихте ли от силата на Супер Луната, тази нощ? Пълнолунието ще настъпи в 13:45 часа на 7 май. На 7 май текущата фаза е Пълна луна.

https://paralel42.com/4055/palnolunie/

От сега ви казвам за да се заредите с търпение и да заявите желанията си. Аз лично съм се убедила в силата на манифестацията. Използвам пало санто за пречистване. Ако имате тежест на душата пробвайте да си вземете на края на душа си, студен такъв - изчиства блокажи. Веднага ще ви “олекне” . Знам, че много от нас имат нужда от нещо такова.

луната щебъде 15 лунен ден, под знака на Скорпион.
Тя носи сила в кармичното прераждане на душата (може да се отнася и до зачатие), сила в областите секс и трансформация (тъй като е в Скорпион).

Нека даде сила на всяка една от нас в областите, в които имаме нужда.

Скрит текст:
On May 7th at 6:44 am ET, there'll be a Super Full Moon in Scorpio & this is at 17 degrees! This is a Huge Karmic Release & the Awakening of your True Power; and if you couldn't see past your current reality, all that's gonna change & you'll be able to envision ALL possibilities! With the Full Moon opposing Mercury, this is moving forward & ridding yourself of any harmful, unhealthy or toxic soul contract or soul agreement & if there's any tensed energy, pinned-up anger, frustration, resentment, tension or irritability, you are letting that go as well.

Може да си повтаряте тези мантри:
Скрит текст:
Scorpio Full Moon Affirmations✨

~I have an open mind and an open heart.

~I love intensely and passionately.

~I will deepen the bonds of my connections.

~I feel compassion and understanding on a new level.

~I release any past trauma and energy that no longer serves me.

# 475
Момичета, много ви благодаря за пожеланията, стоплихте ми сърцето! Много се надявам в най-скоро време всички да се похвалите с така чаканите черти! Аз си оставам тук да ви чета и ако мога да се включа с нещо полезно и интересно Blush

Честито на патеричка на ggirl и rave! Да сте много здрави, все така позитивни и да имате много поводи за усмивки Simple Smile

# 476
Момичета, бихте ли ми дали съвет какво да правя?
Положението при нас е така: на местоработата която работя аз и ММ, имаме вътрешна заповед която не допуска пътуване извън нашия град, днес имам час за Аг, и ако пътувам днес, ще се наложи 14дни да съм под карантина, както и да не съм вкъщи, а в нашата вила, понеже ако остана вкъщи, и моя Мм ще трябва да седи 14дни?
Не знам какво да правя, сега отпаднаха КПП, но не искам и да скривам от работодателя ми, че съм ходила извън населено ни място..вече за втпри път си отлагам часа за преглед...
Дайте ми съвет, да чакам ли, да ходя ли..хем ми се иска..хем не ..😞😞
Дали съдбата не ме спира, за да се избегне нещо..мооля ви за съвет

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 10:20 от ddnn96

# 477
Тикълс, Анимор, Дахлиа страхотни новини, много, ама много ви се радвам.  Лека и безпроблемна бременност на всички ви!

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 10:42 от Fallingstars

# 478
ddnn96, помисли кое е по-важно за теб в този момент?!
Може да поговориш и с работодателя ти, ако мислиш, че ще ти влезе в положение, за да се чувстваш по-спокойна.
Аз лично бих предпочела да посетя доктора и да не бъда на работа след това, но ти си знаеш колко неотложно е посещението при доктора.
Впрочем, за рутинен преглед или за някаква процедура се налага да посетиш доктор?

# 479
ddnn96, помисли кое е по-важно за теб в този момент?!
Може да поговориш и с работодателя ти, ако мислиш, че ще ти влезе в положение, за да се чувстваш по-спокойна.
Аз лично бих предпочела да посетя доктора и да не бъда на работа след това, но ти си знаеш колко неотложно е посещението при доктора.
Впрочем, за рутинен преглед или за някаква процедура се налага да посетиш доктор?

Ами всеки един от дружеството го спазва това правило, без значение причината. Утре ще решат до кога ще е тази заповед и дали ще отпадне.
Закъснява ми и се притеснявам, по принцип съм с нередовен Мц, и по спрсвка от месеци който не съм пила хапчета за да ми дойде горе долу минават 40-50дни, това е единствената ми причина.Миналата седмица говорих с моя Аг, и той каза че ако няма бременност, да пия хапчетата който ми беше изписал март месец, по същата причина.
В нашия град също имаме Аг, но много не ми вдъхва доверие, минава ми наум да ме види тя, а вече надявам се ако отпадне заповедта да отида при моя Аг..

Общи условия

Активация на акаунт