В извънредно положение, ще си направим бебчета - няма съмнение !~бебеправене 373~

• 29 508
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
ddnn96, помисли кое е по-важно за теб в този момент?!
Може да поговориш и с работодателя ти, ако мислиш, че ще ти влезе в положение, за да се чувстваш по-спокойна.
Аз лично бих предпочела да посетя доктора и да не бъда на работа след това, но ти си знаеш колко неотложно е посещението при доктора.
Впрочем, за рутинен преглед или за някаква процедура се налага да посетиш доктор?

Ами всеки един от дружеството го спазва това правило, без значение причината. Утре ще решат до кога ще е тази заповед и дали ще отпадне.
Закъснява ми и се притеснявам, по принцип съм с нередовен Мц, и по спрсвка от месеци който не съм пила хапчета за да ми дойде горе долу минават 40-50дни, това е единствената ми причина.Миналата седмица говорих с моя Аг, и той каза че ако няма бременност, да пия хапчетата който ми беше изписал март месец, по същата причина.
В нашия град също имаме Аг, но много не ми вдъхва доверие, минава ми наум да ме види тя, а вече надявам се ако отпадне заповедта да отида при моя Аг..

А тест прави ли си, можеш и кръвен да си пуснеш в някоя лаборатория.. Мен това чакане би ме убило, ако имаше вариант да се разбере веднага бих предпочел него, и ако има резултат тогава да търся аг и тн.

# 481
Може да поговориш и с работодателя ти, ако мислиш, че ще ти влезе в положение, за да се чувстваш по-спокойна.
Аз лично бих предпочела да посетя доктора и да не бъда на работа след това, но ти си знаеш колко неотложно е посещението при доктора.
Впрочем, за рутинен преглед или за някаква процедура се налага да посетиш доктор?

Ами всеки един от дружеството го спазва това правило, без значение причината. Утре ще решат до кога ще е тази заповед и дали ще отпадне.
Закъснява ми и се притеснявам, по принцип съм с нередовен Мц, и по спрсвка от месеци който не съм пила хапчета за да ми дойде горе долу минават 40-50дни, това е единствената ми причина.Миналата седмица говорих с моя Аг, и той каза че ако няма бременност, да пия хапчетата който ми беше изписал март месец, по същата причина.
В нашия град също имаме Аг, но много не ми вдъхва доверие, минава ми наум да ме види тя, а вече надявам се ако отпадне заповедта да отида при моя Аг..

А тест прави ли си, можеш и кръвен да си пуснеш в някоя лаборатория.. Мен това чакане би ме убило, ако имаше вариант да се разбере веднага бих предпочел него, и ако има резултат тогава да търся аг и тн.
Това е най големия проблем за мен, че тук имаме Лаб, но Чхг не предлагат..малък град, малки възможности..правих преди 3 дни, беше отрицателен..с и ми омръзна да си прсвя постоянно..днес ще взема пак

# 482
Здравейте и от мен! Тикълс, Анимор, Дахлиа, честити две чертички. Усмихнахте ми сутринта, а бях станала с не много настроение 🤗 бъдете здрави, имайте една прекрасна, незабравима бременност и успех до финал!

Гърл, Рейв- Честит ви имен ден на патерица! Нека Св. Георги да ви пази, закриля, да ви вдъхва надежда, воля и сила във всяка битка и да ви помага във всяко изпитание! Бъдете здрави! 🌺

Аз от днес започвам с ову тестовете, пък ще видим до къде ще го докараме и този месец. Стискайте палци 😁

# 483

Това е най големия проблем за мен, че тук имаме Лаб, но Чхг не предлагат..малък град, малки възможности..правих преди 3 дни, беше отрицателен..с и ми омръзна да си прсвя постоянно..днес ще взема пак

Към болница или поликлиника, да не е частна или обратното.. Не знам.. Пробвай пак с тестовете, ако трябва различни марки.. Ако пак са отрицателни направо пали и отивай на лекар, за да се открие причината.. Успех 😊 🙏

# 484
Момичета, попаднах на това / Подготовка за 9-те месеца, лекция с д-р Иван Сигридов/, може да ви е интересно и полезно:
https://www.facebook.com/spisanie.9meseca/videos/1034657613616883/

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 12:00 от Диди 💙💙

# 485
Честито на всички момичета видяли двете така мечтани чертички!!! Бъдете здрави. И всички до финал! 🤱

Момичета кажете нещо за взимане на биопсия за имунологично изследване? Единственото което ме вълнува е колко боли? Док се засмя и каза, че не боли.
Ама така като ми кажат.... знам, че със сигурност боли 😂😂😂
От вчера (втори ден)съм на естрофем 2 по 1т.
И на 12 ден пак ме вика.

# 486
Еййй, страшни сте! Човек един ден да не влиза и изпуска купона!
Честито Анимор, Дахлия! Лека и спокойна бременност пожелавам! 😘

При мен още няма нищо! Дали е възможно да съм Б при положение, че тестът е отрицателен на 4 ден? Вече и тази мисъл ми се прокрадва, но реалистът в мен говори, че е по-скоро в рамките на фантазиите! Днес е седми ден закъснение. По принцип, ако ми закъснее е два-три дни. Може пък и от прехода зима-лято нещо да се е шашнал моя цикъл. Когато трябваше да ми дойде имах болки в корема, сега нищо няма освен напрежение в гърдите. Вече искам да ми дойде, че да го правим това бебе! 😁

# 487
Mrs.Cherry, тъкмо щях да те питам какво става с твоето закъснение? Виж fillme какво ти рече. Mного e мило някой така да има предчувствие, но ти си с 1 седмица напред 😊 Пробваш ли различни марки тестове? При мен например при доказана бременност преди 2 години едва 1 ШуърЧек показа бледа втора черта, а бях във втори месец. Стискам палци за теб!!!

Fillme, аз толкова се развълнувах от твоето предчувствие, че забравих за едни кифлички, които си топлих на грила. Те станаха на пепел и в крайна сметка ядох извара, което би било много по-полезно, ако предчувствието ти се окаже вярно. Но за това си чакам кротко следващата седмица.
JessitoBG – ти също ме ориса, помня аз. Много благодаря! С толкова подкрепа се чувствам по-мотивирана и оптимистична.

Brandywine18, ти писа за зацапване, но в крайна сметка с него ли остана, или? Някак ми се губи. Вярно че си траем с теб, но да не губим тренинг в темата Yellow Heart

Желая ви прекрасен май, момичета! Скоро го дават времето да се оправи, няма КПП-та – ако може да си правим повече разходки сред природата, би било прекрасно! А защо не и да се понаправи някое и друго бебче сред природата – ще е много романтично! Предизвиквам ви 😊

# 488
чери, ти кръвен прави ли?

# 489
Момичета влизам да ви се похваля с категорично положителен тест за О 🥳 !
Много му се зарадвах , защото вчера теста беше направо ужасен чертата едва се виждаше , и си помислих ,че този месец О няма да има ,но за щастие днес излезе положителен .
Сега имам питанка .
Вчера и онзи ден щракнахме ей така за кеф , и сега се питам днес да се обичаме ли или по-добре утре , защото си мисля ,че  може би сме изтощили семчовците ?

# 490
Dreamer Heart, овулацията няма да се случи по рано от 12 часа след този тест. Мисля, че можете да изчакате до утре сутринта.
Frekoko смях се с глас докато те четях. Мъжо ме изгледа странно, клиентите също... Абе...

# 491
Момичета влизам да ви се похваля с категорично положителен тест за О 🥳 !
Много му се зарадвах , защото вчера теста беше направо ужасен чертата едва се виждаше , и си помислих ,че този месец О няма да има ,но за щастие днес излезе положителен .
Сега имам питанка .
Вчера и онзи ден щракнахме ей така за кеф , и сега се питам днес да се обичаме ли или по-добре утре , защото си мисля ,че  може би сме изтощили семчовците ?

Аз бих спазила схемата три поредни дни от положителен тест за О. 24 часа не са ли им достатъчно на спермитата да живнат 🤨 днес слушах Сигридов и той каза, че те неслучайно са тооолкова много и се рефрешват (за разлика от яйцеклетките ни).

Момичета, писах и в темата за Хашимото, но там не ме отразяват засега- някоя ходила ли е на преглед при доц. Румен Русев, клиника Малинов? Благодаря 🌸

# 492
Чери всичко зависи кога е била О. Засича ли я този месец? На коя ден от Ц ви беше последния контакт?
Аз имах 1 седмица закъснение и отрицателен тест С първата Б, но си мислех, че О е била 14-15 ден, оказа се 22-23ти ден и така едната седмица закъснение всъщност си е било още имплантация. После чхг удари тавана.
Та, кога беше О? Склонна ли си на кръвен тест?

# 493
Да и аз това щях да напиша, всичко зависи от това кога е била овулацията, от нея зависи самото закъснение.... или незакъснение. Дори да речем, че не знаеш точно кога е била овулацията ти ако са минали 14-16 дни ( давам два повече, защото нали хипотетично сперматозоидите могат да оцелеят някакво време в маточните тръби в изчакване на яйцеклетката) от последния ви опит за бебеправене и теста е отрицателен, шанса за добре развиваща се бременност клони към 0.

И аз се чудех за схемата за бебеправене при положителен тест. По принцип за да узреят напълно на сперматозоидите  им трябват 48 часа въздържание уж, но то си зависи и от спецификите при самия мъж, при някой мъже показателите са по- добре на 48 мия час, при други на 3-4 дни въздържание. Също така на сперматозоидите след половия акт им трябват ако не се лъжа около 12 часа да пропътуват пътя до маточните тръби и да преминат през специфични химични процеси, за да бъдат годни за оплождане.....така де общо взето си е на късмет май май.

Сигридов имаше предвид, че се рефрешват на 90 дни сперматозоидите, защото толкова трае целия живот със всичките му фази на един сперматозоид, за разлика от нашите яйцеклетки, които си носим от раждането.

# 494
Чери, подкрепям Ivied, зависи кога ти е била овулацията, моя приятелка, имаше отрицателни тестове след закъчнение, чак след десетина дни закъснение видя положителен тест. Момиченцето и е на 1.5 год. пожелавам ти същия развой на нещата.

Общи условия

Активация на акаунт