В извънредно положение, ще си направим бебчета - няма съмнение !~бебеправене 373~

• 29 502
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
+1 за предните мнения. Чери, ако си сигурна, че е закъснение без бременност може и задържан фоликул да е причината. Желая да е по-хубавата все пак и заради по-късна овулация да не отразява още уринарния тест.
Дриймър, и моите тестове за О са почти винаги така, бях пускала снимка, от супер отрицателен до супер положителен за няма и 24 часа, и после пак много отрицателен. Вие сте млади, ако нямате проблем със СГ не бих пропускала ден, трябва им време и да попътуват за срещата все пак, и да чакат в засада.
Бях пускала тук преди месеци статистически данни от най-новите изследвания, че дългото въздържание (повече от  4 дена) е противопоказно, а за двойки с проблеми в морфологията даже пагубно - макс 48 часа за добри резултати, при проблеми с преживяемостта даже 12 часа. Бяхме така предупредени и от клиниката за пункцията, въпреки че уж нямаме проблем, материалът на ММ след 48 часа беше по-добро качество от правените СГ след 3-5 дена въздържание.
Roxyrox, доцент Русев е много популярен из форума, особено в Проблемното забременяване, но не за Хашимото, а за имунологични изследвания. Ако успееш да се добереш за час иди, но доколкото знам трябва да си направила и някои изследвания предварително.

# 496
Значи не са извънземни, тези които имат отрицателни тестове при закъснение, а се оказват бременни? Все си мислех, че е невъзможно! Сега пак ми запалихте чергата! 😁
Като цяло този месец хич не бяхме активни, все нещо се разминавахме, та за това и не се надявам много този месец, но от друга страна и един път е достатъчно. Ето това е календарът ми за месеца:

Не съм следила овулация, нито с тестове, нито съм мерила БТ. Нямам ярък спомен и за някакви симптоми - ЦС или друго. Кръвен не съм правила, но и не съм склонна, тъй като имам фобия от игли, кръв и предпочитам да си го спестя поне когато е възможно. Тестът беше Шуър на четвърти ден закъснение, не беше с първа урина. Друг тест нямам вкъщи, а хем преди бях в аптеката, но реших, че няма смисъл да взимам.
 А може и да е задържан фоликул, както каза Марго.
Ще си взема и нов тест, ако продължава така, с ясното съзнание, че шанса не е много голям.
Надявам се да се изясни положението скоро. 😁

# 497
Значи не са извънземни, тези които имат отрицателни тестове при закъснение, а се оказват бременни? Все си мислех, че е невъзможно! Сега пак ми запалихте чергата! 😁
Като цяло този месец хич не бяхме активни, все нещо се разминавахме, та за това и не се надявам много този месец, но от друга страна и един път е достатъчно. Ето това е календарът ми за месеца:

Не съм следила овулация, нито с тестове, нито съм мерила БТ. Нямам ярък спомен и за някакви симптоми - ЦС или друго. Кръвен не съм правила, но и не съм склонна, тъй като имам фобия от игли, кръв и предпочитам да си го спестя поне когато е възможно. Тестът беше Шуър на четвърти ден закъснение, не беше с първа урина. Друг тест нямам вкъщи, а хем преди бях в аптеката, но реших, че няма смисъл да взимам.
 А може и да е задържан фоликул, както каза Марго.
Ще си взема и нов тест, ако продължава така, с ясното съзнание, че шанса не е много голям.
Надявам се да се изясни положението скоро. 😁

Как търпиш да не си направиш повторен тест, не знам😁... Аз до сега да съм превъртяЛа играта.. 😮😀

# 498
Ако от опита на 20 ти беше станало нещо, по- вяроятно теста на  4 ти ден закъснение щеше да отчете повишено чхг, но ако нещо е станало на 26 ти определено е било рано на 4 ти да отчете реален резултат. Много сложно стана 😀.      
С две думи ако по някаква причина ову е била около 26- ти април теста за бременност тепърва ще може да отчете положителен резултат, защото сега би била около 12 дни след ову. Данооо е това 🌸🌸🌸

# 499
Ех, как ми поддържате надеждичката момичета! Чак обмислям да си спра вечерната чаша вино, че след отрицателния тест му отпуснах края ... 😂
Fillme,ако предчувствието ти се окаже вярно ще трябва да изкарваш пари с това! 🤣
Kiki, нагледах се на отрицателни тестове и за това кротувам. Като натрупаш стаж ти се отщява Wink
Alesandra, знам ли чак толкова късна ову -26 ден от Ц ...
Един кръвен тест ще реши въпроса, ама ...

# 500
Споко Чериии, на мене на деня на очаквана М като ме заболяха гърдите така се ядосах, че ще ми идва, че си сипах конска чашка винце. То взе, че не дойде. И аз като Алесандра смятам, че ако има нещо ще е от контакта на 26тия ден от Ц. Късничко е за О при 30 дневен Ц като твоя, нооо съвсем няма да е изключение. След 2 дена направи 1 тест, нещо по чуствително от шуър чек ако може.между временно стискам лапи.

# 501
Чери, ако е била между 20 - 22 днес е едва трети или четвърти ден закъснение.

# 502
Ами ако обикновено ти е 30 дни цикъла със сигурност не е най- обичайното нещо този път да е доста по- дълъг с толкова късно ову, но понякога се случват разни необичайни неща, без задължително да има проблем. 
Аз също съм с цикъл около 30 дни. Миналата година все отлагах да си направя цветна снимка,  защото в съответния месец не се препоръчва бебеправене, а аз хем исках снимка, хем не ми се пропускаше месец опити. И така юни месец бях на АГ около 15 ти ден от цикъла и ми каза, че нямам доминантен фоликул и този месец ще е ановулторен, аз съответно се организирах и газ в Турция на цветна снимка на 22-23 ден от цикъла( ако декларираш, че със 100% сигурност че НЕ си бременна ги правят и на по- късен ден от ако някой се зачуди защо толкова късно са я направили). Е, там като ме гледаха после на УЗ след снимката лекаря каза, че тъкмо ми е минало ову. Ановулаторния месец се оказа месец с късно ову просто.. ей така, без причина. Следващите месеци толкова късно ову не съм имала.

# 503
Момичета, ако не сте гледали това документално клипче, силно препоръчвам: https://youtu.be/Fda5rigma14

# 504
***Alessandra*** - явно не съм разбрала какво точно е имал предвид. Благодаря за уточнението Relaxed

Като цяло изхождам от теорията, че аз не бих изпуснала ден около овулацията си, като съответно винаги съм съобразявала ако единия ден правим секс вечерта, на следващия ден да е също вечерта.

margolotta - благодаря! Четох, че освен имунолог е и репродуктивен ендокринолог, затова ми се искаше да направя една консултация с него. Щитовидната жлеза и имунната система от това, което съм чела, знам че са навързани. Звънях днес в Малинов, но няма часове до края на Юни, казаха ми да звънна следващата седмица пак. В групата във ФБ за д-р Сигридов гледам, че активно се разменят часове за Русев, явно наистина трудно се добира човек до него.

# 505
Чери, направи още един тест, че и ние не издържаме на напрежението Smiley

# 506
Чери, голямо напрежение държиш тук, този опит на 26ти, ако е виновника и си бременна пускай направо и едно тото Grinning Стискам ти палци!
Аз да се "похваля" тази сутрин се събудих с типичното зацапване преди цикъл на 26ти ден от цикъла и на 13ти след овуто. А така ми се искаше една надежда за тест да имам поне ... Да видим сега кога ще благоволи да дойде наистина. А като казах на ММ яко оклюма. Еми падна едно прегръщане и си казахме, че няма да се предаваме и ще успеем.
Точно след час ми се обадиха от Адела за презаписване на час и края на май ще сме там. Само да не сложат пак КППтата, че ще ги убия, ей!
Ще пуснем тези дни СГ за ММ, така че отивам да чета кое е важно за изследването Hug

# 507
Мили дами, тъй като съм малко от новите във форума и в бебе правенето, искам да ви попитам/помоля за инфо дали някой е пил вечерна иглика? С риск да се повторя и досадя с мъжлето правим опити от няколко месеца, като по усърдно работим от 2м. Миналият месец получих зацапване малко след овулацията и после обилно кървене, което не знам дали трябва да го смятам за цикъл, тъй като дойде седмица - две по - рано от очакваното.. На прегледа малко ме вкара във филма, че виждала бременност, но... Изписа ми метилирана фолиева кисилина и витамин Д.. Тъй като се напрегнах, че не успя да ми сметне овулацията и бързаше да ми честити за бременността отидох при моята, при която си ходя попринцип.. Уви беше в отпуск и друг док я заместваше.. Беше 262839276151 год., което от една страна си казах "бая опит ще има този дядо, ще ги чатка нещата", но празните приказки, които ми наговори ме отчаяха.. Таа той пък ми изписа Абогерит (вит А и Е) и фолиева.. Такаа.. Взех си фолиевата, вит. Д и абогерита и тук от няколко дни, където съм се заринала да чета в този форум виждам, че вит А не е за предпочитане... И ко прайм ся.. 🤔 Така някак си бих искала да се доверя на този "динозавър", които ми го изписа, а от друга страна, ако няма да има последствия, първата при която ходих щеше да ми го изпише.. Абе спрях го... Днес го пропуснах.. И докато стоя днес на работа скучая и се ровя тук, да се запозная с обстановката, на няколко места прочетох за тази вечерна иглика, та реших и си я купих на своя глава.. Някой я пиели определени дни, други не знам си как, а на опаковката не пише нищо освен препоръчителна дневна доза.. Та някой пие ли тази иглика, за съвет или да си пускам всеки ден  с фолиевата и вит. Д 🤔.. Така или иначе, заради по-продължителния цикал/прокървяване от миналия месец изтървах овулацията, така че този месец съм го писала 0-ев и очаквам да си ми дойде в понеделник, че да свършва и да се мятаме пак 🙈🙊🤷🏼‍♀️

П. С.: ох, пак изпаднах в обяснения и подробности, моля да ме извините🙏🙏

Последна редакция: пт, 08 май 2020, 09:56 от Kikiriki23

# 508
Искам да апелирам, ако не сте гледали видеото от линка, което Диди пусна, да го гледате Simple Smile Адски полезно ще е за много от вас, които плануват бременност или пък са прясно бременни. Даже и на мен ми беше много интересно , д-р Сигридов е добър лекар. Simple Smile

# 509
  • Dope Reach
И аз го гледах, обаче на живо и докато се приготвях за излизане, та не можах да чуя всичко. Но много неща ми направиха впечатление. Особено всичко, което каза за тромбофилиите! Сега съм спокойна, че заради тази тромбофилия, ако ме ухапе мечка, ще се възстановя по-лесно! Grinning
И за килограмите каза, че има значение. Огромно впечатление ми направи и това, което каза за аутизма и как е предотвратим, ако се хване в утробата. Ето това е сериозен лекар, неспиращ да се образова и да иска да го прави!
А каква беше причината да спре да преглежда? Каза, че искал малко рефреш, ама дали?
Някой има ли инфо дали вече бачка и ако да, къде? Имаше някаква дискусия преди за часовете при него и как не приемал повече от една небременна при него.

Общи условия

Активация на акаунт