Паник атаки след раздяла

• 4 389
  • 41
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, преди няколко месеца се разделих с приятеля ми. Той има дете от бившата си жена и живее с него. Бях много привързана към малкия, живяхме заедно. Проблема беше там, че след 2 годишна връзка осъзнах, че приятеля ми не иска да има други деца... А аз съм на 30 и нямам свое. Както и да е, изнесох се от тях и всичко приключи. Лошото е, че от доста години съм с паническо разстройство. Дълго време бях добре, но сега като останах да живея сама постоянно имам паник атаки. Не мога да спя, чувствам се много зле. Започвам да се замислям да се върна при него, но аз искам дете... Не знам какво да правя Sad

Авторке, дай повече представа в какво се изразява паник атаката - как се изразява и какво я отключва. Някои разстройства са нормални след стреса от раздялата, други - не. А дилемата ти е повече от смешна - изнесла си се, приключила си, пък мислиш да се връщаш Simple Smile Ами ако той не те иска обратно, правиш малко сметки без кръчмаря.
А преди тази връзка не си ли мислила за деца? Нали сега така е модерно - к**веене до 29-30, пък после зор - търси се донор Simple Smile
Имах здравословни проблеми, имам и загубено бебе от предишната ми връзка... Но изобщо не смятам, че трябва да обсъждам това. Важното за мен е, че сега всичко е наред в това отношение

# 16
Нали сега така е модерно - к**веене до 29-30, пък после зор - търси се донор Simple Smile

Братане, я малко си събери сармите, че нещо много си се самозабравил! Откъде-накъде ще обиждаш така?

# 17
Нали сега така е модерно - к**веене до 29-30, пък после зор - търси се донор Simple Smile

Братане, я малко си събери сармите, че нещо много си се самозабравил! Откъде-накъде ще обиждаш така?

Къде видя обида? Аз съм в този възрастов диапазон и виждам как наборките са попаднали точно в такова положение. В доста от тях се вижда и голяма доза отчаяние и ми се налага да се напомня, че нищо не е изгубено, но е факта, че изборът им при мъжете вече далеч не е толкова голям.

# 18
  • София
Все к**вите са ви в устата бе. И тия гадни меркантилни жени, а другите пък отчаяни.

# 19
Все к**вите са ви в устата бе. И тия гадни меркантилни жени, а другите пък отчаяни.

Ами хвърли един къшей хляб на ято гълъби в парка и ще видиш точно в този модел - едни докопали комата и едни отчаяни около тях Simple Smile
Сега ме похвали, че връщам бойния дух на такива дами в куеста за семейство. Само знаеш да критикуваш ти Hug

# 20
Аз съм в този възрастов диапазон и виждам как наборките са попаднали точно в такова положение. В доста от тях се вижда и голяма доза отчаяние и ми се налага да се напомня, че нищо не е изгубено, но е факта, че изборът им при мъжете вече далеч не е толкова голям.

Моля, престани да наслагваш собствения си негативен житейски опит като стандартен печат върху жените. И ние поназнайваме, нищо, че не сме от твоето поколение, общуваме с всякакви възрасти, границите поне там не са затворени. Има много свестни, чудесни млади жени, защо нямаш достъп до тях е твоя задача да разбереш, но стесненият ти мироглед не ти дава право да генерализираш така грозно.
  Между другото джентълменството е много ценено сред тях. Това просто така, ако ти е скучно и решиш да опиташ.

# 21
  • София
Братанчо, аз като хвърлям хляб на животинките, им го разделям, че да има за всички. И за по- свитите, и за по- борбените, и за тези с болни крачета.
Добре, че не процедирам така с мъжете. Аналогията ти кърти.

# 22
Братанчо, аз като хвърлям хляб на животинките, им го разделям, че да има за всички. И за по- свитите, и за по- борбените, и за тези с болни крачета.
Добре, че не процедирам така с мъжете. Аналогията ти кърти.
Ами хубаво, ама на практика няма за всичка. Това обясняхме в темата и за желания 10к доход - само шепа ще се доредят, другите ще се задоволят с каквото има. Те затова се депресират, че тези, които са отхвърляли от миналото, им изглежда по-добра партия от тези, които им се натискат сега. А пък и те вече не са така вървежни, но пък с тройни изисквания.  Ами че то и след 10 години ще е така Simple Smile

# 23
Това обясняхме в темата и за желания 10к доход...

Силно си се фиксирал в тази тема, явно те е заболяло, но светът е широк, само трябва да отвориш очи.
   И да престанеш да обиждаш момичетата, разбира се!

# 24
  • София
Къде е темата за 10 хиляди
Имам какво да предложа Joy Joy

# 25
  • София
Братан ви свири по нервите, вие се и връзвате.
Добре, че съм лястовичка и на сух хляб не кълва.

# 26
  • София
Голям свиркаджия, няма що Laughing

# 27
  • София
Голям свиркаджия, няма що Laughing

Satisfied

Музикантче е момчето.

# 28
  Верно е, че му се връзваме, но и той малко требе да бъде окълван. "Бомбардират, бомбардират, па спрат." За толкова години да се беше поуморил с тая пуста теза, дето я размахва като междуполова женевска конвенция.

# 29
  • out of space
Този пак прецака темата.

Портокалче, какво се случва, когато имаш паник атака?

Общи условия

Активация на акаунт