Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти. 46 тема лятна

• 24 408
  • 410
  •   1
Отговори
# 300
  • Бг
Охх, вие ме отчаяхте.
Утре пускам моя малчуган, и той от 6 месеца не е ходил. Силно се надявам да не лепне нещо, че какъвто е кекав.
Днес взех резултатите от изследванията и още днес искаше да ходи. Направо ме учуди, при условие, че не е фен на ДГ. Утре очаквам да си пореве.
Сутринта ме разсмя като каза, какви са му очакванията. Представя си човекът, че като влезе в градината ще го наобиколят всички деца в кръг, и много ще му се зарадват. Само че на мен ми се струва, че ще е като по онези снимки - очаквания/реалност Simple Smile.
Успех на всички малки и големи дечица, и нека всички да са здравички.

# 301
Честит първи учебен ден!
Всички да са много здрави през цялата година и децата да ходят с удоволствие на училище, градини и ясли!
За мое голямо учудване, Кайо подари бонбоните, които бяхме взели вместо цветя на директорката и влезе вътре без изобщо да се обърне. Мислех, че ще има драма и плач, понеже му е пръв ден в новата градина. Дано да му хареса днес и все така да ходи с желание!

# 302
Честит първи учебен ден и на дечицата и на родителите им!
Да е спорна учебната година, без болести и без разни извънредни положения!

# 303
  • София
Страшни мерки имаше в училище.
Децата час на слънце докато ди изредят речите.
Родителите бяха доста нагъсто, уж нмаше да пускат в двора, ама то как да спреш половината рода на първокласник.
За трите метри от входа до стаята ги караха и маски да слагат.

# 304
А при нас и температура се мери, освен маските Sunglasses
И това всяка сутрин, ще трябва 10 минути по-рано докато се изредят всички.

# 305
Да е здрава и успешна новата учебна година! 🍀

Моят малчо ще тръгне към края на месеца. Ще видя тогава как ще са нещата и при нас, другата седмица уж се очаква да имаме и родителска среща.

# 306
  • София
Вече има първокласници на до.
Много бързо се действа.

# 307
Вече има първокласници на до.
Много бързо се действа.
Какво значи "на до"?

# 308
  • София
Дистанционно Обучение

# 309
Стига бе?! Не съм чула, какъв е случаят, да не са карантинни?

# 310
  • София
https://dnes.dir.bg/obshtestvo/osem-uchiteli-s-koronavirus-v-stolichno-uchilishte

едно познато дете имаме там в 1 клас.
раздали са им пароли за до, ама понеже и госпожата и тази на занималня са положителни, до понеделник са почивка, после може и да има кой да им преподава.
а че същите госпожи са ги посрещнали на 15 няма значение.
родителите ще си плащат тестове, ако искат.

# 311
Здравейте и от мен!
Изпуснах ви аз. Моят малчо ще тръгне, живот и здраве, другата седмица. Днес уж ще са готови част от изследванията.

Лутам се аз за фонд за допълнително осигуряване. "Доверие" ме отрязаха, били само за корпоративни клиенти. 🤔

# 312
Аз съм към Фи Хелт. Имат и профилактични прегледи. Доволна съм. Моят договор също е за корпоративен клиент (от работа), но може и за индивидуални клиенти.

# 313
Elektra.13, благодаря!
Днес ще звъня отново по дружествата, да видим кои ще се съгласят за физичиски лица.

Вечерта ще заведем малчо на пробна тренировка по айкидо.

# 314
  • UK
Отдавна не е писано тук, как сте

Общи условия

Активация на акаунт