Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти. 46 тема лятна

• 24 405
  • 410
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Ние си боледуваме в къщи.
Детето е здраво, но вече се побърка от скука.

# 316
Ние пък учим онлайн 😒

# 317
Аз пък боледувам вече в болница, а мъжа ми - у дома. Егати пущината. Добре, че малкият поне е добре. Скучае, както казваш Бамба.

# 318
Ние сме здрави. Ходим си на работа и ДГ. Изкара миналата седмица малкия един бърз двудневен вирус с температура, и на 3-я ден все едно нищо не е било.
Накупувах разни подаръци и голяма част от заплатата си отиде преждевременно 😁 Толкова ми се купуват играчки, все едно са за мен. Не че няма да играя и аз с тях..
На мен ми е едно монотонно и скучно. Ходи ми се на топъл минерален басейн, може би към Троян. Ама не знам кога ще стане това.
Лутиен, какво ти е, че в болница чак?

# 319
  • София
Аз пък боледувам вече в болница, а мъжа ми - у дома. Егати пущината. Добре, че малкият поне е добре. Скучае, както казваш Бамба.
що така чак болница?

# 320
Ами пневмония след ковид.

# 321
  • София
Да минава бързо.
Добре че са те приели. Че като гледам места няма.
Ние уж на оправяне вървим, ама си покашляме.

# 322
  • гр. София
Ние пък изкарахме първо грипа, тъкмо се оправихме и Миа докара в четвъртък онзи "любимият" вирус с повръщането, та в петък като се натръшкахме и останалите трима, та чак сега се посъвзех.

# 323
Да минава бързо.
Добре че са те приели. Че като гледам места няма.
Ние уж на оправяне вървим, ама си покашляме.
Истински късмет го приемам, че ме взеха в болница. Бях толкова щастлива като влязох. Всеки ден се подобрявам. Дано скоро....
Иначе задължително снимка на 10-12 ден. Понякога пневмоният дълбае и без темп. И става страшно.

# 324
  • София
В петък свършва карантината. Ще ходя при лл за бележки и ще настоявам да ме щтракнат.
Аз пия антибиотик още. В болницата с какво лекуват?

# 325
Оправяйте се момичета 🤗
Ние пък хванахме градински сопол...за 3 днш при децата, повече при нас.

# 326
  • София
Вики беше с ангина по-предишната седмица, от днес е с отит...
Иначе сме добре, ходим си на работа и на градина.
При нас е голяма лудница, имам чувството, че всеки ден преобразуват някоя от клиниките в инфекциозна... Вечер заспивам преди детето Sad

# 327
Бързо да оздравявате всички!
Малкия ходи на градина след дъъълго отсъствие и засега му харесва, и даже събота и неделя пита кога ще тръгваме 😄. Ние ходим на работа и общо взето едно и също.

# 328
  • България
ДЕцата трета седмица са на градина. Цяло постижение. От  март месец както бяха вкъщи, септември ходиха 5 дена и се почна едно боледуване. С Теодора стигнахме до болница.Оперираха й  гноен абцес на коремчето. За пръв път ми беше да влизам в болница (освен процедурите и ражданията) 8 дена стояхме.Беше гадно. После Стела имаше вирус с повръщане, с Теди на превръзки .Гърла, кашлици, хреми.... Около два мес. бяха вкъщи.
аз съм на работа в училище.Тази седмица замествам колежка-карам две смени. Само че тя се оказа с + тест за Ковид и днес карантинираха децата.До обяд ше им преподавам дистанционно, следобяд съм на занималкня. каката бяха 10 дни вкъш=щи като контактни с болно дете. После ходиха малко на училище. От тази седмица пак са вкъщи.

# 329
Ирен, направо страшна въртележка, дано приключи скоро. Моите деца направиха цял месец на градина наскоро 😀

Общи условия

Активация на акаунт