Какво повече НЯМА да купя - 17

• 87 553
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
  • в кукувиче гнездо
Никога не купувам от топли витрини, ужасно ме е гнус. Не купувам и никакво месо от веригите. Но в Била примерно ходя за определени неща, които не мога да открия в други мгазини. От там взимам чай ехинацея, има я рядко в други вериги, примерно  във Фантастико. От Била взимам и едни конфитюри и мармалади, немски са, просто разкошни. като са на промоция особено взимам по няколко, защото са скъпички.
Прошуто, нарязани гурме сирена също взимам от там. И май това е. Хлябът на Била е отвратителен - глетав, лепне, не става за ядене. 

# 496
ще се учудите колко хора го правят, че и бая пари оставят. имам колежка на възраст без ангажименти - купува храна за себе си и мъжа си от тип тропс къща /която продава мега скъпи буламачи/. направо изумявам колко мързеливи хора има.

Понякога не е само до мързела, а и до кулинарни умения. Колкото и зле да готвят по подобни бг кухни, има хора, дето и толкова не могат да готвят, и им е вкусно.

# 497
Не е всеки път до мърел и до неумения.
Ние прекарваме някои уикенди в друг град, в който кухненското ни оборудване се свежда до един котлон. В случаите, в които не сме искали да ядем пържено или манджа, сме купували от топлата витрина, но след последния път наистина предпочитам да си го караме на нашите буламачи или да поръчаме от някой ресторант. То и без това цените им за това качество са абсурдни.

# 498
Купувам парче бисквитена торта от топлата витрина на Кауфланд, веднъж годишно. това е.
Откъде сте?В Пловдив Кауфланд нямат топла витрина.

# 499
ще се учудите колко хора го правят, че и бая пари оставят. имам колежка на възраст без ангажименти - купува храна за себе си и мъжа си от тип тропс къща /която продава мега скъпи буламачи/. направо изумявам колко мързеливи хора има.

Понякога не е само до мързела, а и до кулинарни умения. Колкото и зле да готвят по подобни бг кухни, има хора, дето и толкова не могат да готвят, и им е вкусно.

e, говорим за жена над 50 г., която е отгледала две деца. едва ли една леща или пиле с ориз не може да сложи.
alba rosa, не съм казала винаги. и ние посещаваме места само с по един котлон - оправяме се и предпочитам нашите буламачи и аз. носим и грил-тиган и сме ток и жица.

# 500
Аз харесвам начина, по който се готви в магазините за готови храни. Преди няколко дни си взех лазаня със спанак и броколи с нещо. И двете неща бяха топли и хубави.
Скрит текст:
Има и хора, които просто не обичат да готвят. Или най-малкото - често. Не е задължително. Обаче, аз си взех две малки кутийки, а преди мен една жена взе четири парчета лазаня, десет кюфтета, голяма кутия пържени картофи, няколко вида салата (и пак в големи количества)...
Но майка ми работи в РИОСВ и от нея знам, че понякога е рисково да се купува от такива места (не е до вкус - понякога се случва да се появи салмонела)

# 501
  • Варна
Нали не се надявате ,че вратата свежи и п-ти в годност? Изразходват си брака. Съчувствам ва хора, консумиращи такива безвкусни буламачи. Все пак храната е здраве, не само каприз.

# 502
Купувам парче бисквитена торта от топлата витрина на Кауфланд, веднъж годишно. това е.
Откъде сте?В Пловдив Кауфланд нямат топла витрина.
Варна.
Но само във филиала на Възраждане има топла точка.
Както казах, само тортата съм купувала, иначе предлагат много готови храни.

# 503
Мама като почина, татко започна често да си купува по нещо от топлата витрина на Билла (до тях има магазин и му е удобно). Постоянно се оплаква от болки в стомаха и киселини. Опитвам се да готвя и за него, да му дам домашна храна, но не успявам всеки ден. Моля му се да си купи сирене, да си опържи едни яйца, само да не си дава парите за боклуци. Много хора са в такова положение, разбирам ги...
Иначе по темата: мокри кърпички на Чико за чувствителна кожа. Дъщеря ми стана на огромни червени петна, след като си търка лицето с тях. После мъжът ми се изрина по ръцете само от това, че държа кърпичката за 5 минути, докато търсим кош навън. Пробвах и аз, наистина се зачервява кожата и сърби.

# 504
На Алмонд повече не купувам орехов тахан!
Преди време беше много хубав, а сега е гаден и се усеща, че има доста слънчоглед смлян....

# 505
Полуготови спагети, толкова са вредни, но от време на време се изкушавам да взема

# 506
  • софия
Какви са тези полуготови спагети?

# 507
  • в кукувиче гнездо
Полуготовите спагети може би водят класацията за най-най-изкуствена и вредна храна. Познавам хора, които ги дават на децата си през вечер. Ако става въпрос за ония пакетчета с малки къдрави спагети, на които се слага за вкус едно пакетче с някаква неясна химия.... Никога не бих взела, а на детето си да дам - абсурд.

# 508
Никога повече няма да купя нищо от Хиполенд Плевен заради наглото отношение на служителите. След 2 седмици ни се счупи често новата бебешка количка. В Хиполенд естествено пари не връщат, щели да я пратели за ремонт, ама щели да я пратят чак в сряда и щяла да стои там между една седмица и един месец... Предоставили  за временно ползване някакъв отвратителен боклук, който бил за такива ситуации, тоест не се знае още колко народ преди теб я е ползвал, но по външният вид на количка съдя, че най-вероятно първото бебе, което е използвало количката, най-вероятно вече е абитуриент. Изглеждаше все едно е ходено на война с нея. Освен че едва стоеше, тракаше, хъркаше и ревеше като парен локомотив и сенникът се крепеше само от едната си страна, беше видимо осрана и опикана. Когато мм я докара вкъщи изпаднах в истерия. Понеже ми е много къс фитила и исках да я ритна по стълбите... И наистина щях 😡 С 300 уговорки накарах мм да ме закара в Хиполенд да вдигна луд скандал. Той естествено не беше викал колкото е необходимо и служителката му докарала това подобие на количка, той щял да припадне като я видял, но оная се сопнала, че това било най-доброто, което имали. След скандал от моя страна ни дадоха съвсем прилична количка за временно ползване. Все още съм бясна заради отвратителната ситуация, но поне ни дадоха прилично возило. Възмутена съм първо от отношението на служителката - лъжата, че нямат по-нормална количка, и въобще самият факт, че при подобни ситуации си позволяват да предоставят на клиентите си колички в подобно състояние е повече от обиден. Повече от там никога!

# 509
  • софия
А защо не напишеш отзив на Хиполенд във форма за обратна връзка?

Общи условия

Активация на акаунт