Какво повече НЯМА да купя - 17

• 87 442
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
Доста странно. Това масло е добро, синът ми го обожава.

# 61
Купих го малко преди ИП и срока за консумация е юни, та не бързах да го консумирам.
Следващата седмица видях, че е на промоция и бях решила да си купя от същото. Затова и го опитах.
Може и партидата да са прецакали, но едва ли ще си купя пак.

# 62
  • София
Повече няма да поръчам храна от пицария Кастело. Поръчах пиле, което е с гъби, но написах изрично да е без такива. Дойде с гъби, а на бележката с главни букви бе отбелязано да е без гъби. Бобът с бекон на пещ беше някаква каша с тук-там парченце бекон и тук-там някое развряло се бобено зърно. На всичкото отгоре, когато дойдоха да ни върнат парите, въпреки че foodpanda вече се бяха погрижили за това, си поискаха храната обратно... В обстановка на епидемия и ИП, да си искаш храната обратно... Останах потресена.

# 63
Вероятно ще изхвърлят храната. Предполагам, че си я искат, за да няма случай да си вземеш парите обратно и на практика храната да ти е безплатна.

# 64
  • София
При все че те са объркали поръчката и са ми предложили сами да ми върнат парите, не виждам причина да си искат храната обратно. Разправяла съм се със заведения доста пъти, никога, ама никога не ми се е случвало да си поискат храната обратно, независимо от случая.
Да използвам момента да похваля foodpanda, защото поръчах чрез тях, съдействието им беше мигновено, буквално 15 минути след имейла ми със снимки, имах отговор от тях. Сигурна съм, че бяха подпалили задника на управителя на заведението.

# 65
Винаги има първи път. А законът, съответните документи и правилници какво гласят ...

# 66
Гласят, че при отказ от сделка, всяка страна трябва да върне придобитото.

# 67
  • София
Тук не говорим за отказване от сделка, а за получаване на нещо, неотговарящо на описанието. Мислех, че темата е да споделим какво повече няма да купим, не да обсъждаме законите.

# 68
Именно де, доставили са нещо, което не отговаря на описанието. Което дава на клиента две опции - да го задържи, въпреки че не отговаря на описанието или да се откаже от сделката. Вариант връщане на парите, но запазване на стоката може да има само, ако търговецът пожелае. Щом търговецът си е поискал храната, има това право.

Да, темата е за това какво повече няма да купим. Но ти сама направи коментара за неуместното желание да си получат продуктите обратно. Такива неща, според мен, е добре да бъдат изяснявани, най-малкото за да имат предвид и останалите потребители, че когато направят рекламация на храна и се съгласят да си получат парите обратно, може да им се наложи да върнат храната. Затова е добре да не я консумират и да не я изхвърлят.
Не виждам нищо лошо в това, че се коментира въпросът.

# 69
Нищо лично - коментара ти е точен и аргументиран. На мен ми беше полезен.

# 70
Всъщност, сега като се замислих, наистина при сбъркана поръчка правят някакъв реверанс обикновено. Даже си спомням един случай, бяхме на пицария и си бяхме поръчали малки пици. В един момент дойде сервитьора и каза, че поради тяхна грешка са направили големи пици, но ще платим малки. ММ не се съгласи и държеше да плати големи, но това беше негово желание, от пицарията искаха да платим малки.

# 71

Течните Доместоси всичките са такива. Излъгах се да мия една мивка с Доместос с голи ръце. Половин час се жулих, за да се изплакна. Постоянно се мажеше и не се отмиваше.
Как с голи ръце. Това е белина!

По темата. Белина от Лидъл. Струва стотинки, но е много слаба, може да е разредена не знам, но не "се държи" като друга белина, която съм ползвала.

# 72
Никога повече няма да купя тези два продукта:
Тоалетно пате- свежи дискове
L’Oréal Colorista шампоан оцветител

# 73
Защо? Аз много харесвам свежите дискове.

# 74
Защо? Аз много харесвам свежите дискове.

Тотална липса на мириз и пяна.

Общи условия

Активация на акаунт