Какво повече НЯМА да купя - 17

• 87 481
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
Поначало избягвам да купувам български макаронени изделия. Много са непредвидими. Предпочитам да купувам италианска паста, винаги има промоция в големите магазини. Дори и направена за нашият пазар е по-добра от българските.

# 616
Да, българска паста и аз не купувам, само италианска.
Няма да купя повече тоалетна хартия Милде, твърда е, много развалена като качество.

# 617
крем за лице Регал с Еделвайс!
подкожни пъпки по цялото лице,най-много на челото,трябваше ми месец за да ги махна

# 618
Кисело мляко на Маджаров Бифипро-отвратителен химически вкус

# 619
  • София
Никога повече месо от Партньори, никога. Все бях виждала месо с натъпкана вода, но такова чудо не бях.

# 620
  • София
Никога повече месо от Партньори, никога. Все бях виждала месо с натъпкана вода, но такова чудо не бях.
Аз от щанда в Халите купувах все хубаво место. После попаднах няколко пъти на развалено месо в Младост (пътеките) и спрях да купувам от тях.

# 621
Pervoll-не изпира дрехите ми,изобщо
козметика за лице на Ейвън и Орифлейм
скъпи марки козметика за лице,например Dior или GIVENCHY определено ще избягвам,не правят нищо по-различно от всички останали марки
ще допълвам списъка...

# 622
Нито един продукт от асортимента на Родна стряха. Толкова надценено българско производство друго не знам да има.
Аз съм упорито животно и успях за пробвам почти всички продукти.
Май без сладката.
Никъв шанс да ми вземат и стотинка повече, ако ще и на мега промоция.

# 623
Аз от щанда в Халите купувах все хубаво место. После попаднах няколко пъти на развалено месо в Младост (пътеките) и спрях да купувам от тях.

Аз пазарувам от Партньори на Красно село. Харесва ми, че спазват правила относно карантината, в това отношение пазарувам спокойно. Купувам обикновено пилешко месо и у нас се харесва. Понякога купувам и от маринованите карета. Поне до този момент не съм открила някъде по-добро месо.

# 624
  • София
Точно пилешко от Красно село взех. И както казах, никога повече. Престъпление е това тяхното. А и обслужването беше ужасно. Абе разочарована съм Laughing

# 625
А откъде взимаш по-добро? Вкъщи имам човек на диета, който може да яде само пилешко и това ми се струва най-доброто.

# 626
  • в кукувиче гнездо
На Родна стряха има само два продукта, които купувам - цеденото кисело мляко и мармалад от шипка. Всичко друго, което съм пробвала е отврат.

# 627
  • София
А откъде взимаш по-добро? Вкъщи имам човек на диета, който може да яде само пилешко и това ми се струва най-доброто.

За съжаление не знам от къде да взимам. Зад Кауфланда, на Каблешков, има един магазин за месо. Само съм го виждала, нямам идея там как е. Ако някой взима от там, може да сподели. Точно срещу 2 СУ, Битоля се казва магазина.

# 628
  • в кукувиче гнездо

За съжаление не знам от къде да взимам. Зад Кауфланда, на Каблешков, има един магазин за месо. Само съм го виждала, нямам идея там как е. Ако някой взима от там, може да сподели. Точно срещу 2 СУ, Битоля се казва магазина.
В Битоля е хубаво месото, имат тяхно произвоство кебапчета, кюфтета и салами, разни пушени меса, шунка - много ги обичаме. Особено хамбургския салам и Камчия са точно, като от едно време. Месо главно от там пазарувам, като съм в София. На пазара на Красно село има също няколко магазина, от които съм взимала месо. От този, който е точно в началото на пазара в дясно зад сергиите не съм доволна. Той ли е на Партньори? Този, който е на гърба на пазара, на ъгъл се пада преди време имаше много хубаво телешко.

# 629
  • София
Близо до цеха на Битоля живеят наши приятели. Колкото пъти минем там, смрадта на мърша е нетърпима. Не бих се престрашила да си купя техни неща.

Общи условия

Активация на акаунт