Професионални серии за коса 136

• 37 346
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
Аз много харесвам преуоша на Терапист Resistance Therapiste Soin , който може да се ползва и като балсам. Като малко по-лека версия на маската е.

Продукт, който открих скоро  и много ми допада е Caviar Anti-Aging Moisture Intense Oil Crème Pre-Shampoo Treatment,
Oт Амазон УК ми излезе около 25 лв, много добре хидратира краищата.

# 46
По повод тънките коси някой използвал ли е този продукт на Kay Pro?
https://www.arlen.bg/product/8610/uplatnyavasht-filer-s-hualuron … filler-200ml.html

# 47
Здравей, косата ми не е от най-тънките, но не е и много плътна, нещо средно, ползвах преса всеки ден, докато не започнах да ви чета, сега ползвам сешоар от време на време, иначе се омазнява доста и е изсветлявана. Как мога да съчетавам Ш, Б и М. Имам и друг въпрос-задължително ли е да ползвал Б или може само маска след шампоана или е добре да ги редувам. Като цяло търся повече обем. Иначе не съм ходила на фризьор от 3 месеца, преди това пак не бях ходила от 3-4 понеже родих. Последният път ,когато отидох фризьорката ми отказа да ми направи кичури, понеже беше много зле от тази преса, само ме матира. Иначе преди бях изцяло руса (не се изрусих от веднъж а доста плавно), след това ми писна да правя корени всеки месец и почнах постепенно да потъмнявам.
Ето как изглежда сега

Не съм сигурна дали се вижда от първата снимка, но е доста цъфнала и изтъняла по краищата.

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 21:35 от bubanka

# 48
Момичета, нахлувам с въпрос Simple Smile

Някой пробвал ли е да смесва тази ампула с нещо различно от предвидения концентрат или да я ползва самостоятелно?
https://www.zlatnaribka.com/alfaparf/semi-di-lino-cellula-madre- … uty-genesis-13-ml

# 49
Изи, цветът, които е отгоре дори ми допада повече. Нормално е след раждането да имаш проблеми, аз успях да я стабилизирам чак 6-7 месеца след това.
Искаш обем, за него се използват основно протеинови продукти, но с тези краища ти трябва стабилна хидратация.
Момичетата в темата са доста запознати с различните продукти и ако прочетеш някоя от старите теми ще намериш доста информация за третирани коси като твоята. Дори в предходната тема последните няколко страници бяха много полезни.
Като цяло е хубаво да заложиш на хидратация докато си стабилираш косата, след това едно миене протеин, едно хидратация.

АДАМАНТ, само в комбинация се използват. Вече решаваш за блясък или подхранване

# 50
Здравейте момичета, досега съм се включвала с въпроси, но ми се иска да допринеса с малко мнения за продукти в темата.
1) Тъй като стана въпрос за хидратация, а по-рано някой питаше за продуктите на Pureology: От Коледа насам използвам хидратиращите балсам и шампоан и съм изключително доволна. Аз също имах много дълъг период, в който ползвах само протеинови серии и тези Ш+Б определено ми помогнаха да върна добрия вид на косата. Продуктите миришат доста свежо и имат леко охлаждащо действие (доста приятно, чувства се ментолово). Доста са икономични, но за хора с по-тънки коси серията определено ще е тежка и аз бих заложила на Sheer hydration, както беше препоръчано по-рано.
2) Виждам също, че отвреме навреме изникват въпроси за мнения относно Kerastase 8 hour serum. Ползвам от близо месец, беше ми интересно да тествам такъв вид продукт. Определено прави косата много мека и приятна на допир, сутрин разресването е значително по-лесно и като цяло, ако сте си направили сешоар предната вечер, на сутринта прическата е по-запазена. Мирише невероятно, аромат на леко тежък парфюм (аз харесвам този тип парфюми). Все още не съм сигурна дали бих ги купила отново, но ако го намерите в промоция и ви се иска да пробвате, не мисля че ще останете разочаровани.
Важно е обаче да се внимава с количеството, тъй като както всеки leave in продукт, би сплескал косата, ако е използвано прекалено голямо количество.

# 51
  • София
Здравейте,
Идвам с молба да ми препоръчате марка качествена, щадяща боя за коса. Последната година имам проблем с косопад, но вече е наложително да се боядисам, а се опасявам да не усложня положението с някой боклук. Търся естествен кафяв цвят.

# 52
Здравейте,
Идвам с молба да ми препоръчате марка качествена, щадяща боя за коса. Последната година имам проблем с косопад, но вече е наложително да се боядисам, а се опасявам да не усложня положението с някой боклук. Търся естествен кафяв цвят.

Аз също имам проблеми с косопада и като беше най-активен се боядисах с боя Oway в цвят 5.1 (светло кестеняво пепелно се води) Никакъв проблем не съм имала със скалпа или засилване на косопада след нея, защото е много щадяща. Цвета стана доста по-тъмен (почти черно стана) но се отмива след 3тото миене и стана натурално кестеняво каквото исках, така че като избираш цвят го имай в предвид. Relaxed

# 53
  • София
Засичали ли сте по бг сайтове Еластисайзери в големи опаковки - 500мл? От много време в златна рибка ги няма.

# 54
  • Някъде там
Здравейте,

Аз също имам проблеми с косопада и като беше най-активен се боядисах с боя Oway в цвят 5.1 (светло кестеняво пепелно се води) Никакъв проблем не съм имала със скалпа или засилване на косопада след нея, защото е много щадяща. Цвета стана доста по-тъмен (почти черно стана) но се отмива след 3тото миене и стана натурално кестеняво каквото исках, така че като избираш цвят го имай в предвид. Relaxed
Ще се радвам да споделиш снимка на поотмития цвят на косата ти.
Тъкмо отново да видя страхотната ти коса.За мен е една от най хубавите във форума които съм виждала.

# 55
Izi_00, казваш че имаш кафявата капачка - ами вкарай я в употреба. Wink Даже бих направила няколко преуош-а с нея.
Относно шампоан - съдейки по себе си, не бих препоръчала хидратиращ шампоан за бързо омазняващи се коси. Задължително ми се залепва за скалпа след 2 часа. Протеин или балансиран, вече за конкретни, твърде много варианти...
Аз случайно открих неочаквано добра комбинация, докато борих косопад преди няколко месеца. Фолиген шампоан на Медисютикълс и Макадамиа дийп рипеър маска. Ш го усещах балансиран, не премива дължините, което е особено важно за руси коси и в добавка с маската получавах чист, свеж корен с достатъчно плътност и подвижност в дължините.

# 56
По никакъв начин не предпазвам косата на плажа, преди клепах с бебешко олио последните години с кокосово масло с цел да не седи като слама. Аз съм през половин час във водата и я мокря непрекъснато след почивка винаги подстригвам и така.
С молба съм да ми препоръчате продукт за  така наречените ''плажни вълни'', но не специално за плажа а за ежедневието, но така че не косата на другият ден да е пак за миене както е с пяната примерно ''бетон''.  Сигурно ме разбрахте

# 57
Agent Provocateur, не исках още веднъж да си припомням, но и аз съм с не просто тънък, а мноого тънък косъм! Laughing Но споделена мъка е половин мъка, мда… На свой ред да те помоля да сравниш двата термика, защото аз така и не стигнах до Естеншънист серията, трябва ли ми? ThinkingSimple Smile
Дали ти трябва, питаш Simple Smile След като пишеш в тази тема по-скоро не Grinning
Голямата разлика, която аз усещам между двата е, че Екстеншънистът ми дава много по-хидратиращо усещане, крайчетата ми са много по-меки с него. Дали това ще е искан и търсен ефект от друга - само тя може да си прецени, както и да помисли как това би се съчетало с наличните и предпочитани от нея финиши. Ароматът също много ми харесва, но това е много субективно все пак.
Аз съм също с тънък косъм и не много гъста коса.
Не знам вече.
Някакви препоръки за нещо за плътност което да не е денсифик за права тънка коса?
А опитвала ли си преди Денсифик с еластисайзър, домашен или не, и след него с хидратираща маска +хидратиращи финиши.

Имам 2 Денсификоподобни (предупреждавам - не съм ползвала Денсифик! по описанията съдя!) - единият е Pureology Fullfyl, другият е Alterna Caviar Clinical Densifying Shampoo (не съм я пробвала още, купувана около Януарските намаления). Но колкото и да гo хвалят Pureology пак имам от него едно странно усещане, че косъмът е покрит със силикон. Но уплътнява де, а при мен и изправя, преди няколко дни точно комбинацията със еластисайзър и хидратиращи финиши правих.
Аз случайно открих неочаквано добра комбинация, докато борих косопад преди няколко месеца. Фолиген шампоан на Медисютикълс и Макадамиа дийп рипеър маска. Ш го усещах балансиран, не премива дължините, което е особено важно за руси коси и в добавка с маската получавах чист, свеж корен с достатъчно плътност и подвижност в дължините.
Не ми трябват, оммм, не ми трябват Simple Smile)))
Споделям моят топ 3 на шампоани, които "правят лек, чист и въздушен корен с обем", но НЕ СА ДПШ!
1. Nioxin 4
2. Matrix Rose Oil Volume for fine hair
3. WOW The Ultimate Dream Clean shampoo

# 58
не ползвам слънцезащита за косата
или по-скоро лятото ползвам понякога ш-н, б-м или маска със уж слънцезащита, но някак не вярвам, че защитават
спрейовете със слънцезащита са със спф 15 или спф 20 /май не съм попадала на такъв с повече, но и не съм търсила, признавам/ - 15 или 20 не мисля, че ме защитават реално
на плажа, когато съм склонна да пръскам повече, за да не се пресушава косата от морската вода може би пазят косъма, но в града - не бих ги ползвала повече от веднъж на ден
олио със спф пък изобщо не си представям да намажа така, че пази косъма

# 59
Не ми трябват, оммм, не ми трябват Simple Smile)))
Споделям моят топ 3 на шампоани, които "правят лек, чист и въздушен корен с обем", но НЕ СА ДПШ!
1. Nioxin 4
2. Matrix Rose Oil Volume for fine hair
3. WOW The Ultimate Dream Clean shampoo
Не! Не ти трябват. Виждала съм ти колекцията - аз съм абсолютен аскет вече в това отношение - 4 маски и 3 шампоана. Blush
Оммм, прибирам ги в кошницата. М/у другото много навреме стана този разговор за тънките коси,.
Агент, благодаря! SmileHug

Общи условия

Активация на акаунт