Професионални серии за коса 136

• 37 839
  • 755
  •   1
Отговори
# 60
...как да избегна кокосовото масло, което блондинките в темата мн харесват и нанасят под спрейовете за плажни къдрици. Имам спрей на Ланца з аплажни къдрици от мин лято и така и не го ползвах нито веднъж , защото в темата ми казаха, че ще пресуши не сложа ли нещо хидратиращоооо Bowtie
Хм,плажни къдрици и осолени,слънчасали къдрици са съвсем различни неща.Искаш за плажа нещо,или искаш в ежедневието ефект плажни къдрици.Не съм сигурна,че разбрах въпроса.
Но,за плажа ползвай зехтин,арган,рицин,но не се мажи с тоя кокос.Представям си косата прилично нагрята от слънцето,кокоса порядъчно попил в редовно боядисаните порьозни коси и вечерта ако не е богато насиликонена,разхождаме една кошница,особено къдравелките.Нищо лично към мацките,които обичат кокоса,но аз не бих си го причинила на мириносовата коса,особено пък лятото
Относно серума на Ланца,не го познавам,но бих ти препоръчала да пробваш,първо да нанесеш масло и после серума.Имай предвид,че продукти,които ползваш зимата и ти действат добре,лятото ще действат по съвсем друг начин.Не забравяй силно овлажняващите продукти,които ще ти правят косата кошница при 30+ градуса и влажен морски въздух

# 61
Честно казано търся рутина за спасяване на косата от слънцето и в ежедневието, и на плажа. Не търся ефект лъдрава коса, моята си е такава, искам да я запазя в прилично състояние през топлите месеци... И, даааа - като разплетена кошница съм вечер край морето... Писах и миналата година - косата ми вечер беше жива епопея... Така и не намерих трик за овладяване на хаоса....

# 62
Vanessa, на мен ми трябва продукт, който да дава ефекта плажни къдрици в ежедневието. Какво мога да ползвам? И косата да е сравнително мекичка, постига подобен ефект с пяна, но да мия всеки ден и да се клепам пак ще не е вариант

# 63
  • София
Аз имам спрей за плажни къдрици на Алтерна и на Керастаз. И двата начупват косата и визуално ми харесва как стои, но косата ми става утежнена, на пипане е неприятно твърда и затова ги ползвам само на плаж и мия косата всеки ден. За градски условия пробвах няколко пъти, но не ми се получи.

# 64
Момичета, има ли алтернатива на Лореал ботокс серията? Ампулата за почистване на скалп на Напура наистина ли не се отмива? Ампулите Наши Фито рипеър това ли са, гледам, че името е друго?

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 10:49 от kotenze_84

# 65
Знам,че сто пъти е коментирано,но предвид многото продукти на маракеш-това е серума,запечатваш връхчетата,нали?
Най-накрая се реших и аз да го пробвам
https://www.kosa.bg/product/3376/serum-za-tsaftyashti-kraishta-s … enter-118-ml.html

# 66
Да, той е Simple Smile

# 67
  • На черешатааа
Аз много харесвам преуоша на Терапист Resistance Therapiste Soin , който може да се ползва и като балсам. Като малко по-лека версия на маската е.

Продукт, който открих скоро  и много ми допада е Caviar Anti-Aging Moisture Intense Oil Crème Pre-Shampoo Treatment,
Oт Амазон УК ми излезе около 25 лв, много добре хидратира краищата.
Здравей. Може ли линк, че не го откривам в амазон. Благодаря предвартилно Flowers Hibiscus

# 68
Здравейте, чета ви с интерес, но искам да ви помоля за съвет. Косата ми е къдрава, не е боядисвана, преса и сешоар ползвам 1-2 пъти в месеца, но забелязвам, че горният ми пласт е много порьозен. След баня изсъхва много бързо и стои вял и безжизнен. Като цяло в последната година косата ми изглежда суха, матова и съм се заредила предимно с хидратиращи продукти, но може би не това и трябва, тъй като състоянието и не се е подобрило. Според вас кое би ми помогнало в този случай, какви продукти и протоколи? И за безжизнеността и за порьозността? Косъмът на долния ми пласт е бих казала нормален, както вече споменах, горният пласт е порьозен и цъфти много, а също така, в последните години боря и хормонален косопад и в следствие на това по горната част на главата ми са поникнали множество бебешки косички, които са много тънки и крехки.

Това, което имам налично в момента е:
Скрит текст:
Ш: Bio Argan но Lakme, L'alga, Хидрокленз на Меди, Kerastase Bain Satin 2, стимулиращ на Рене Фуртерер и ДПШ на Label M
Б: L'alga
М: Bio Argan на Lakme и маска за къдрава коса на milk_shake.
Имам и Еластисайзър на ФК, крем Маракеш Ендз, крем Ми Аманте, няколко олиа, Л2 на Лакме, а от последните промоции на ЗР взех и два хидратиращи концентрата с папая на milk_shake

# 69
  • Варна

dete2
Мразя стилизанти и в общи линии не ползвам нищо втвърдяващо и даващо каквато и да било текстура на косъма. Косата ми е чуплива,напоследък доооста чуплива,но съм далеко примерно от заглавната снимка на предната тема .  Хубави чупки ми прави Дарк олиото на Себастиян ако изсуша с дифузер,също и хидратиращото мляко на Алтерна. Спреят за плажни къдрици на Ланза също ми харесва,но с него задължително преди това нанасям хидратиращ финиш. Добре се комбинира с крема с камелия на Шу,с нектар термика и с млякото на Марокан.

gold laydi и аз харесвам и двата посочени продукта само дето интенза на Алтерна предпочитам да го ползвам като нощна грижа без отмиване Grinning. Страхоотна ароматерапия си правя с него и на ММ също Grinning. А офертите в Амазон често са единични бройки.

kotenze_84
Фито рипеър ги спряха преди години за съжаление. Шампоана ми беше мега любим.
 Филър ампулите са много хубави също. Винаги имам по няколко в склада.

bonibon_ лятото е такъв лежерен сезон,че хич не се кахъря от рошави къдрици вечер на плажа или около басейна. И без това обикновено вдигам косата на кок защото откачам да ми лепне по врата и раменете тая чума.
Като се замисля май рядко я развявам пусната в жегите.

kspark хубави продукти ползваш. Къдравата коса носи на финиши. Не и ги спестявай особено на тоя горен пласт. Пробвай маракеш,след него ми аманте на влажна коса и на суха олио,като наблегнеш точно на горния пласт който не харесваш.

# 70
  • На черешатааа
Скрит текст:

dete2
Мразя стилизанти и в общи линии не ползвам нищо втвърдяващо и даващо каквато и да било текстура на косъма. Косата ми е чуплива,напоследък доооста чуплива,но съм далеко примерно от заглавната снимка на предната тема .  Хубави чупки ми прави Дарк олиото на Себастиян ако изсуша с дифузер,също и хидратиращото мляко на Алтерна. Спреят за плажни къдрици на Ланза също ми харесва,но с него задължително преди това нанасям хидратиращ финиш. Добре се комбинира с крема с камелия на Шу,с нектар термика и с млякото на Марокан.

gold laydi и аз харесвам и двата посочени продукта само дето интенза на Алтерна предпочитам да го ползвам като нощна грижа без отмиване Grinning. Страхоотна ароматерапия си правя с него и на ММ също Grinning. А офертите в Амазон често са единични бройки.

kotenze_84
Фито рипеър ги спряха преди години за съжаление. Шампоана ми беше мега любим.
 Филър ампулите са много хубави също. Винаги имам по няколко в склада.

bonibon_ лятото е такъв лежерен сезон,че хич не се кахъря от рошави къдрици вечер на плажа или около басейна. И без това обикновено вдигам косата на кок защото откачам да ми лепне по врата и раменете тая чума.
Като се замисля май рядко я развявам пусната в жегите.

kspark хубави продукти ползваш. Къдравата коса носи на финиши. Не и ги спестявай особено на тоя горен пласт. Пробвай маракеш,след него ми аманте на влажна коса и на суха олио,като наблегнеш точно на горния пласт който не харесваш.
И аз имам олиото на Себастиен както  и това на Ланза. Поръчах и 1 спрей на маракеш- от тук го видях естествено Smiley. И моята е чуплива, но нещо като я мацам с тези неща стои много суха. Точно този горния слой. Аз за себе си открих нов метод за чупки, да си спестя нацяло уредите. За момента действа, но искам нещо да мацам Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 00:52 от gold laydi

# 71
prinzesata Точно така процедирам, но на втори ден след измиване, пак губи форма, блясък и живот. Започнах да я спилтам преди сън, което помага да се позаглади. Предполагам, че тук и триенето във възглавницата играе голяма роля. Обмислям да пробвам с някой протеин, но кой би бил най-подходящ?

# 72
Здравейте, ако може няколко въпроса-имам проблемен скалп (лек сърбеж и понякога пърхот), правя плътни руси кичури, които не стигат до скалпа и си търся подходящ шампоан. Последните ми два бяха на Епруваж за обем, а сега Медисютикълс Биокленз...не мога да кажа нищо хубаво и за двата. Преди време някой препоръча John Masters Organics Zinc & Sage, ако не се лъжа. Отзиви за него? И понеже не съм ползвала никога шампоан и балсам в едно ми е малко странно, след него нали мога да сложа пак маска за коса/балсам? Колебая се и за този шампоан John Masters Organics Scalp, също ако някой може да сподели мнение....
Другото ми питане е за Kérastase Blond Absolu Cicaplasme, може ли да се ползва самостоятелно (без останалите продукти от серията-шампоан и балсам/маска за руса коса)? Ще има ли ефект без тях? И дали наистина си заслужава?

# 73
  • Варна
prinzesata Точно така процедирам, но на втори ден след измиване, пак губи форма, блясък и живот. Започнах да я спилтам преди сън, което помага да се позаглади. Предполагам, че тук и триенето във възглавницата играе голяма роля. Обмислям да пробвам с някой протеин, но кой би бил най-подходящ?

Я отстреляй някоя и друга ампула Наши филър. Страхотен мек протеин са и мисля ще ти харесат. Освен Б Лалга нищо друго протеиново не виждам в изброените продукти при теб и ако не го ползваш поне през миене може и да ти идва в повечко хидратацията.

MarianaS термото на керастаз за блондинки си е нормален хидратиращ термокрем,който някак избистря русото прави го перлено. До скоро си мислех,че си внушавам,но любима съфорумка потвърди,че и при нея го има ефекта тъй,че не е моя халюцинация.
 Относно шампоана с цинк на ДМО Магнолия скоро писа за него. Писа,че мие и три годишната прекрасница Heart с него тъй,че спокойно можеш да го пробваш. Ииии естествено,че можеш да си ползваш балсам или маска след него.

# 74
За къдрици те и чупките моята фризьорката ми е казвала много ефективен трик,подходящ за дълга коса.
След измиване косата се подсушава леко в корените, ако е много гъста - може леко и дължините.Слага се един широк ластик (Без да се навива и премята). Косата в опашката се разделя на няколко сектора и всеки един се навива, колкото може около ластика. Накрая става един хлабав кок. И се спи така. На сутринта се получават разкошни къдрици. Колкото по-широк е диаметърът на ластика, толкова ще са по-големи къдриците Blush
Не знам дали го описах ясно, но се надявам да ме разберете Grinning

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 15:39 от Viktoriai

Общи условия

Активация на акаунт