Професионални серии за коса 136

• 37 843
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
Някой да е мяркал някъде в чуждите сайтове терапията Аlfaparf Semi Di Lino Cellula Madre на прилични цени? Всъщност колко е нормално да струва комплетка? Намирам различни цени и не знам колко са завишени....Rolling Eyes И другото да попитам ампулите с едно или с две шишета от концентрата се изразходват?

# 76
За къдрици те и чупките моята фризьорката ми е казвала много ефективен трик,подходящ за дълга коса.
След измиване косата се подсушава леко в корените, ако е много кръста - може леко и дължините.Слага се един широк ластик (Без да се навива и премята). Косата в опашката се разделя на няколко сектора и всеки един се преместя, колкото може около ластика. Накрая става един хлабав кок. И се спи така. На сутринта се получават разкошни къдрици. Колкото по-широк е диаметърът на ластика, толкова ще са по-големи къдрици те Blush
Не знам дали го описах ясно, но се надявам да ме разберете Grinning
Аз не разбрах, малко по-подробно, моля

# 77
# 78
Добре ще опитам втори път  Grinning
Представете си, че връзват косата на висока опашка. За да стане опашка, обаче, трябва ластикът да се преметне един или два пъти,а в случая не го правим и косата стои свободно в ластика. Разделяме според дебелината на косата на няколко сектора/кичура. Един по един усукваме кичурите около ластика,според дължината на косата  - един, два, три и т.н пъти. (както е показано в горното клипче. Така, когато усучем всички кичури около ластика, се получава кокче. Спим така и на сутринта освобождаване косата.

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 15:40 от Viktoriai

# 79
  • Стара Загора
Здравейте, ако може няколко въпроса-имам проблемен скалп (лек сърбеж и понякога пърхот), правя плътни руси кичури, които не стигат до скалпа и си търся подходящ шампоан. Последните ми два бяха на Епруваж за обем, а сега Медисютикълс Биокленз...не мога да кажа нищо хубаво и за двата. Преди време някой препоръча John Masters Organics Zinc & Sage, ако не се лъжа. Отзиви за него? И понеже не съм ползвала никога шампоан и балсам в едно ми е малко странно, след него нали мога да сложа пак маска за коса/балсам? Колебая се и за този шампоан John Masters Organics Scalp, също ако някой може да сподели мнение....
Другото ми питане е за Kérastase Blond Absolu Cicaplasme, може ли да се ползва самостоятелно (без останалите продукти от серията-шампоан и балсам/маска за руса коса)? Ще има ли ефект без тях? И дали наистина си заслужава?
Преди няколко години ползвах този шампоан на ДМО и след това слагах детанглъра(балсам) с цитрус и нероли на марката и се получаваше добре.

# 80
Добре ще опитам втори път  Grinning
Представете си, че връзват косата на висока опашка. За да стане опашка, обаче, трябва ластикът да се преметне един или два пъти,а в случая не го правим и косата стои свободно в ластика. Разделяме според дебелината на косата на няколко сектора/кичура. Един по един усукваме кичурите около ластика,според дължината на косата  - един, два, три и т.н пъти. (както е показано в горното клипче. Така, когато усучем всички кичури около ластика, се получава кокче. Спим така и на сутринта освобождаване косата.
Аз те разбрах. Ще пробвам. А този клип, който е публикуван, косата става на л'йно, с извинение. Горе сплескана и права, надолу-къдрава. А по твоя начин, ми се струва, че къдтицата ще започва от основата ❤️

# 81
  • София
Аз само не разбирам косата как се задържа. Понеже моята опашка е доста рехава и макар да увия не знам дали ще има достатъчно съпорт

# 82
Продукт за плажни къдрици аз не съм ползвала и не мога да ти да съвет. Но използвам активатор за къдрици на О'райт - той си има фиксация и в същото време косата си е мекичка. Друга комбинация, която прилагам е активатор на Мароканойл и пяна Олиосета, но щом ти е тъничка косичка та, може би ще ти утежни. Имам и едно спрейче на Лореал. Него го ползвам, когато си правя букли с пресата, но си е идея и за друг вид къдрици Simple Smile

# 83
Всичко спрейове за "плажни къдрици", които аз съм ползвала съдържат сол и ми изсушават ужасно гадно косата. Все едно съм си намокрила косата в морето и цял ден я нося напоена със сол.

Може да има и други формули, но аз не съм попадала на тях. Пяна, която да не ми сплъстява косата на 2-рия ден също... всъщност имам една за обем, която не е чак толкова зле, но не е и WoW!

# 84
Докато сме на темата, да попитам..
Момичетата с прави коси, които къдрят косата с ластик/кокчета/плитки/ролки и т. н. Какво използвате за фиксация?
Преди запознанството ми с Профи козметиката използвах простичка, евтина пяна за коса, но косата му ставаше ужасна на следващия ден, както и другите момичета описаха - суха, заплетена, мръсна.. Ужасна.
Искам да си взема нещо, което да има фиксация и след 2 часа косата ми да не е отново права Grinning но и да е приятна на допир, не на клечки..

# 85
Момичета, някоя от вас ползвала ли е Revlon 10 в 1 реконструктора? Мисля става за финиш и има хубави отзиви за него. Може би ще може да се ползва и като слънцезащита?

# 86
  • Стара Загора
Момичета, някоя от вас ползвала ли е Revlon 10 в 1 реконструктора? Мисля става за финиш и има хубави отзиви за него. Може би ще може да се ползва и като слънцезащита?
Да, аз ползвам този със зеления чай. Много съм доволна, ползвам го и на дъщеря ми ( с много дълга, гъста и леко чуплива коса) за разресване. Коста става мека, но не лигава, подхранва, разресва се лесно. За слънцезащита не знам, не съм обръщала внимание. Лятото ползвам cc крема на Керастаз основно.

# 87
А как е на аромат този вариант, защото виждам, че има и други. Привлече ме сякаш синия Rolling Eyes

# 88
  • Стара Загора
Много свеж, точно като на зелен чай. На мен ми харесва.

# 89
Аз на ревлон 10 в 1 съм ползвала червеният и белият. Много повече ми хареса червеният, не помня той на какво точно миришеше, но много по-добре ми действаше на косата, а този с кокоса не ми допадна толкова. Бях взела с тях и червената маска, шампоан и кокосовият шампоан. Кокосовият шампоан ми бише отвратителен, а си бях купила литър 😄, червеният е в пъти по-добре, но определено  спреят ми е фаворитът и него бих купила пак, останалите от серията не ме впечатлиха.

Общи условия

Активация на акаунт