Професионални серии за коса 136

• 38 016
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Обявите на Димитър в olx си стоят все още.. Бих се учудила ако такава голяма платформа като olx не вземат отношение по въпроса

# 451
Момичета, има ли смисъл да слагам Олаплекс 3 , ако не съм правила терапия?
За мен определено има смисъл. Не съм ползвала 1 и 2, а други плексове и то само при боядисване, а не като самостоятелна терапия. За мен 3ката е много добър продукт, дори и да не е толкова концентриран, но има своя положителен ефект с времето.
Търся му по-евтин заместител и поръчах Matrix Bond Ultim8 Sealing Treatment Step 3 и L'Oreal Professionnel SmartBond Step 3. Макар, че самата съставка, която е главният виновник за възстановяване на дисулфидните връзки е патентована и само Олаплекс имат право да я влагат. Смятам да опитам и други подобни продукти. Мисля, че миналата година е имало съдебен процес срещу Лореал, че са копирали или са били много близо до копиране на формулата и техния продукт е вследствие на търговски шпионаж.

# 452
Има адски много такива в олх, като този Димитър, та не се учудвам, че не правят нищо. Замислете се колко много кайли китове примерно се продаваха преди, сигурно още, предвид че и ясно, че са ментета, палитри от 100 лв за по 20. Въртят им трафик на сайта, отделно някои от тези хора си плащат за промотиране, та жалко и тъжно е, но просто трябва да сме по-внимателни Sad

# 453
Здравейте,

Чудя се коя от тези серии да поръчам. Косата ми е по-скоро изтощена, чуплива, с много фриз. Добре и се отразяват Епроваж, Мароканойл с оранжевата капачка/за слаба и увредена коса/,редувам и с БИО арган / като че ли ми идва слаба/но искам да разнообразя с нещо по-различно.

TEKNIA Deep Care За суха или изтощена коса

TEKNIA Organic Balance Хидратация

TEKNIA Full Defense За цялостна защита на косата

# 454
Deep care според мен е за нормални нетренирани коси.

# 455
По темата Макадамия, вижте снимката на маската на Рибите от днес:

Визираш капачката, че не е плътна ли? Това е най-малкия проблем. На фалшименто, на капачката пише топно 500мл.Идиоти! Тя винаги е била 470мл
Това не е точно така. Навремето, когато пуснаха Макадамия тук, голямата маска беше 500 мл, а малката беше или 250 или 300, не помня точно. След това правиха някакви промени и малката вече беше 236мл, а голямата я направиха 470. Така че според мен има вероятност и да е истинска, но стара.
А я ми кажете, тези, които сте ползвали маската Наши Арган, какъв цвят е? Бяла или бледо розова?

# 456
Bonitta22, не съм съгласна и твърдя, че са менте. Те ми обясниха, че това са продукти-паралелен внос. Снимаха ми дъното, произведена тази година. Следователно твоята логика се губи . Правилният вариант е, че правят менте, базирано на опаковки от време оно Expressionless
И изобщо какво да коментираме тоя, след като вече се опариха тук с продуктите на Наши? Или очакваме Наши менте, ма Макадамия-не?!

# 457
Момичета, много нагъл продавач във Фейсбук !

Като зададох два въпроса ме блокира и ми спря коментарите Grinning

# 458
Bonitta22, не съм съгласна и твърдя, че са менте. Те ми обясниха, че това са продукти-паралелен внос. Снимаха ми дъното, произведена тази година. Следователно твоята логика се губи . Правилният вариант е, че правят менте, базирано на опаковки от време оно Expressionless
И изобщо какво да коментираме тоя, след като вече се опариха тук с продуктите на Наши? Или очакваме Наши менте, ма Макадамия-не?!
Възможно е, не споря. Просто исках да уточня това, че преди се произвеждаха в различни опаковки.
Аз също си купих неща на Наши от него, затова зададох въпроса за маската. Досега не съм ползвала техни неща и не мога да преценя какво съм купила, но парадоксалното е, че много ми харесаха как се отразиха на косата ми Joy Та първо мислех да се разправям с него, но в крайна сметка реших, че ще си ги използвам, защото ефектът върху косата ми е важен.

# 459
Ахаха, и въпросната Beauty Cosmetica предлага продукти на Наши Grinning

# 460
Днес се разбрахме с Димитър да му върна продукта и да ми възстанови сумата. Пиша това защото бях обещала да ви държа в течение. Надявам се и да освободи пратката Innocent

# 461
Здравейте, бих искала да попитам какво ще препоръчате за чуплива коса (тип 2B), купих си шампоана и маската на L'oreal Professionnel Curl Contour. Чудя се между Tigi Bedhead Foxy Curls или Techni.Art Bouncy & Tender? Може и други предложения, ако имате. Благодаря Simple Smile

# 462
Здравейте, какъв вид плекс използвате по време на боядисване и от къде го взимате?
Днес попитах във добър фризьорски салон за добоядисване, че да ми стане еднакъв цвета, нали сама се изсветлявах, поискаха ми снимка на косата и ми казаха, че тя не подлежи на повече изсветляване, заради състоянието си. Знам си, че е изтощена, но все си мислех че не е толкова зле, някакси успявам да я докарам визуално да изглежда прилично, но явно само в моите очи е така..

Руса ли смяташ да я правиш? Само боя или още изсветляване ще правиш? Наистина мисля, че ще си съсипеш косата от последващо боядисване и никакъв плекс няма да ти я защити... Според мен вземи някаква безамонячна боя колкото да покрие този цвят и започни екстремно подхранване на косата. Тя е много фризи и ще започне да се накъсва яко... Започни маслени маски или Еластисайзър, вземи серията Терапист на Керастаз (ш+м) или Абсолют рипеър на Лореал. Финиша на Маракеш за връхчета и някой от термиците на Керастаз под формата на крем. Трябват ти силни и тежки серии за изтощена коса, може да редуваш с някоя хидратираща по-лека серия... Но наистина не отлагай с мерките, защото после няма възстановяване на дължините и трябва да ги скъсиш доста....
Не, цветът ме устройва, всъщност е рижаво, а розовото го вкарвам с балсам оцветител. Няма махане оранжевото, съответно и няма нужда от повече боядисване, само корени при нужда. Просто има една граница между естествената ми коса, която боядисвам розово злато и тъмното, което съм изветлила до рижаво и матирам отгоре розово, но определено не е болка за умиране, ще си търпя и ще си я омазвам здраво. Повечето изброени продукти ги ползвам, Керастаз никога не съм ползвала, иска ми се да съм сигурна, че ако са протеин, няма да съм още по хвърчаща..

# 463
Привет момичета,
Трябва ми помощ относно боядисване на коса с Иноа на Лореал. Аз от години се боядисвам с тази боя ,но за съжаление не сама а винаги в салон. Сега съм решила да започна сама да се боядисвам, но все още не мога да се престраша. Проблемът е че в салона фризьорката смесва няколко бои за да получи желания цвят ( това обаче не означава че винаги се харесвам — къде по тъмна къде по светла става). Аз искам да е шоколадова с лек махагонов оттенък. Може ли някой който има опит да ме посъветва какви бои да смеся? Аз си мисля за 1/2 5.56 + 1/4 5 + 1/4 6 ? А и каква е разликата между 5 и 5.0 ?

# 464
Най-лесно е да вземете от концентратите протеинов и хидратиращ и да прецените от какво има нужда косата.
Така и няма да се налага да купувате веднага цели серии, които може да не са подходящи. Има и сайтове, които продават мини опаковки на продуктите им.

Общи условия

Активация на акаунт