Професионални серии за коса 136

• 37 986
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
  • Някъде там
Онзи ден минах покрай един фризьорски салон и видях до вратата изложени продукти на Moroccanoil. Спрях се, защото се зачудих на каква ли цена ги продават, а фризьорката беше така любезна да ми сложи в ръката от олиото. Ами то ухаело наистина стархотно! Досега не знаех на какво точно миришат - всички ли продукти на марката са с такъв аромат? А от маските и балсамите кои стават за честа употреба, т.е. кои са най-балансирани? Сега ги има намалени в Арлен и се чудя дали да не взема нещо...
Всички техни продукти ухаят еднакво

# 496
Не е точно така... Вече попадам на няколко неща, които не миришат с типичната за Мароканойл миризма. Или си сменят политиката и продуктите или има доста ментета на пазара... Никой не знае каква е истината. Аз не поръчвам от БГ и в Европа продуктите им са с различна миризма. Което мен хич не ме радва, разбира се.... Добре, че тук има опция за връщане и мога да ги върна ако не са с мароканската им миризма... Stuck Out Tongue Closed Eyes

Днес направих Еластисайзър екстрийм с черното ямайско рициново масло и най-накрая усетих някакъв ефект... Преди това тествах самостоятелно, после с други масла и тц... никакъв ефект при мен... Даже щях да питам кое му е екстрийма на този продукт?!? Но все си мисля, че за мен специално Еластисайзъра не е "маст хев" продукт, мога спокойно да мина и без него... Всъщност само маслената маска или масла+някаква маска би свършило същата работа...

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 18:50 от lunna pateka

# 497
  • Варна
Аз пък днес направих нещо,което никога не съм правила.....Бърза Олаплекс терапия Grinning.Нямам време за многочасово клечане със стъпка 1 после стъпка две,че и маска накрая та затова измих с ДПШ на Меди,смесих 1мл. стъпка 1 с десетина мл. стъпка 2 в шепата и разнесох с масаж на дължинитите. Разресах и под шапка за баня и хавлия постоях половин час.Измих с ланза за блондинки Ш и Б.
 Резултатът ми хареса определено. Мисля да го правя тоя преуош често вече. Не е времеемък,а ефекта е като пълна терапия поне при моята коса.

Лунна и на мен еластисайзърите ми действат по-добре когато са с добавено ЯЧРМ.

# 498
Принцесо, този твой преуош ме наведе на мисълта за едно рефрешване на цвета на косата с Колестон и Веллаплекс, което гледах скоро и заради коeто си купих всички екстри за да си го правя...сек да потърся видеото:

Разбира се, принципът е важен, а не точно коя е боята, а и всеки дивелопър с по-висок процент може да се разреди с вода и да се докара до по-нисък. Но плекс някакъв трябва да присъства!

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 21:50 от Agent Provocateur

# 499
  • Варна
Е виж това не ми е идвало на акъла също Grinning. При боядисване така или иначе ползвам плекс,но когато правя тониране по някое време не..... Ще пробвам следващия път вместо маски и други буламачи да сложа плекса да видим.

# 500
  • Някъде по Дунава
Имате ли впечатления от четките за коса Cactus? Намалени са в Арлен и се чудя.

# 501
  • Пловдив
Имате ли впечатления от четките за коса Cactus? Намалени са в Арлен и се чудя.

Привет! Коментирали сме ги, някъде назад.
Лично за мен, не си струват парите. Купих две, за мен и моите момиченца, стоят в шкафа и пак си ползваме макадамията. Добре, че ги взех по 15 лв, макар и толкова да им е много.

# 502
Аз съм пробвала и имала всички известни марки от този тип - десата, макадамия, икоо (те пък колко са гадни и твърди, стържат скалпа направо), вкл. и кактус, и разбира се първообразите тангъл тийзър 💜- ами последните просто нямат база за сравнение и вече не експериментирам.

# 503
Здравейте момичета ,
има ли в кодове за отстъпки в момента от kosa.bg или Арлен ,че го сънувам този Генезис Innocent   ?

# 504
Керастаз в Арлен в момента е с -15%, и аз ги сънувах и най-накрая ги взех. Всичко което описвате е точно така - и аромата и действието му! Косата ми е хем мекичка, хем жилава след него. Прекрасна серия е според мен!

# 505
  • Пловдив
Здравейте момичета ,
има ли в кодове за отстъпки в момента от kosa.bg или Арлен ,че го сънувам този Генезис Innocent   ?

Мисля, че няма или поне не хващат FNL5 и FNL10
Покрай вас и аз поръчах, но 500 мл, дано ми хареса Simple Smile
Аз чакам ЗР да намалят Керастаз, да добавя към колекцията маска chronologiste.

# 506
Здравейте момичета ,

Мисля, че няма или поне не хващат FNL5 и FNL10
Покрай вас и аз поръчах, но 500 мл, дано ми хареса Simple Smile
Аз чакам ЗР да намалят Керастаз, да добавя към колекцията маска chronologiste.
Откъде поръча 500мл?
-------------------------------------------------------
По въпроса за четките , благодарение на мила съфорумка, която много обичам, имам Кактуса. Иначе имам и Десата. На Десата игличките са по-меки и подвижни, но пък при Кактуса няма наелектризиране.
------------------------------------------------------
С какъв /кой шампоан комбинирате Маскинтенз?  Имам доста шампоани, обаче нещо не ми харесва ефекта, а маската ми е любима Thinking

# 507
FNL10 аз успях да използвам, но за продукти, които не бяха намалени.

# 508
В момента има -15% отстъпка на Kerastase в Arlen, код не е нужен. Hug

# 509
Здравейте момичета!
От близо половин година съм блондинка (корените ми са тъмни обаче с 5 номер обикновено). Всеки ден мия косата си заради спорт, използвам след това сешоар и преса. Косата ми е тънка и леко чуплива. Ползвам от години Термично мляко Kerastase Ciment Thermique и донякъде овладявам накъсването. Сега се чудя дали да го сменя с нещо по-добро ( ако има). Какво бихте ми препоръчали за термозащита и шампоан?  Мислех да пробвам Kerastase Bain Chronologiste. Ползвах и шапоана им за руси коси, но не е нещо уау.
Благодаря ви Simple Smile 

Общи условия

Активация на акаунт