Професионални серии за коса 136

• 37 851
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
И аз имам спомен за червения, че мирише хубаво; май един път ме бяха намазали с него след фризьор. Не за друго, ми щото сега е намален в арлен Smirk

# 91
За слънцезащита мисля да взема Лакме Фул Дифенс. Гледам, че е намален в Рибата .. май е на -20-25%... нещо такова. Мисля да взема маска и шампоан. А бихте ли казали нещо за спрей-балсама или серума от тази серия?

# 92
Добре ще опитам втори път  Grinning
Представете си, че връзват косата на висока опашка. За да стане опашка, обаче, трябва ластикът да се преметне един или два пъти,а в случая не го правим и косата стои свободно в ластика. Разделяме според дебелината на косата на няколко сектора/кичура. Един по един усукваме кичурите около ластика,според дължината на косата  - един, два, три и т.н пъти. (както е показано в горното клипче. Така, когато усучем всички кичури около ластика, се получава кокче. Спим така и на сутринта освобождаване косата.
Чудесно обяснение! Аз снощи пробвах този метод с ластик среден размер. Получиха се много симпатични ситни къдрици, не съвсем от основата на косата. Трябва да се внимава при свалянето на ластика, защото аз бързах и леко заплетох един тънък сноп коса. Благодаря за идеята!
Относно слънцезащитата, миналата година използвах ш+б Tigi Bed Head Totally Beachin, а при излагате на слънце спрей Lóreal Professionnel Solar Sublime. Нямах поражения по косата си, но аз не мокря косата си с морска вода и винаги е прибрана на кок. За сметка на това извън плажа никога не може да изглежда така, както искам аз Wink.

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 09:33 от dea76

# 93
Добре ще опитам втори път  Grinning
Представете си, че връзват косата на висока опашка. За да стане опашка, обаче, трябва ластикът да се преметне един или два пъти,а в случая не го правим и косата стои свободно в ластика. Разделяме според дебелината на косата на няколко сектора/кичура. Един по един усукваме кичурите около ластика,според дължината на косата  - един, два, три и т.н пъти. (както е показано в горното клипче. Така, когато усучем всички кичури около ластика, се получава кокче. Спим така и на сутринта освобождаване косата.
Чудесно обяснение! Аз снощи пробвах този метод с ластик среден размер. Получиха се много симпатични ситни къдрици, не съвсем от основата на косата. Трябва да се внимава при свалянето на ластика, защото аз бързах и леко заплетох един тънък сноп коса. Благодаря за идеята!
Относно слънцезащитата, миналата година използвах ш+б Tigi Bed Head Totally Beachin, а при излагате на слънце спрей Lóreal Professionnel Solar Sublime. Нямах поражения по косата си, но аз не мокря косата си с морска вода и винаги е прибрана на кок. За сметка на това извън плажа никога не може да изглежда така, както искам аз Wink.
Ето ме и мен с този метод. Страхотно!! Много благодаря да идеята ❤️❤️❤️

# 94
Привет на всички Flowers Hibiscus
Минавам с едно бързо включване за Керастаз Генезис (шампоан за тънка коса и балсам).
Знам че много ги обсъждахме вече, но няма как да не изразя удивлението си от ефекта. Това е първата серия на Керастаз, която според мен си заслужава парите и дава ефекта, който винаги съм очаквала от всички серии на марката до сега. Вчера беше второ поредно миене с тях, още по-хубав ефект от първия път. Протокола ми беше преуош от масла по скалпа и еластисайзър, шампоана, балсама под шапка за около 10 минути, оставих да изсъхне на 90% и минах със сешоар на студена струя и кръгла четка, колкото да загладя, като сложих малко от термика за дълга коса преди това. Не съм слагала никакви други финиши и от снимките по-долу може да вигите че има много блясък, няма никакъв фриз (който е обичаен за мен) ; за първи път в деня на миене косата ми беше толкова мека и гладка, това винаги се случва на следващия ден като се укроти. Накратко: за мен това е най-хубавата серия, която съм ползвала и мисля че ще ми остане дълго време любима Yellow Heart Flowers Hibiscus

Camera Ето и малко снимки с настроение:

Цвета след 3-4 миенета след боята Oway 5.1 определено вече ми харесва

# 95
Страхотно представяне с хубави снимки.

# 96
Много хубав снимков материал!
И двете сте с чудесни коси!
PeachHoney, много лъскава коса!

# 97
Да страхотна е тази серия, аз си поръчах от бюти мол и съм много доволна от тях, за един ден ми доставиха всичко, също си поръчах и сухия шампоан за тънка и руса коса-няма такъв, това е най-хубавия сух шампоан на света и мирис👌

# 98
  • Някъде там
Руса Мама ,много добре ти се е получило.
На влажна коса ли нави косата па ластика? После фиксира ли с някой спрей за вълни в косите ?
PeachHoney,както винаги безупречен резултат.
Катво не си харесваш на косата.От всички които съм виждала до сега е в безупречен вид.Разкош истински.За мен е една от най -  хубавите коси които съм виждала в темите .
Ще поръчвам и аз шампоана май.Имам маската.Мисля,че може да се използва дълго само тази серия защото  на моята коса се усеща на първо измиване хидратираща,на поредни измивания като балансираща.А аромата е уникален .
От кой сайт ги поръча и за колко време пристигнаха?

# 99
Искрица Много благодаря за хубавите думи 💛 вече обезателно си харесвам косата, усилията ми се отплатиха! Поръчах от Арлен, имах точки за употребяване, пък и ползвах кода за -10%, дойдоха на следващия ден като поръчах в работно време, разбира се.

# 100
В бюти мол в момента имат намаление на Керастаз и на други марки, на мен ми изпратиха и подарък предпазваща маска😷

# 101
Sweat Smile
Руса Мама ,много добре ти се е получило.
На влажна коса ли нави косата па ластика? После фиксира ли с някой спрей за вълни в косите ?
оо, аз тъкмо като си лягах се сетих.Просто навих на ластика и пръснах 2-3 пъти със спрея на Епруважи то , защото съм пристрастена към аромата му, толкова много ми харесва Heart Exl
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Искам да си поръчам нещо, пък не знам какво.От вчера ровя из сайтовете Bowtie

# 102
Скрит текст:
Привет на всички Flowers Hibiscus
Минавам с едно бързо включване за Керастаз Генезис (шампоан за тънка коса и балсам).
Знам че много ги обсъждахме вече, но няма как да не изразя удивлението си от ефекта. Това е първата серия на Керастаз, която според мен си заслужава парите и дава ефекта, който винаги съм очаквала от всички серии на марката до сега. Вчера беше второ поредно миене с тях, още по-хубав ефект от първия път. Протокола ми беше преуош от масла по скалпа и еластисайзър, шампоана, балсама под шапка за около 10 минути, оставих да изсъхне на 90% и минах със сешоар на студена струя и кръгла четка, колкото да загладя, като сложих малко от термика за дълга коса преди това. Не съм слагала никакви други финиши и от снимките по-долу може да вигите че има много блясък, няма никакъв фриз (който е обичаен за мен) ; за първи път в деня на миене косата ми беше толкова мека и гладка, това винаги се случва на следващия ден като се укроти. Накратко: за мен това е най-хубавата серия, която съм ползвала и мисля че ще ми остане дълго време любима Yellow Heart Flowers Hibiscus

Скрит текст:
Camera Ето и малко снимки с настроение:

Цвета след 3-4 миенета след боята Oway 5.1 определено вече ми харесва

Много хубава коса и снимки. Обаче имам въпрос. Ползвала ли си същите продукти без никакъв преуош? Въпроса е как действа серията на гола коса? Преуоша винаги променя действието на продуктите. Дали ще бъде гладка и без фриз ако не ползваш преуош... Това е въпроса....Grinning

Понеже не намерих сайт в който мога да проверя баркода на Мароканойл, а имах съмнение за наскоро получен крем, реших да го върна на амазон. Миризмата му никаква я няма, цвета също беше спорен. Та писах им и няма проблем да го върна... Ще поръчам от друго място, просто държа на аромата на серията...Grinning

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 16:15 от bubanka

# 103
  • Някъде там
При мен Генезис без преуош ми обира фриза.Затова толкова много я харесвам .
Ако е в комбинация плюс шампоана от серията ефекта ще е още по хубав .
Аз обикновенно не обичам да слагам по много продукти .
Или правя само еластайзер,или само маска.След еластайзера не слагам маска,но косата ми е доста тъничка .

# 104
Peachhonohey и Искрица, Дерма генезис отнема ли от обема на косата?
Не съм сигурна, че моята е плътна колкото твоята, не е боядисана и се утежнява от хидратиращи серии. Заглеждам я и аз , но се чудя.

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 15:24 от marigold_

Общи условия

Активация на акаунт