Професионални серии за коса 136

• 37 509
  • 755
  •   1
Отговори
# 195
Лунна пътека, ето това е спрея
https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/stilizirane-i-zashti … -maximizer-125-ml
Не ми се омазнява по-бързо или да стои, като мръсна в корените след употребата му, но пак казвам трябва хубаво да се разнесе с главата надолу.

# 196
Някой използвал ли е Shu Uemura Satin Design - термото? Колебая се между него и това на Kerastase Genesis.

Термото на Shu превъзхожда в пъти това на Genesis.

# 197
Здравейте, дами,

Не е по темата, но бихте ли ми препоръчали балансирана маска. Заради добрите коментари тук си закупих маската на Lalga и я използвам от година, като редувам с домашна маслена маска. Напоследък забелязах, че маската на LAlga доста ми утежнява. Косата ми е нормална, не я боядисвам и не е изтощена. Ще се радвам да разбера препоръките ви. Simple Smile

# 198
  • Варна
Вземи един Генезис и го редувай с Лалга. Маската е доста по-лека от лалга,усеща се балансирана макар и да няма изразен протеин в нея.

# 199
На естествена и неизтощена коса коса много харесвам шампоан Аура Ботаника Рич и балсама от серията. Шампоанът ползвам и с с балсам Дисциплин на Керастас.
Косата е обемна, жива и лъскава и след двете комбинации.
Искам да си поръчам Генезис шампоан и балсам, няма да отнемат от обема, нали?
Косата ми е сравнително плътна и гъста, но косъмът ми не е от най-плътните все пак.

# 200
Вземи един Генезис и го редувай с Лалга. Маската е доста по-лека от лалга,усеща се балансирана макар и да няма изразен протеин в нея.

На естествена и неизтощена коса коса много харесвам шампоан Аура Ботаника Рич и балсама от серията. Шампоанът ползвам и с с балсам Дисциплин на Керастас.
Косата е обемна, жива и лъскава и след двете комбинации.
Искам да си поръчам Генезис шампоан и балсам, няма да отнемат от обема, нали?
Косата ми е сравнително плътна и гъста, но косъмът ми не е от най-плътните все пак.

#Prinzesata и Marigold,

Много благодаря за отговорите. Бях загледала серията Дисциплин на Керастас, но сега ще видя и Генезис. Аз също искам да попитам Генезис отнема ли от обема на косата и, ако нямам косопад и накъсване подходяща ли е тази маска?

# 201
При мен не отнема от обема, даже напротив, но аз ползвам шампоана за тънка коса и балсама точно за да избегна утежняване. Балсама е супер за не толкова третирана коса, много е богат и плътен дори на третирана коса мисля би бил добре. Ако имате изобилие от маски заложете на балсам. При мен отново косата е супер жива бляскава и плътна, чак не ми се вярва... не суша, не слагам финиши и пак...
lk поръчала съм един парфюм на сляпо, който по описание на нотките се доближава много до аромата на Генезис и като го получа и проуча ще споделя дали се доближава и си струва, тъй като и аз обичам такива аромати и искам нещо свежо за лятото!

# 202
Дисциплин поради някакво моментно умопомрачение ги имах и ползвах точно два пъти... 😆 Як силикон, явно с идеята да приглади тези буйни, непокорни коси.

# 203
Шампоанът Дисциплин дава дава страхотен блясък, но, ако косата не е суха, отнема от обема при поредни ползвания. Балсамът Дисциплин, съчетан с шампоан Аура Ботаника е добра комбинация.

# 204
Искам да споделя мнение за Лалга. Взех си шампоана от Рибата и се сдобих с маска от една мила съфорумка Hug
Много ми харесват. Косата ми е тънка, не много третирана (боядисвам 2-3 пъти в годината), изправям с четка и сешоар , цъфти доста. Скалпът ми се омазнява бързо- мия през 2 дни.
Първо измих с Напура S3 (това нещо е супер странно), измих 2 пъти с Лалга, нанесох маска Лалга след попита коса с кърпа , стоях под шапка за 15 минути.
Термо Филип Кингски Дейли Демидж.
Коста ми е тежка, има обем, мека, жива, ухае страхотно. Доволна съм! Утре ще видим как е положението. Но си поръчах и финиш Лалга, да затворя “кръга” Grinning

# 205
Аня Филипова, би ли споделила какви са преимуществата на термото Шу в сравнение с Генезис. Имаше един момент, в който мислех да го поръчам, но като прочетох състава, се отказах - беше си откровена химия с доста кофти съставки. Не че Керастаз не са химия също... Та съм любопитна да разбера преимуществата Simple Smile
И на мен Генезис не ми отнемат от обема, също имам шампоана за тънка коса Simple Smile

# 206
Здравейте,  момичета, косата ми е много тънка и рядка, като дете май не ми беше такава, но с годините оредя... Стои много мека и няма никаква плътност,  по-тежка е единствено когато съм използвала сух шампоан или фризьорът ми е сложил много лак и други стилизиращи продукти. Бих казала, че си имам и някаква форма на косопад/накъсване...Не я бодисвам, но ползвам редовно сешоар. От няколко месеца пия Приорин, използвах спрея Cellagen на Mediceuticals, сега съм с енергизиращия гел на Davines, определено имам нови косички, но си е все така мека и без плътност...
Моля за съвети какво бих могла да направя, за да се подобри видът й. Качвам снимки на косата ми след фризьор и продуктите, които имам в момента. ДПШ не съм го ползвала още. Шампоанът Денсифик го поръчах скоро и си мислех, че може би е добре да го съчетая с маската и балсама от серията? Мислите ли, че е добра идея, или може би е по-добре да го съчетая с продукти от друга серия? Чудя се и за еластисайзъра с роза и личи, четох, че е ок веднъж на две седмици за тънка и нетретирана коса.

# 207
Момичета моля ви помагайте... Имах здрава коса под гърдите, боядисвана в тъмен шоколад години наред. Не цъфтеше, не се късаше... Е да ама реших да се обезцветен цели 3 пъти в домашни условия и да сложа 6 руси бои на главата си... Постигнах меден хубав цвят, но косата ми е в окаяно състояние... Подстриган я до раменете махнах всичко изгоряло, но след точно седмица се появиха експлозии и отново цъфтеж... Плача с крокодилски сълзи,не искам да я режа още... Такава грешка направих... Какво да правя с косата си (нямам възможност в момента за скъпи продукти).

# 208
Момичета моля ви помагайте... Имах здрава коса под гърдите, боядисвана в тъмен шоколад години наред. Не цъфтеше, не се късаше... Е да ама реших да се обезцветен цели 3 пъти в домашни условия и да сложа 6 руси бои на главата си... Постигнах меден хубав цвят, но косата ми е в окаяно състояние... Подстриган я до раменете махнах всичко изгоряло, но след точно седмица се появиха експлозии и отново цъфтеж... Плача с крокодилски сълзи,не искам да я режа още... Такава грешка направих... Какво да правя с косата си (нямам възможност в момента за скъпи продукти).

Може да си купиш продукти за домашен еластайзер, термозащита на олиосета мисля че е бюджетна,Маракеш за цъфнали крайща. Нямам голям опит другите дами ще дадът по добри съвети,а и много зависи от бюджета ви. Наскоро гледах някъде маракеша на промоция на 21 лв,ама мисля че беше в арлен,но не съм сигурна.

# 209
  • София
Мари аз съм със същия проблем. Тънка коса без грам обем. Единственото, което успява да вкара форма и обем на косата, при мен са сешоар с четка, стилизиращи продукти, сух шампоан, когато започне да се омазнява корена, и с риск да се хвърлят камъни по мен - преса за вафли. Надявам се някой тук със същите проблеми да предложи алтернатива и да похвали някоя серия или продукт. Но аз до момента не съм открила такъв.

Общи условия

Активация на акаунт