Професионални серии за коса 136

• 38 002
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Lollaa, къде има мини варианти? Благодаря предварително.

# 466
  • Варна
Някой с отзиви за Балсам-активатор за къдрици LAKME Rings 150 мл?
Закупих си последно O'right Curl Enhancer, който всички хвалите, но нещо не ми допада на косата Sad
P.S.
Слагам малко количество по краищата, на мокра коса, но става суха косата след изсъхване/изсушаване... много странен ефект от подобен продукт.

# 467
Здравейте, бих искала да попитам какво ще препоръчате за чуплива коса (тип 2B), купих си шампоана и маската на L'oreal Professionnel Curl Contour. Чудя се между Tigi Bedhead Foxy Curls или Techni.Art Bouncy & Tender? Може и други предложения, ако имате. Благодаря Simple Smile
Баунсито ми е много любимо, препоръчвам ти го с две ръце ( и два крака 😁😁).

# 468
Успях да махна част от "оранжавенията" с рецептата. Обаче се чудя нещо: 8 см "червейче" изстискана боя, или 8см оъ самата туба?

# 469
Хм, поизкупени са в Бг сайтовете, но в beautymall има останали 2 вида.
Друг вариант са friseurtotal de и coserty es, с превозвач до БГ.

# 470
Здравейте, бих искала да попитам какво ще препоръчате за чуплива коса (тип 2B), купих си шампоана и маската на L'oreal Professionnel Curl Contour. Чудя се между Tigi Bedhead Foxy Curls или Techni.Art Bouncy & Tender? Може и други предложения, ако имате. Благодаря Simple Smile

Този крем може ли да се използва за фиксиране на къдрици направени с маша? И ако да как точно се ползва?

# 471

Този крем може ли да се използва за фиксиране на къдрици направени с маша? И ако да как точно се ползва?
Ми.. Не мисля 💭
Аз го слагам на влажна коса и издухвам с дифузер. На суха не съм пробвала, не смятам, че е подходящ.
моля, някой да сподели ако го е слагал на суха коса.

# 472
Закупих си последно O'right Curl Enhancer, който всички хвалите, но нещо не ми допада на косата Sad
P.S.
Слагам малко количество по краищата, на мокра коса, но става суха косата след изсъхване/изсушаване... много странен ефект от подобен продукт.
Ако имаш някой термик, пробвай да го нанасяш след крема за къдрици и виж какъв ще е ефектът.

# 473
P.S.
Аз го използвам, добре ми оформя къдриците, стоят мекички, но аз не прекалявам с количеството. Минус за мен е миризмата му, доста е химична, оприличавам я на боя за коса, обаче слагам и от серумите на CHI или някое друго масло, което притъпява химичната миризма Grinning

# 474
Втрещена съм. И не знам какво да мисля. От ЗР взех мин.месец малкия сет Ш, М, ампула за боядисване на Лалга. Сега поръчах големите развасовки. Дойдоха и по навик исках да вдишам хубавия аромат. Ами, не ми замириса на Лалга. Реших да сравня-малката М е с гъста и перлена косистенция, изключотелно интензивен аромат. Голямата маска е като желе и с различен аромат, леко доближаващ се до Лалга. Сравних и шампоаните. Малкият е с перлен цвят, слаб аромат. Големият с млечен цвят и също така лек аромат. Прилагам снимка. Ще ги връщам на Златна рибка.
Скрит текст:

Шампоаните.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 00:08 от Не се сърди, човече

# 475
Kotenze, много се очудих. Не знам какво да кажа, явно " преформулировка". Надявам се да не чуеш такова обяснение...

# 476
  • Варна
Има нещо не наред с Лалга не само в БГ. Приятелка се прибра от Германия преди пандемията и сравнявахме нейните с моите от рибата. Аз съм ги купувала преди доста време нейните са пресни....Ами нищо общо  като консистенция. Точно като показаните от теб са.

# 477
Защо ще ги връщате? Какво основание?

# 478
Добре де защо така? Какво е това странно нещо и това разминаване?

# 479
Втрещена съм. И не знам какво да мисля. От ЗР взех мин.месец малкия сет Ш, М, ампула за боядисване на Лалга. Сега поръчах големите развасовки. Дойдоха и по навик исках да вдишам хубавия аромат. Ами, не ми замириса на Лалга. Реших да сравня-малката М е с гъста и перлена косистенция, изключотелно интензивен аромат. Голямата маска е като желе и с различен аромат, леко доближаващ се до Лалга. Сравних и шампоаните. Малкият е с перлен цвят, слаб аромат. Големият с млечен цвят и също така лек аромат. Прилагам снимка. Ще ги връщам на Златна рибка.

Моята маска е голяма кутия, купувана от Холандия и изглежда точно като маската в ляво. Мирише доста силно и отчетливо, същата миризма има шампоана и крема...

Общи условия

Активация на акаунт