Професионални серии за коса 136

• 37 926
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
Чи кератин е супер балансирана серия, но за по-третирани коси, на недотам изтощени ще е силна. Аз я харесвам, но не я ползвам много често.

# 616
Момичета, маските на Керастаз Elixir Ultime и Soleil протеин или хидратация са?

# 617
  • Варна
Честно, аз много се обърквам кое е протеиново и кое хидратиращо, нищо, че знам какво значат двете понятия. Според теста с косъма, ако е верен, косата ми има нужда от протеин - разтягля се, преди да се скъса. Моля нр ми се смейте GrinningИзрусена, тънък косъм, но гъста, не цъфти, суха по дължините и краищата, естествено. Днес се измих с Nutritive оранжевата серия на Керастаз за суха коса-Ш и М, честно казано не съм впечатлена, сложих и Нектар термика. Мисля, че този Ш и М ми идват слаби, ако очакванията ми към серията са били правилни, изобщо.

# 618
  • София
Честно, аз много се обърквам кое е протеиново и кое хидратиращо, нищо, че знам какво значат двете понятия. Според теста с косъма, ако е верен, косата ми има нужда от протеин - разтягля се, преди да се скъса. Моля нр ми се смейте GrinningИзрусена, тънък косъм, но гъста, не цъфти, суха по дължините и краищата, естествено. Днес се измих с Nutritive оранжевата серия на Керастаз за суха коса-Ш и М, честно казано не съм впечатлена, сложих и Нектар термика. Мисля, че този Ш и М ми идват слаби, ако очакванията ми към серията са били правилни, изобщо.

Според мен си за therapiste. Аз имам коса като твоята (подобна) която недолюбва много протеин но този шампоан ми идва супер

# 619

От теста имаш нужда от протеин, а си се измила с ЧИСТА хидратация, даже Нектар термика е хидратиращ...Grinning Лошо няма, но трябва да редуваш и с протеинови продукти.... Иначе ще си докарах коса като метла...суха и вяла...

# 620
  • Варна
Прави сте сигурно, момичета, аз като му четох състава пишеше и липиди и протеини... но вероятно са доста недостатъчно количество за този тип коси. Ще пробвам други.

# 621
Нутритив, ма коя маска? Има 2-едната е за тънка коса, другата за дебела?

# 622
Протеинови на Керастаз: Архитект, Терапист, тези в зелените опаковки, Денсифик
Хидратиращи - серия за боядисана коса (розово-лилава), Олео-релакс, белите опаковки Нутритив,
Балансирани- Еликсир-ултим (наклон към хидратиращи), Дисциплин (наклон към протеинови), серията за блондинки, Aura botanica, за обем зелените, Хронолоджист, Extentioniste (наклон хидратация), Генезис...

# 623
  • Варна
Руса мама, Ш Bain Satin 1,Маска Masguintense Irisome

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 15:14 от ivka_smile

# 624
Понеже къдрите Алтерна да похваля съчетанието на Аlterna Moisture Ш + Б, допълнени с  Moi Moi маската на Ланза. За финиши сложих Ланза Noni Fruit Leave-In Conditioner + Nourish Stimulating Hair Treatment + Neem Plant Silk Serum и втори ден съм много доволна от ефекта на напомпана коса, но не и прехидратирана!

+1 за комбинацията шампоан Alterna Caviar Moisture и маска Lanza Moi moi
Косата ми си обича хидратацията и това е. Супер добре стои след тези двете.

# 625
Здравейте,
Искам да Ви попитам- използвали ли сте продукти на Lalga и по-специално продуктите им за изтощена коса, както и ампулите им с алгае за възстановяване?

# 626
Здравейте,
има ли някакъв код за отстъпка в Арлен?

# 627
Хидратиращи - серия за боядисана коса (розово-лилава), Олео-релакс, белите опаковки Нутритив,
Балансирани- Еликсир-ултим (наклон към хидратиращи), Дисциплин (наклон към протеинови), серията за блондинки, Aura botanica, за обем зелените, Хронолоджист, Extentioniste (наклон хидратация), Генезис...

Благодаря много! Сейфнах си информацията! Много ми е полезна.

Суга някой,ако ми каже и слънцезащитната маска с какъв превес е - цена няма да имате 😀

# 628
  • Варна
Лунна, и аз много благодаря! Руса мама, и на теб! Heart

# 629

Благодаря много! Сейфнах си информацията! Много ми е полезна.

Суга някой,ако ми каже и слънцезащитната маска с какъв превес е - цена няма да имате 😀

И аз си го запазих това Simple Smile Слънцезащитната по логика не трябва ли да е хидратация? Поправете ме, ако греша, но четох различни мнения по-напред в темата и ако не се взимаше специална слънцезащита, то се заместваше с хидратация... тъй че мисля и това ще е хидратация ...

Общи условия

Активация на акаунт