ОСМИ клас. Изолацията втори месец продължава, пак Евгени сили ще ни дава.

• 30 628
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
  • В средата на времето
Izida, голямо "дете" отглеждаш ти Blue Heart Жив и здрав да ти е! Марково ще му купуваш, я Wink
Благодаря, Ани, всичките да са ни живи и здрави! Simple Smile Hug За марковото - нали е Лъвю, изотвътре си му иде влечението къмто луксозничкото и скъпичкото, но за сега минавам само с приказки за такова. Simple Smile

# 391
  • Там, където мечтите се сбъдват

Благодаря, Ани, всичките да са ни живи и здрави! Simple Smile Hug За марковото - нали е Лъвю, изотвътре си му иде влечението къмто луксозничкото и скъпичкото, но за сега минавам само с приказки за такова. Simple Smile
[/quote]

Ау, лъвско чадо ли е всичко постига що си науми и да, обичат да се грижат за себе си. Ей го на и наборът, 3 пъти го подстригвах за ИП, много съм задобряла, язък, че отвориха салоните:))))

# 392
Въобще не знаех, че има нова тема, странно ми се виждаше, но напоследък съм така... Ще се опитам да почета назад, а дотогава - честити и живи и здрави да са всички рожденици, които съм пропуснала!!

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 16:52 от Сиси ♥♥

# 393
  • София
Шарлот, има ли периоди на глад и след това връщане към нормално хранене?
Аз в периода на стоене у дома свалих 4-5кг. Не е умишлено, не съм спазвала диета, но усещах, че ми се яде все по-малко от ден на ден. Лично за себе си намерих обяснение, че липсата на движение и изразходване на физическа енергия, доведе до намаляване на потребността ми от храна. Никога не съм била от хората, които ядат защото им е скучно, по-скоро съм от тия, които ще спят от скука. Joy
Цял живот съм била много злояда, от самото ми раждане. В онези времена, 80те-90те го помня този гаден Саностол. Нашите го поръчваха от някъде и редовни ме захранваха с него. Преди години ЛЛ го изписа за нещо не младежа и изпитах физическо отвращение като му видях шишето.
Та, за периодите питах, аз съм така. Имам месеци, в които тялото ми няма нужда от много храна. Тогава гледам да наваксвам с нещо малко, но хранително. Пробвай с ядки, пресни плодове и зеленчуци, не отхвърляй и качествения шоколад.
В тези периоди видимо свалям килограми.
След това идват периоди (месеци), в които изяждам много храна, включително и боклуци.
Диети никога не съм спазвала. Не знам на какво се дължи това, но не мисля, че е на психическа основа. Просто така си усещам тялото и го слушам.

# 394
  • София
Ето, че има и други като мене. 😊
Аз чак сега, заради стоенето вкъщи, си дадох сметка, че като малка явно съм отровила живота на родителите си с неядене. Помня, че все ме гонеха да ям, но много не обръщах внимание навремето; но след всичко, което сготвих през последните 2 месеца, си казвах: "Виж ти, това не го ядях като дете, и това не го ядях, и онова не го ядях..." Ужас; то май наистина нищо не съм яла. 😁
Но винаги има нещо любимо като храна. В моя случай бяха марули.
Та например таратор с орехи си е добра храна в крайна сметка.

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 17:34 от Red

# 395
  • София
На мен пък ми се стори рано за класни и се учудих, че при някои вече са започнали. Има месец и половина до края на годината, но явно навсякъде различно.
От позната учителка разбрах, че квесторите за НВО и ДЗИ, тази година ще са по желание, та вероятно ако учителят е ангажиран в тези дни може и да няма ДО.

Izida, като сте две "котета" (не ми казвай, че сте повече от тази зодия у вас) кой командва?

# 396
  • Варна
Izida, и моят е лъв. Аз си мислех, че е "огромен" с неговите 178 см. Крак обаче 46 номер.
Твоят юнак е с желаните от моя син мерки.

# 397
  • В средата на времето
Сиренце, как кой?! Аз! Joy Все по-често обаче оставям младия лъв да взима надмощие,
 - нали му расте гривата в момента, нужно му е да си упражни и "рева" Simple Smile Хубавото на това да сме от една зодия е, че знам кога и как да "почеша гривата", че да миряса. Иначе в споровете сме като във филм на Нешънал Джиографик. Половинката се научи да не се намесва, защото той го отнася накрая.Joy

Ноември, моят иска и по-висок да стане, но не знам дали е възможно. Иначе носи скромният, за височината му, 44 номер. Simple Smile

Понеже се заговори за класни, разбрах, че класното по БЕЛ при моя син, ще бъде писане на есе и ще се случи след като вземат и Хамлет.

# 398
  • Там, където мечтите се сбъдват
Абе и аз си мислех, че Лъвът като цар е над всичко и всеки, докато не се появи щерката в пълния си скорпионски потенциал....

# 399
Внимавайте с килограмите при девойките в тази възраст, че при едно пуберско хрумване за наднормено тегло и съответно сваляне на килограми, води до неприятни последици. Това го играхме при щерката, до доктори стигнахме, че и беше спрял цикъла за месеци и други разни "убавини" си беше докарала.

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 19:20 от Ceco1

# 400
  • София
ани, писах, че му поръчах размер 164... всичко му залепна идеално, но 7 от осемте, които му поръчах не бяха одобрени Confused. Казах, че ще си ходи гол лятото и ги върнах. Мерките му са като на твоят син. Поръчвай смело, доставката и връщането са безплатни.

# 401
ани, писах, че му поръчах размер 164... всичко му залепна идеално, но 7 от осемте, които му поръчах не бяха одобрени
Тюх, да с ъм знаела, да съм ги взела аз, вкл и с цена за доставка. Ами, да вземем да споделяме и такава инф. Моят оголя, точно за 164 купувам, не е претенциозен, ама нямам навик да поръчвам. Магазините, от които купувам, не работят.

Някой да има връзка с Вилиан? Как е, добре ли е, как е детето, губи ми се нещо, не че и аз пиша редовно, де

# 402
Мисля, че Вилиан писа сравнително скоро, преди седмица или две.

# 403
  • Разпиляна във въображението
На Вики всичко в момента й е леко голямо. Отслабна по време на тази пандемия.

За класни при нас нищо не се говори. Има да пише есе "Правдивите думи не са красиви. Красивите думи не са правдиви".

# 404
Момичета, преди известен брой страници си говорихме за работата и смените... Има 4 заповеди на министъра на здравеопазването, в една от които е указано да се работи дистанционно. Публикувани са с днешна дата на страницата на министерството в раздел заповеди, правилници и инструкции.
Редактирам се: във форума също са ги публикували Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 13:18 от beki8

Общи условия

Активация на акаунт