Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво споделят участниците във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са основните опасения на участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво споделят участниците във форума?
Участниците споделят различни преживявания и притеснения, свързани с ежедневието по време на извънредната ситуация. Темите включват учебни предизвикателства, работа от вкъщи, здравословни проблеми, закупуване на бързи кръвни тестове, идеи за компенсиране на непълноценната учебна година и липсата на социални контакти и развлечения.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са основните опасения на участниците във форума?
-
Кои са най-често обсъжданите теми във форума?
-
Какви са основните предизвикателства при дистанционното обучение?
Върнах назад да сверя къде е това чудо с 4 часа класно по немски. Сега разбирам защо племенникът на ММ първата година в тази паралелка (всъщност не знам колко са с НЕ) стигна до лекари - тремор, сърцебиене... какво ли не (сестра му сега завършва гимназията с английски език, категорично не искаше немски дори като втори). Аз хубаво си мислех набора да го пратя да учи там и да живее при баба си и дядо си
Племенникът не залюби езика и не го научи. Лятото започна да ходи в Германия с приятел, който има автокъща, да карат коли насам - онзи младеж с провинциален техникум говори немски гладко, а нашето момче с езиковата гимназия - хънка-мънка. Най обичам да имам повод да казвам "аз казах ли ти...." Абе учете ги тия езци
Сигурно мъжко S ще му е широко на талията, но ще стягам. Искаше ми се да може на живо да мери, но уви... Обаче пък изкара две 6-ци по ФВС - с Дунавското хоро и с 30-те лицеви опори
Участва с изпълнение на китарата и в клипа за празника на училището (звездица, мечтае за група
)
Леко ме задминава вече

Що ли не съм си запазила моите ученически дрехи, като гледам сега са на мода
В момента е 185 см. висок , 85 кг. Отслабна в последно време и сега купуваните дънки септември са му широки, обаче докат не отворят моловете не мога да му купя нови, защото задължително трябва да мери. Добре че не миткосва никъде все още.
Жив и здрав да ти е! Марково ще му купуваш, я