ОСМИ клас. Изолацията втори месец продължава, пак Евгени сили ще ни дава.

• 30 629
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Заговорихме за онлайн обучение по английски през лятото. Излезе от седми клас с добри познания. Имахме план тази година да ходи веднъж седмично по 2 часа през уикенда, но се оказа, че не остава време. Набелязала съм двама учителя занапред, но ако има доволни от онлайн курс, който да опресни знанията, ще съм благодарна!

# 376
Шарлот, за злоядството-моят син беше много злояд до около първи-втори клас, вкл и поднормен на ръст и кг. Тогава, наред с др неща се оказа 3 сливица, обясниха, че някак пречи на нормалното желание за хранене, извадихме преди да тръгне на училище, но апетитът дойде към 2-3 клас. Иначе му бяха предписали Ескимо Кидс..
Разбирам сложната ситуация при вас, но все пак мисля, че детето трябва да излиза повече. Дори някакви разходки, колело, ролери, каквото обича на по-закътани места, ако може да се осигури.

Моят син както беше злояд като малък, после нормален, в момента има обратния проблем. За последните две седмици напълня 3 кг, на ръст не съм го мерила. Много налита на млечни, а аз въобще не обичам и мисля, че е от тях. Иначе хляб не яде, но ако има салата, топи соса, откъде я научи тази простотия (не че не е вкусно, де). С яденето не яде хляб.
Не зная какво да го правя, в нормално време ходеше на махленското игрище да рита топка, в този сезон по 3-4 часа, ако си е написал домашните. Ама сега няма как, само привечер 2-3 пъти е излизал с колелото, там където няма хора.

# 377
  • Sofia
Боже, petenka,  аз защо съм запомнила, че сте в Пловдив Thinking Върнах назад да сверя къде е това чудо с 4 часа класно по немски. Сега разбирам защо племенникът на ММ първата година в тази паралелка (всъщност не знам колко са с НЕ) стигна до лекари - тремор, сърцебиене... какво ли не (сестра му сега завършва гимназията с английски език, категорично не искаше немски дори като втори). Аз хубаво си мислех набора да го пратя да учи там и да живее при баба си и дядо си Satisfied Племенникът не залюби езика и не го научи. Лятото започна да ходи в Германия с приятел, който има автокъща, да карат коли насам - онзи младеж с провинциален техникум говори немски гладко, а нашето момче с езиковата гимназия - хънка-мънка. Най обичам да имам повод да казвам "аз казах ли ти...." Абе учете ги тия езци Satisfied

buni, какво стана с поръчката от ХМ, облече ли момчето? Сутинта го навих да пробва миналогодишни летни - голям смях падна. Ще го обличам наново, ръст 174 (пак го мерих, да съм сигурна) и 49кг, клонящи към 48 Confounded Сигурно мъжко S ще му е широко на талията, но ще стягам. Искаше ми се да може на живо да мери, но уви... Обаче пък изкара две 6-ци по ФВС - с Дунавското хоро и с 30-те лицеви опори Grin Участва с изпълнение на китарата и в клипа за празника на училището (звездица, мечтае за група Wink )

Дали ще може вече децата да ползват детските площадки Thinking

# 378
Здравейте!
Обучението във ФЕГ продължава много добре. Забележки имам главно по отношение на математиката, но аз ги имах и преди ДО и разбира се ФВС. След като получи 4 на теста по физическо, който е бил супер извъртян, не просто правилата на волейбола и неговото развитие, но и факти с детайли, които сигурно и националите на волейболния отбор не могат да оправят, бяхме зарадвани, че госпожата се е смилила и е добавила по една единица на всеки и има официално 5 в дневника Wink
Имам чувството, че и моята девойка порасна през тези 2 месеца вкъщи, много сън и добра храна и резултата е налице. Споменах, че е качила 2-3 кг, но вчера реших и да я премеря на ръст, пораснала е с 2 см. Вече официално сме равни на ръст, но не и на килограми /171 см-около 55-56 кг/. Тя е доволна, че ме е настигнала, а има голяма вероятност скоро и да ме надмине.
Ани, Звездице ако за групата търсите певица пишете моята наборка Revolving Hearts

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 11:01 от Rady

# 379
  • Sofia
Rady, и нашият човек е доволен, че ме е настигнал... на килограми Laughing Леко ме задминава вече Wink

# 380
Rady, и нашият човек е доволен, че ме е настигнал... на килограми Laughing Леко ме задминава вече Wink
По-добре мен да не ме настига на килограми девойката, екстра си е така. Виж на твоето момче моите килограми ще са точни  на неговия ръст Smiley

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 11:01 от Rady

# 381
  • София
Моята трябва още доста хляб да изяде, за да ми настигне килограмите и дано не, но кракът й е колкото моя и така всички мои кецове и маратонки са придърпани в нейния шкаф. Вчера избеснях като си намерих най-новите и най-любимите ми кецове целите в кал и без връзки (взела ги била, за да ги сложи на някакви други). Аз започнах да прибирам обратно пък нейни, които тя не носи и така си имаме общи обувки вече.
И аз трябва да пазарувам дрехи и хич не ми се занимава. Вчера девойката си свали летните дрехи от миналата година и мери цял следобед. След това дойде, въздъхна тъжно и заключи, че няма никакви дрехи и дори тези, които има, са ужасно грозни. Сега като можела вече да излиза, пак нямало да може, защото нямало какво да облече. Горката.
Като гледам и на малкия са му окъсели панталоните, но поне той не придиря много към момента и въобще не му пука какво ще нахлузи. Важното е да е навън.

# 382
jenap, точно вчера на мен ми каза, че няма никакви летни дрехи, а тези които има вече не и харесват Laughing

# 383
  • София
То пък едни килограми за настигане са твоите... Joy

И на моята девойка е за подмяна гардеробът. Много ми е трудно да определя кой размер е при дамските дрехи. За съжаление моловете са затворени и не можем да отидем на мерене и да поръчам онлайн.

# 384
  • Варна
А малката пробва над 20 тениски от кака си, и въпреки че й стават по размер,  заключи че вече не били модерни... Има няма 2 години са минали Simple Smile Що ли не съм си запазила моите ученически дрехи, като гледам сега са на мода Joy

# 385
  • София
Добър ден!
Като заговорихте за гардероби и обувки,силно се надявам при моята щерка да няма сериозна нужда от подмяна.
От две години не и расте кракът,което е добре.Тя така или иначе ходи само с маратонки/сникърси /така модерна напоследък като думичка/.Сандали абсурд да обуе,има едни чисто нови,стоят си в грдероба.
Бяхме купили 2-3 чифта за началото на учебната година и се надявам да продължи с тях.
Дрехите виждам,че също и стават поне част от тях.Килограмите и не са мръднали нагоре заради ИП,както при мен и слава богу.Та засега не съм замислила шопинг.
Освен,ако тя самата не пожелае,но нещо не ми се вярва.
Притеснява ме,че не иска да излиза навън.Доскоро заради маската,особено като стана топло.
А и имат доволно количество за учене-домашни,проекти,презентации плюс книгата,която трябваше да прочете на чужд език.
Надявам се обаче този уикенд да успея да я изкарам.
При нас не са ясни дати за класни работи,а то не остана толкова много време.
И да попитам новите дни за НВО и зрелостни изпити,учебни или неучебни ще бъдат?Не мога да намеря инфо по въпроса.Според мен е по-добре да са учебни,предвид цялостаната ситуация.Но пък,ако учителите са квестори...

# 386
Нашият господин по АЕ се завърна, явно е бил болен. Девойката е много нещастна.
Наборката вече е висока 164 см, колкото мен, и се надява да вдигне още някой сантиметър. Имаме 4 кг разлика, тя има ентусиазъм към храната, така че може и да ме настигне. Аз се въртя около 52кг, откакто родих, до тогава бях 46 и не ги бях мърдала 10-на години.  Не обичам да се храня, а при стрес тотално забравям. Но пък се изкушавам от сладкиши и тортички.

# 387
  • София
Ох, и моят младеж расте на крак, на ръст, "на акъл"...
Врънка баща си за нови маратонки, тениски му понакупих от амазона, ама си е за още. Нали едни са за ритане, други за разходки, трети за снимки.

# 388
  • В средата на времето
Моят е някак в двете крайности - от супер непретензиозен, до - не може ли някаква маркови дрехи поне да ми купуваш? Rolling Eyes В момента е 185 см. висок , 85 кг. Отслабна в последно време и сега купуваните дънки септември са му широки, обаче докат не отворят моловете не мога да му купя нови, защото задължително трябва да мери. Добре че не миткосва никъде все още.
Забелязах обаче, че много подгърбен ходи, направо пришки ми излизат на устата да стрелям "изправи се, изправи се". Оплаква ми се, че гърба го боли и утре има записан час при ортопед за преглед.

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 14:50 от Izida

# 389
  • Sofia
Izida, голямо "дете" отглеждаш ти Blue Heart Жив и здрав да ти е! Марково ще му купуваш, я Wink

Общи условия

Активация на акаунт