ОСМИ клас. Изолацията втори месец продължава, пак Евгени сили ще ни дава.

• 30 601
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Mrs Jan, честито, здрав, умен и усмихнат младеж!
За седми клас препоръчвам школата на Елмира Йонова, за математиката Илия Костов-уникален преподавател според мен.

# 511
  • някъде ... тук ...
Здрави да са днешните именици!
Почерпете се и за мое здраве Simple Smile

Идеята на набора е уейкборд. Карал е на Осиковица и на Братушково. Мъжът ми има задачата да прозвъни и да видим къде ще стане. Почерпката - от нас, като пикник, покрай карането.

# 512
Весел, усмихнат Празник на всички празнуващи днес! Да ви е живо и здраво името! 🍷
И на патерици здрав и успешен да ти е рожденика  Мrs Jan! 😉
А, за идея за РД навън, нашият РД беше наем на футболно игрище.

# 513
  • Sofia
За седми клас препоръчвам школата на Елмира Йонова, за математиката Илия Костов-уникален преподавател според мен.

Нямам аз изчистена идея за математиката за малката, та покрай звездица и други в следващите две години, се надявам да набележа място (школа, учител...ще го решаваме).

# 514
  • Там, където мечтите се сбъдват
Не знам кой повече съжалявам, здравния или образователния министър, определено и двамата не са на мястото си....
Mrs Jan, честит ви празник!!!
Ние свчера имахме драма, от следобяд нета изчезна, звъннахме на доставчика, ММ бърника тук там, няма, казаха, че ще пратят техник днес,а днес сутринта наборът има устно изпитване, часове, за капак и аз съм на лекар...В крайна сметка решихме да му оставя моя телефон и да действа с мобилните ми данни колкото може, че те са на привършване и само ми отпускат капка по капка докато се активира след два дни пакетът ми. Снощи преди лягане получавам известие от доставчика, че се работи по проблема и то при положение, че аз звънях, но не успях да се свържа, а ММ по-късно говори с тях от неговия телефон. Реших, че е някаква стандартна практика за успокоение на изнервени родители в ДО.... Сутринта ставаме и нет има, голяма радост беше:)))

# 515
Но правосъдният министър е титан! "Повечето престъпления - твърди той - са нарушения на закона". Питам се, какво би било, ако са всички!

# 516
  • София
Много ви благодаря за поздравите за сина ми!

Честит имен ден на ЕлиТ, selena6 и всички малки и големи празнуващи днес! Бъдете здрави и нека щастието и късмета ви следват на всяка крачка!

И от мен глас за школата на Елмира Йонова. По математика сина ми беше в курса на Бойка Антова (той е доволен).

Последна редакция: чт, 21 май 2020, 11:04 от Mrs Jan

# 517
  • София
Но правосъдният министър е титан! "Повечето престъпления - твърди той - са нарушения на закона". Питам се, какво би било, ако са всички!
JoyJoyJoy
Ох, бе, Шарлот! Този наистина е непобедим. Само Тръмп може да се мери с него, евентуално. Laughing

От друга страна, като се замисля, може и да е прав. Ето, аз например считам, че да си толкова тъп е престъпление. Обаче не е нарушение на закона. Joy

Последна редакция: чт, 21 май 2020, 10:19 от sanaka

# 518
Звездичке, да се изкажа и аз по твоя въпрос: твоето момче е в математическа паралелка и то при най-добрия от тримата математици; наистина ли смяташ, че НВО по математика ще е предизвикателство за него? В каквато и група да го запишеш- не се знае как ще тръгнат нещата, защото нивата на децата е различно, та и най-добрият преподавател не се знае как ще се справи! Иначе Златилов знам, че е добър точно за по-изявени деца; работи с тяхното темпо и по-бавните изостават и не са много в захлас. Но, то не може всички да са доволни.... другият вариант е ПЧМГ - ти най-добре знаеш колко желязна е подготовката там за седмокласниците; те би трябвало да приемат и външни.

# 519
  • София
То в днешни времена за много хора законът е "врата у поле", та в този контекст казаното не е съвсем лишено от логика. 🤑  А и заслуги сериозни има за това Барни Ръбъл, както е известен посоченият човечец.

# 520
  • София
Звезди, моят син беше в мат паралелка и на курсове по математика не е ходил.

Ели, честит рожден  ден! Да си жива и здрава! Много щастие и късмет!

Дрина и МИА ми се губят доста време! Дано да са добре!
Аз се водя на работа и се чудя как да се измъкна. Нещо всички много взеха да ме дразнят

# 521
Mrs Jan,честит празник! Здраве и късмет, младежка лудост с нужното количество разум, верни приятели и достигнати цели!  Sparkling Heart

# 522
  • Варна
Имам молба, извън темата.
Може ли някой да преведе Bridge over troubled water. Обожавам тази песен, а английския ми е доста зле.

# 523
Мост над бурна река

# 524
  • София
"Мост над неспокойна вода" бих го превела аз. Има и други варианти - "мътна вода", "бурна вода"... Зависи от контекста.

Общи условия

Активация на акаунт