ОСМИ клас. Изолацията втори месец продължава, пак Евгени сили ще ни дава.

• 30 604
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Ха, то това да беше единствената им изцепка, ама нейсе...

Аз по този и по още поводи вече новини не гледам. Тя и без това майка ми по цял ден гледа тв и после много държи да ме информира 😁

Момичета, кажете имаше ли някоя от вас, чието дете в 7 клас е посещавало школа “Работилница за знание”-подготовка за НВО по математика при Златилов. Моята щерка и се размина школата по мат.в 7 клас, но малкия (на есен ще е 7клас) мисля да го засиля на курс по математика 👹 и съм в голяма чуденка накъде.  щерка ми познава Златилов, но само от лингвистиката,  и е с много положителни отзиви, затова съм се насочила към него, но като подготовка за НВО ми се иска да чуя отзиви от първа ръка.
Ох.. да ви споделя че отново се започва при мен седмокласната одисея 😢 иска ми се пак да съм “дзен”, ама като го зная моя каква е скатавка, отсега съм се панирала😬

Допълвам
Mrs. Jan-честит да ти е младежа, нека е здрав, успешен и щастлив!

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 22:12 от звездица

# 496
  • София
Здрав и щастлив да е момъкът!
С лекота да сбъдва мечтите си.

Термометрите и заповедта са си отделни изцепки.
https://bnr.bg/post/101278787/bez-zadaljitelno-lechenie-v-bolnic … -19-nad-60-godini

# 497
  • София
Здрав, щастлив и успешен да е младежа!
За термометрите, имат си сестрите и електронни и такива    https://sopharmacy.bg/geratherm-classic-thermometer-mercury-free.html, със скала, но без живак.
Ние ще работим от 26.05. От моята група имам записани само две деца. Как ще го бъде не знам. Ще ви споделям по-натам.

# 498
  • София
Mr.Jan, честито на младежа! Да бъде здрав и успешен!

# 499
  • Sofia
Mrs Jan, щастлив, успешен, здрав и разумен да расте!!! Blue Heart
Игривата слива, полека-лека ще се увеличи бройката Hands V Страх не страх, и ние мислим да ги пуснем нашите, но от 1-ви юни, че за следващата седмица прогнозите са за дъжд и гръмотевици и ще се стои вътре, та май по-добре да си бъдат у дома. В тяхната група помощничката е напуснала поради възраст, а едната госпожа беше бременна и е излязла в отпуск преди раждане. Свободните работни места в градините, обявени в РУО, направо ме изумяват...

звездица, с теб сме! Kissing Smiling Eyes Приятели, помагайте да намерим проверена школа или учител за математиката!!!

# 500
  • София
Mrs. Jan, честит да е младежа! Много да ви радва!
А Ананиев, мисля си, че са го нарочили за "бушон". Горкият, не знае къде се намира и защо е там ...
звездица, имам чудесен учител по мат (предполагам, като повечето от нас), но не разбрах дали търсиш учител или конкретно мнение за школата на Златилов.
Моля за идеи за празнуване на РД с 4-5 тийнейджъра, без да включват МОЛ-овски посещения

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 22:21 от Fair Lady

# 501
  • някъде ... тук ...
Здрав да е младежът, Mrs. Jan!

Наборът измисли как иска да изпразнува рождения си ден др. седмица. Дано се осъществи. Той и приятелчетата му са въодушевени Simple Smile

# 502
Честито пораснало НЕГ-ърче! Здраво и усмихнато да бъде!
Лейди, съседско дете направи РД в планината над с. Говедарци. Гледах снимки - природа - красота. Но семействата са си били близки - всеки със своя кола, а в каравана - колела. От там - езда /явно има конна база/ и разходка с колелата. Вечерта шишчета на огън и тогава връщане.

# 503
  • София
Mrs.Jan да е здрав и успешен рожденикът ти!
Ще следя идеите за празнуване на РД,може пък да си открадна някоя. Wink
Само да сме живи и здрави!

# 504
  • София
Лейди,

Ако младежът обича ролери, скейтборд и скутери, може да помислиш в скейтпарка в студентски град. Моята щерка щеше там да го отпразнува тази година, но малшанс с това ИП. Друг вариант е конна езда -ние сме били на рожден ден във Войнеговци-имат конна база и барбекю-много удобно за хапване и забавления.

За Златилов търся мнение, но не на частно, а към школата му. Ако някой може да препоръча друга школа с конктетно име на преподавател, също ще обмислям. 🤗

ПС
Сетих се и още една идея за рожден ден-картинг на открито Simple Smile Има един в Красна Поляна, мисля, че и някъде около Дружба има още един.

Последна редакция: чт, 21 май 2020, 00:05 от звездица

# 505
  • София
Честит рожден ден на сина ти, Mrs Jan и от мен! Birthday Нека бъде здрав, щастлив и съпътстван  от късмет във всичко, с което се занимава ( особено необходим ще му бъде за получаване на знания в условията на дистанционното обучение Smirk)
Fair Lady, и аз бих предложила пикник на открито, ако времето позволява, на Витоша , в парка. Не зная дали са отворени искейп стаите, които за малко на брой гости са предпочитан вариант през последните години, поне при моите ( при почерпката след това има актуална тема за анализ). В нормални времена харесваха и боулинг , като има варианти и извън моловете.

# 506
Честито на рожденика и на милата му майчица, много здраве и късмет Heart
Лейди, най-яките купони при нас стават "на двора" (пред блока). Зареждам масата със сандвичи, безалкохолни, разни солетени гризалки, бонбони и торта и ги зарязвам да се оправят. Събира се цялата махала и цял ден до късни доби се забавляват - имаме колонка за музиката, а сега се появи и караоке система...
За тази година съм намислила да поканя барман, който да им прави истински безалкохолни коктейли.
Друга идея е да им наема парти бус и да се забавляват там.
Съседско дете миналата година заведе 3 деца в Аквапарка в Пловдив.
Пейнтбол също е подходящо за моя син.
За твоята щерка и приятелките ѝ би трябвало да знаеш какво ги влече Hug

# 507
  • София
Благодаря! Страхотни идеи! Ще ги обсъдя с щерката и като му дойде времето, ще изберем.
Всички си мълчим за сбирка, но и ние може да помислим за някаква на теферич.

# 508
Mrs Jan, честито пораснало дете! Да е здраво, щастливо, всеки ден да му носи радост и удовлетворение!

Преди няколко дена се разхождахме със сина ми в Морската градина във Варна. Група момичета си бяха сложили на импровизирана масичка разни неща, като приближихме, видяхме торта със свещи, 18г, интересно изглеждаше.

# 509
  • Разпиляна във въображението
Mrs Jan, честит рожден ден на сина ти! Да е жив и здрав и осъществи мечтите си!

Лично аз съжалявам Ананиев. Не е за здравен министър. Финансист сложили на това място. Той не е виновен, а тези, които му пишат нещата и уж разбират повече.

Общи условия

Активация на акаунт