ОСМИ клас. Изолацията втори месец продължава, пак Евгени сили ще ни дава.

• 30 414
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Аз бих препоръчала Джоджо Заека, моята тийнейджърка беше впечатлена, после много си говорихме и обсъждахме как наглед детски филм с елементи на комедия носи толкова дълбоки послания.

# 586
Ще съм благодарен, ако някой запознат ме осветли по въпросите ми относно отменения езиков лагер в Австрия - при положение, че от агенцията официално ни уведомиха, че лагера се отлага за неопределено бъдеще, имам ли законово право да си искам внесеното капаро и да откажа ваучер? Агенцията има ли законово право да ми предложи като опция само ваучер, без избор връщане на капаро и съответно да ми откаже връщане на пари?
Съгласно промените от 13 май на ЗИП чл. 25 трябва да ви върнат парите в срок от 1 год.

# 587
Ще съм благодарен, ако някой запознат ме осветли по въпросите ми относно отменения езиков лагер в Австрия - при положение, че от агенцията официално ни уведомиха, че лагера се отлага за неопределено бъдеще, имам ли законово право да си искам внесеното капаро и да откажа ваучер? Агенцията има ли законово право да ми предложи като опция само ваучер, без избор връщане на капаро и съответно да ми откаже връщане на пари?
Съгласно промените от 13 май на ЗИП чл. 25 трябва да ви върнат парите в срок от 1 год.

Много благодаря!

# 588
  • София
Нашата пък има да пише есе по тема, от няколко зададени по избор. Избрала "По какви причини хората слушат музика?", ама аз да съм си кажела мнението за другите теми. Чете ми ги и стига до: "За или против униформите в училище?" - викам е това е моето. Мога трактат да напиша по темата и аз като Санака, ама никой не иска моите излияния Stuck Out Tongue Winking Eye Дъщерята ме изгледа тъпо, каза че ще си пише за музиката, фръцна се и си излезе.

# 589
  • София
Joy
Е, как за униформите ще пишете?
Музиката е моето нещо, като в лафа за алкохола. Някои пият от мъка, други от щастие, трети от сутринта... Joy Ако започна есе за музиката, няма да има свършване, нищо че съм музикален инвалид!

# 590
..."Напред науката е слънце"...Честит празник!
За всички, които сме тук, текстът на Стоян Михайловски има смисъл.
Да са живи и здрави децата и да напредват нагоре, към Слънцето!

# 591
  • някъде ... тук ...
Честит празник! Най-хубавият, най-светлият и най-обичаният от мен!

# 592
  • Sofia
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!! Слънчев и прекрасен да бъде!

# 593
Честит празник!
Още един повод да си подарим книга. А моят син сън не е спал да види коя книга ще получи, като втора Коледа му е Grinning

# 594
  • София
Честит празник, приятели!

# 595
  • София
Честит празник! Нека жаждата за знания никога не утихва!

# 596
Добро утро на най-светлият ни празник ! Словото е началото на разума ни и да станем човек с главно Ч.
Първият спомен ,който ми изплува винаги на този ден е моята учителка - другарка Петрова в първи клас.Изключително мило и топло специално отношение към всички уплашени първолаци. Страхотен човек и преподавател!
Честит Празник! Satisfied

Последна редакция: нд, 24 май 2020, 08:18 от NSt

# 597
  • София
Честит светъл празник на всички!

# 598
Честит празник!
Любимият ми празник. Всяка година се вълнувам така, всякаш прекрачвам прага на училище за първи път. Като затворя очи, усещам хладните коридори на началното училище и песента "Върви народе възродени", която се чува всеки час от някой клас, усещам мириса на божура и пролетните цветя, които носихме в училище и плетяхме развълнувани венци, с които украсявахме ликовете на братята просветители  Кирил и Методий. Усещам настроението, гордостта, съпричасността във всеки един от нас, че и ний сме дали нещо на света, а туй нещо е писменост, култура. ....Нека живее езика ни и да го славим на нашата писменост!

Последна редакция: нд, 24 май 2020, 12:24 от Rady

# 599
Честит празник!! И за мен - най-хубавият!!
Честно казано, липсват ми манифестациите, или поне някои моменти от тях. Децата ни почти нямат подобни изяви на училищно ниво! А на мен ми е останало едно прекрасно хубаво усещане от онези години - за празник, цветност, красота, премяна, промяна. Simple Smile Или просто остарявам и това е обикновена носталгия по детството и младостта?!

Общи условия

Активация на акаунт