Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои популярни пролетни парфюми, които хората обсъждат?
Кои са някои от любимите парфюми за пролетта на потребителите на форума?
Какви са някои от пролетните аромати, които хората споделят в темата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои популярни пролетни парфюми, които хората обсъждат?
Форумът разкрива предпочитанията към различни парфюми за пролетния сезон. Някои от тях включват Guerlain Shalimar souffle de lumiere, Ferragamo Signoriina misteriosa, Lancome LVEB en rose, Boucheron Place vendome, Chanel Chance Eau Tendre и други. Всеки от тези парфюми представлява уникална комбинация от аромати, които са предпочитани за пролетта.
-
Кои са някои от любимите парфюми за пролетта на потребителите на форума?
-
Какви са някои от пролетните аромати, които хората споделят в темата?
В темата се споделят различни пролетни аромати, като Cartier Carat, Etienne Aigneur Cara Mia Ti Amo, Mancerra Musky Garden, L'Envol de Cartier Eau de Parfum, Mancerra Wild Fruits и др. Montgomery. Други популярни избори включват Bvlgari Omnia Amethyste, Agent Provocateur Mairesse, Chanel Chance Eau Tendre и много други.
-
Кои са някои от любимите и препоръчвани пролетни аромати на участниците във форума?
-
Какви са мненията за различни парфюми като J'adore в Joy, Addict EDT, Gucci Bamboo и Le Parfum Essentiel на Elie Saab?
Като ще е гарга... ъъъ, така де
)))
- Chanel Chance eau Vive, голяма любов ми стана.

Обичам цветни женствени и пролетни парфюми много, много.
Ще си нося с голям кеф Parfait de Rôses Lancome, взел ми е ума и ме е обсебил дотолкова, че забравих другите си парфюми, покупка на сляпо с побутване от вас.Вечно ще съм благодарна, че това изящество попадна в ръцете ми, няма с какво да го сравня той е ЕДИНСТВЕН, НЕСРАВНИМ, НЕПОВТОРИМ, парфюм от друг свят.

Ще си нося също и Amouage Honour, Mancera Musky Garden/не мисля да оставам повече без тази Мансера, топ Мансерата за мен/,Cartier Carat, Chloe Nomade Absolu, Chanel Gabrielle Essence, Dior J'adore Absolu/най-добрия Жадор от линията за моя вкус е този/, Viktor and Rolf Flowerbomb Nectar, Guerlain Mon Guerlain Forale, Jean Paul Gaultier La Belle/парфюмът на сладката жена/, Narciso Rodriguez Pure Musc/обожавам го този Нарцизо, олицетворение на женствеността и чистотата в бутилка/, Guerlain La Petite Robe Noire Black Perfecto eau de toilette/ТОПА сред Роклите за мен/ ,Chanel Coco Mademoiselle Intense и други.Да се похваля с най- новата ми парфюмна придобивка от вчера/ цената не беше за изпускане:bowtie:/ Joy By Dior, който днес ще поразходя малко и го определям като радостта, слънцето и елегантността в бутилка и съжалявам, че не го отразих и подминах, не му дадох никакъв шанс.Доста хора тук го оплюхме, аз главно заради приликите с любимия ми Алюр го наредих така горкичкия, но пък никога не е късно човек да се поправи и даде нов шанс.Хванах се да, чета за него всичко, което ми попадна в нета, но най-доброто, което съм чела е ревюто на нашата Ковачева, препрочитам си го доста пъти, страхотно описание.
И често си припомням едни нейни думи и ме напушва луд смях:joy:, предлага им се всичко, което харесват в парфюм от Диор и те пак са недоволни.
И няколко мои снимки-
! 

И ...люлЕка ми замириса! Денси, страхотна тема, както винаги, но този люляк е право в целта