Парфюмни размисли и страсти - 241

• 43 571
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
Deetron, благодаря, звучи чудесно, остава да е траен и да е такъв хубав цитрус и при мен. Докато се натуткам вчера и за два часа се разграби на супер цена по мое мнение.
Чакам Velvet vanilla и за утеха се чудя на Уудовия букет на Ланком, но като знам, че няма да мога да го ползвам няколко месеца и се чудя дали си заслужава покупката. Нали не е спрян? Чудя се защо не се зарежда почти никъде. Thinking

# 151
Densi, да си призная, не помня какво имаха тогава налично и дали е била цялата колекция. Помня само, че този ми направи силно впечатление, чак го сънувах😄

# 152
А на мен пък ми е пролетно,младежко и любовчийско днес:)
Изкарах едно забравено тестерче-добре,че не съм го подарила,както имам навика,когато нещо не ме е очаровало при сляпа покупка,защото днес ми е секси,леко ванилово,доста силен шлейф има след мен,в колата ще удуша мъжо хаха....вече нищо не подарявам,след време всичко си пасва с настроение,тоалет,температури и т.н
Също спирам да пръскам хаотично парфюми,които не са ме грабнали на прима виста и от разочарование почвам да ги хабя безцелно,някой с времето вземе че ми хареса,а му се вижда дънцето:)

# 153
Днес ми пристигна Girls of now, напръсках се обилно. Ииии, едни горчиви бадеми и накъртваща ванилия, ей това усещам. Бадема като съставка, явно не е за моята кожа. Ще почакам да видя още как ще се развие. Много ми е интересно ,ако го смеся с Мукхалат, какво ще стане. Тук бадеми, там бадеми(ама по кремести)….

# 154
Защо не ги сложиха тия бадеми в моето шише Girls of now, ами само ръснали...

# 155
А и сега се сетих на какво още го оприличавам с тази ванилия. На отровното момиче на Диор, даже доста.
Защо не ги сложиха тия бадеми в моето шише Girls of now, ами само ръснали...

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 13:06 от sesil99

# 156
А и сега се сетих на какво още го оприличавам с тази ванилия. На отровното момиче на Диор, даже доста.
ЕДТ или ЕДП? Аз още се чудя на кой оприличавам ЕДТ на Отровното момиче...развива се различно после, но началото е толкова познато...прибрала съм Girl of now, обаче май ще го извадя да сравнявам, то ще ме човърка, докато не намеря "двойника".
Днес се полях с ЛВЕБ ен розе, идеално му е. Май не е много шлейфов, не си го усещам много- много, но пък е хубав.

# 157
Дам, и аз усещам мнооого силни бадеми в Girl of now, затова и се учудвам на всички препоръки за този аромат тук. А те са си горчиви, та направо цианидни. Само във Forever версията са притъпени и има по-интересно звучене с повечето цветя. Така де, и в други парфюми ги усещам много силно и знам, че са трудна нотка.

# 158
Днес ми пристигна Girls of now, напръсках се обилно. Ииии, едни горчиви бадеми и накъртваща ванилия, ей това усещам. Бадема като съставка, явно не е за моята кожа. Ще почакам да видя още как ще се развие. Много ми е интересно ,ако го смеся с Мукхалат, какво ще стане. Тук бадеми, там бадеми(ама по кремести)….

Мукхалат ми е много неприятен, но дори да се абстрахирам някак си не го виждам като удачна комбинация. Откакто имам Girl of now ми е сред тоталните фаворити и за месец отиде 1/3 от 100 мл. Дай му шанс в студено време обаче. Независимо колко много го харесвам, съм го прибрала още преди 2-3 седмици. Просто започна да ме души със затопляне на времето.

# 159
Аз не мога да нося Girl of Now, само версията Forever, която за мен е направо различен парфюм. Girl of Now ми харесва половин-един час, после ми става досаден, а трайността му е голяма. Poison Girl EDP на мен ми е сред фаворитите и не ми прилича на Girl of Now. Май на Elie Saab единствената ми любов е Girl of Now Forever; RESORT COLLECTION 2017 ми беше много химичен, Royal - усещам някаква солена нотка, харесвах In White, но вече и него не мога да го нося. Остана ми тази красота:

но и тук се боря със силния мед на старта. Днес ще съм с него, че ще съм на вън след обяд, да видим.

# 160
  • Deutschland
Абсолютно! И двата ги имам и лично на мен  са ми ужасно неприятни. Задушливи и гадно сладки, не мисля да им давам никакъв шанс.

# 161
Аз, обаче, извадих Girls of now, беше прибран, защото също реших, че му е топло вече, носих го в по-студено и се оказа, че сега цианидния елемент от бадемите се появи в началото при напръскването. Началния акцент се оттегля бързо, но присъства в умерена степен и нататък. А в студеното го нямаше, беше значително по-ванилен, без бадеми. Много ми е интересно това разучаване на парфюмите при различни температури и как изкарват различни съставки на преден план. Често се оказва, че парфюми, които смятаме за зимни, на топло стават много по-интересни. Затова гледам да не обявявам категорично - този летен, този зимен.

# 162
  • София
Скрит текст:
Deetron, може ли да препоръчаш Mancera,  подходяща за мъж, който в момента ползва  dolce & gabbana the one exclusive edition, tom ford noir extreme и да е подходяща за предстоящия сезон?
Благодаря предварително!
enigm@ - За жалост, не познавам Dolce & Gabbana The One Royal Night Exclusive Edition. Звучи страхотен!
Смятам, че тази много ще Ви допадне:  Mancera Black Vanilla / https://www.fragrantica.com/perfume/Mancera/Black-Vanilla-46662.html

Редакция - сетих се и за още един, който вярвам, че има огромен шанс да Ви хареса - Mancera Instant Crush.

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 11:45 от Deetron

# 163
Ще се вади Girl of now, то е ясно, ще разучавам и аз.
Скоро прочетох, че любим за пролет на някой тук е Ла Бел, на мен ми е много зимен той, но като повдигнахме темата, сега ще извадя и него за проба.

# 164
Да, и при мен така - още първия път, когато пръснах Girl of Now, асоциацията ми веднага беше Poison Girl, но в малко по-олекотен вариант /не толкова наситен и плътен/. Smirk

Общи условия

Активация на акаунт