Парфюмни размисли и страсти - 241

• 43 461
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, да попитам аз пак. Миналата седмица получих два парфюма на ели сааб от парфимо. Girl of now, разносих го няколко дни, добра трайност, харесва ми. Другият обаче, ле парфюм ели сааб, нещо, много слаб и близък до кожата ми идва. А здраво се напръсках и четох, че има уникален шлейф. Но при мен не е така..

# 406
Честит Рожден Ден, *SUPERGIRL*!
Бъди щастлива, обичана с много хубави парфюмни мечти и спомени !

# 407
  • Балчик
* SUPERGIRL *, честит рожден ден! Много изпълнени парфюмни желания да имаш!
Парфюмът ти за деня ми е много любим.

# 408
  • Sofia
SUPERGIRL, честит рожден ден! Бъди здрава и щастлива. Hug

Парфюмът ми за деня е Rose Rouge VCA, затова ти пращам един виртуален букет от рози.
Скрит текст:

# 409
Май е имало реформулиране при смяната на опаковката, доколко е осезаема разликата не мога да кажа - аз този аромат по принцип изобщо не го усещам. Иначе, едното е 100мл, другото 40мл.

# 410
Честит Рожден Ден, * SUPERGIRL * Balloon !
И от мен едно парфюмно букетче, което мислих за утре, но още днес ще го разходя до магазина Simple Smile :

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 13:10 от Dari_77

# 411
Здравейте, да попитам аз пак. Миналата седмица получих два парфюма на ели сааб от парфимо. Girl of now, разносих го няколко дни, добра трайност, харесва ми. Другият обаче, ле парфюм ели сааб, нещо, много слаб и близък до кожата ми идва. А здраво се напръсках и четох, че има уникален шлейф. Но при мен не е така..
Същото преживяване, със същия парфюм, от същото място имах и аз. Та се присъединявам към питането.
Как е при вас този парфюм?

P.S. Пропуснах да отбележа, че не е до кожа. Най-често пръскам на дреха, заради алергията си към част от парфюмите.

# 412
Elie Saab Le Parfum Essentiel (от еМаг) носих преди 2 дни. Много добра трайност при мен. От обед до вечерта го усещах, защото нанесох и на китката да тествам точно трайността. Имам го от месец, а не беше ползван. Доволна съм Simple Smile

# 413
* SUPERGIRL *, честит рожден ден! Нека животът ти бъде като любимо ухание! Hug
Скрит текст:

Днес пробвам ето този парфюм. Имах съвсем други очаквания, а той се оказа много, много приятен! Наистина е fresh и то не по прост начин. Подозирам, че може би има прилика с Joy Dior, защото ефирно се усеща Allure, след като мощната начална свежест от ябълка и помело се утаи. Много красиво шише също така.

# 414
И моят Ле парфюм Ели Сааб е от Парфимо, тестер. Вече споделих, че щях са се убия с 6 фъс и от тогава го ползвам много премерено - до 3 апликации и по-отдалечко. Много силен и много траен. Ако съм била с него и искам да сменя, задължително баня, а дрехите за пране- попадне ли там няма отмирисване. Ако го сложа след друг парфюм то първия си е заминал без следа.

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 13:12 от mimoza7710

# 415
brumchilka , а ти какво направи, върна ли им парфюма?

# 416
Le Parfum върху мен е ужасно траен и силен. Точно както дамата преди мен е написала, няма отмирисване от дрехи. Проблем с трайността и проекцията ми се струва направо невъзможен. Моят е от магазина на ул. Париж.

Днес си взех Essentiel в комолект. Много му се чудех първо дали въобще да го поръчам след няколкото по-скоро непозитивби мнения тук. После го поръчах и се чудех дали да не го върна... въобще голямо чудене падна 😀
Кутията е много красива и изглежда много стилно. А бутилката е ... радост за окото. Една от малкото ми бутилки, различна от най-големия предлаган размер. Сега разбирам защо много от вас търсят и харесват по-мънички. Много са шик ✌
Ароматът по първи впечатления е доста извън зоната ми на комфорт. Много звънлив, жизнерадостен, приветстващ идващата пролет (ако въобще я има?!). За момента усещам най-отчетливо портокаловите цветчета и гарденията. Идва ми една идея по-цитрусен, отколкото кремав, но може би на по-топло и като “почине” вкъщи ще е различен. Не мога да коментирам трайността, но за момента в никакъв случай не е силен, нахален или into your face. Въпреки това си го усещам добре.
Интересно ми е как ще се развие в по-топло. С две думи, доволна съм от покупката си. Нещо подобно си търсех за идващия сезон. Бях хвърлила око на Esprit на  Oscar de la Renta, но той е в съвсем различна насока (май?). И на него ще му дойде времето Simple Smile

# 417
Момичета, парфюмът на Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Elle минава ли за цитрусов или е тежък и сладникъв? Simple Smile

# 418
* SUPERGIRL *, Честит Рожден Ден BirthdayBalloonTada
Желая ти парфюми, любов и слънчеви усмивки.

Парфюм за деня  Café Chantant Nobile 1942 https://www.fragrantica.com/perfume/Nobile-1942/Caf-Chantant-18073.html.
Една парфюмеристка Heart от темата ме запозна с него. В днешния ден е супер – дъжд, ванилия и череши Flowers Cherries

# 419
  • Deutschland
SUPERGIRL Честит рожден ден!
Остани си все така SUPER здрава и щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт