Парфюмни размисли и страсти - 241

• 44 283
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
На 30 милилитра 4 цифреният код е 6Y03, а на 50 мл Mon е 9A02
Да и моят 30 мл е със същия и цвета на сока е като твоя. А на една и съща кожа пробвахте ли да сравнявате? В смисъл на едната ти ръка твоя, а на другата нейния?  Извинявай, че те питам, просто аз моя  го усещам, не като твоя, въпреки, че са една партида, а както ти нейния, а той е друга такава. Много е странно. Сега се сещам, че моя позната миналата есен се напръска пред мен с мини на мон едп. Много по-различно и стоеше-много лавандула и малко сладост, някак по-блед в сравнение с както се държи при мен. Не сме близки и не я питах откъде го има, реших, че е въпрос на химия.

# 526
Пробвах и двата на мен, но те се усещат различни дори помирисани от пръскалото на флакона. Чак се учудих правилно ли ми е казала, че и тя има edp и да не е объркано нещо, но не е. Единствената разлика е обема на бутилката и годините на купуване.
Малкият е много лавандула и малко сладост! Големият е малко лавандула и повече сладост.
Сенсюел (третия) е като големия, няма разлика поне според мен.

# 527
А сега търся пролетен парфюм, но със зелени и тревисти нотки. Искам да има и лимони, лайм, прясно окосена трева. Нещо такова ми се носи - зелено Green Heart Rolling Eyes
Такъв е Cartier Basier Vole. Малко е воднист, но мирише на зелено, е без лимоните. Лилията в него е силна, но голямата щерка надуши и здравец, и пръст 😁. Днес съм с него. Абе, много напомня на хубав цветарски магазин, всичките ми миришат така 😊

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 21:46 от donatsv

# 528
  • Бургас
Carter Basier Vole е един от най- прелестните парфюми за мен създавани някога благодаря, че ми напомни, че трябва да си го купя.Broken Heart

# 529
Пробвах и двата на мен, но те се усещат различни дори помирисани от пръскалото на флакона. Чак се учудих правилно ли ми е казала, че и тя има edp и да не е объркано нещо, но не е. Единствената разлика е обема на бутилката и годините на купуване.
Малкият е много лавандула и малко сладост! Големият е малко лавандула и повече сладост.
Сенсюел (третия) е като големия, няма разлика поне според мен.
Тиква благодаря за отговора! Много е странно наистина,не мога да си го обясня, излиза че и в една  и съща партида има разлика в аромата.

# 530
Ами и аз нямам обяснение, но пък си давам сметка, че обвиненията от типа "пробвах го в Сефора и не мирише като този от сайта" не може да е 100% меродавно.

# 531
Ох, сега се сетих, Аура на Мюглер мирише точно на окосена трева. Не е моят аромат, ама...
Веднъж в Дъглас бях с щерките и се пеня на горката продавачка, че на трева мирише тва. Онези двете се споглеждат изумено и после с подозрение към мен. Щот... Трева 😁
Трудно вдянаха, че за прясно сено иде реч.

# 532
Cамсара ми мирише на нещо прашясало и пясъчно. Нещо  като престояло червило.
Аз нямам парфюм с уд, на какво мирише уда?

# 533
  • Бургас
Nomade Absolu de Parfum Chloé на мен ми е зелен

# 534
Кристал О Верт Шанел е зелен и цитрусов.

# 535
На зъболекар или на изгорял бакелит.

# 536
Не винаги и не всеки уд обаче.

# 537
Аз не съм пробвала всеки уд, ама този, който съм, си е точно това. Grinning Така че, ако някой замисля уд на сляпо, не е никак добра идея.

# 538
  • Deutschland
Ох, не спирам да се смея 😂 Това за бакелита за първи път го чувам. Харесвам уд, но имам проблем с пушеци.

# 539
Може би проблемът е когато пушекът е от бакелита . А аз никога не съм имала нищо с пушеци, може ли пример?

Общи условия

Активация на акаунт