Парфюмни размисли и страсти - 241

• 44 244
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
Честит Рожден Ден, Мира!

За уудовете: фен съм голям, макар да знам, че за околните може да не се най-"приятелската" нотка в парфюм, особено върху жена🤭
Харесвам ууда на Том Форд (в Сахарата най-вече), Boss-овия (Boss bottled Oud ммм) , на John Varvatos, черния чай на Bvlgari и царствения Oud Bouquette Estee Lauder. Като видя ууд в състава, ми се цъка копчето на интереса моментално и искам да го пробвам.
Тези дни обмислям да отстрелям три аромата на FiiLiT, още само малко да си поиграя с тестерите, за да съм сигурна... Но съм силно запленена от три засега, направо ги сънувам вече.

# 586
  • София
Честит рожден ден Мира!
Желая ти здраве, щастие и много положителни емоции

# 587
Честит празник  #Mira_X  Жива и здрава да си 😊🍾🎂

В днешното отвратително време , Муска на Валентино ми дава страхотна топлина и уют /такова усещане ми носи и Екексира на Ерме/ 🍊🍊🍊

# 588
Честит рожден ден,Мира Simple Smile Здраве и ароматни радости ти пожелавам Flowers Sunflower

Да попитам- Precious Oud Mancera  става ли за по топло време ...или само в студ ?

# 589
Най-вероятно ще става до около 25 градуса максимум с минимално пръсване. Още месец някъде ще го нося и после ще го прибера.
Честит празник на празнуващите днес!:purple_heart:

Момичета, честитките в темата придружени от картинки, без да пишете за парфюми, са спам в темата и тя се пълни много бързо, без да е по същество.

# 590
  • София
Тези дни обмислям да отстрелям три аромата на FiiLiT, още само малко да си поиграя с тестерите, за да съм сигурна... Но съм силно запленена от три засега, направо ги сънувам вече.
Благодаря на всички за честитките!
Може ли да споделиш, кои са те? Аз отдавна приключих с мострите. Забравих имената на тези, които харесах, но запазих виалчетата, както и симпатичната торбичка.

Този APOM и майка ми не го хареса, дори и се видя ужасен, но явно е с добра проекция 😁 и е доста краткотраен на мен.

# 591
Честит Рожден Ден, Мира BirthdayBalloonTada
Днес съм с Том Форд. Парфюмите му често са ми мрачни – тамян, пушек, дървесни истории. Ако Кайло Рен мирише на нещо, това определено е Том Форд. Сега обаче се показа светлата му страна и е в цялата си цветност Fleur de Portofino Acqua https://www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Fleur-de-Portofino-Acqua-55658.html
Естествено, че го избрах заради магнолията и акацията, прекрасно пролетно цвете е.
Обаче съм още по-щастлива. Ковачеваaa, имам Pierre Guillaume – Superlady. Няма да пиша колко си добра и чупки, ти си знаеш.
Вчера бях с него, отначало го направих на плодов локум с пудра захар, обаче после установих, че цялата красота е от ябълката. Да, това е моят парфюм, само на моменти има нотка, която може да я няма, ще го разносвам. Позволи ми да ти предложа и аз нещо, което ми хареса. От отбора на Superlady и Princess е.
Loewe Aura Pink Magnolia https://www.fragrantica.com/perfume/Loewe/Aura-Loewe-Pink-Magnolia-60645.html Отново цветно – плодов бонбон, само че магнолията мн приятно киселее от горските червени плодове. По-добре смесен е от Superlady.
Благодаря за темата, Денси Heart Всичките ми парфюми са пролетни, без два.

# 592
Най-вероятно ще става до около 25 градуса максимум с минимално пръсване. Още месец някъде ще го нося и после ще го прибера.....
А има ли Монталска версия (Precious Oud Mancera ) ? Знам,че повечео се дублират..
И наистина ли прилича малко на Бакарат руж Mask

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 19:33 от Ре

# 593
Благодаря на всички за честитките!
Може ли да споделиш, кои са те? Аз отдавна приключих с мострите. Забравих имената на тези, които харесах, но запазих виалчетата, както и симпатичната торбичка.

Този APOM и майка ми не го хареса, дори и се видя ужасен, но явно е с добра проекция 😁 и е доста краткотраен на мен.

Мисля да взема Mazhar Atlas, KadoJapon и Surya Bali.
Даже си изпросих отстъпка вчера през ИГ акаунта им, щото искам три, нали, и викам я пък да попитам... 😀 Те пък взеха, че ми дадоха 15%!
Много красиви и пипнати аромати, скоро ще гледам да пиша по - подробно

# 594
  • Sofia
Подуших цветчетата на цъфналия ми лайм , много нежен аромат, различен от плода. Замислих се за парфюмна комозиция с цвят от лайм, но фрагрантика вади все непознати за мен аромати.
Meрнах на нечия снимка Versace Vanitas , пробвала съм го бегло като излезе, може ли някой да каже дума за него. Имам спомен за лек цитрусово цветен , не помня фрезията дали се усеща. На един клик съм от поръчка ..

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 19:49 от Karen

# 595
  • Deutschland
Karen, Lime Basil & Mandarin Jo Malone изключително свеж .
DKNY Be Delicious Pool Party Lime Mojito
Extract of Limes Parfum Penhaligon's
Pacific Lime Atelier Cologne

# 596

Тук вече се озадачих. Трудно ми е да повярвам, че точно той може да бъде краткотраен, ето колко различни сме.
Преди години харесвах много Органза, сега ми е ретро и не бих могла да го нося. В АРОМ открих онова, което обичах в Органза - усещането за лукс и елегантност. АРОМ не ми е ретро, не ми е тежък, затова толкова го харесах.

# 597
Момичета и момчета, моля за няколко думи за The Different Company Bergamote . Реших че го искам, метнах го в кошницата и сега ме гризат съмнения. Свеж ли е, траен ли е, странен ли е? Помагайте, моля.

Да си честита Мира 🌹🍀🌺

# 598
  • Пловдив
Честито на рожденичката. Само успешни и любими парфюмни покупки пожелавам ❤
И на мен ми трябва помощ. Гледам по пирамида Alien Eau Extraordinaire и се чудя дали това няма да е първото извънземно, което ще ми хареса. Моля, който го познава и има желание, да каже няколко думи за него. Сигурна съм, че и той носи задължителната нотка на всички Alien-и, но ако е по - лека, мисля, че би ми харесала. Не ми се ще втора покупка на сляпо още в началото на месеца, но доста ме заинтригува.

# 599
Гледам по пирамида Alien Eau Extraordinaire и се чудя дали това няма да е първото извънземно, което ще ми хареса. Моля, който го познава и има желание, да каже няколко думи за него. Сигурна съм, че и той носи задължителната нотка на всички Alien-и, но ако е по - лека, мисля, че би ми харесала.
По-лек е, но си е Alien. Ако не харесваш първия... не знам какъв е шансът да ти хареса този. Аз опитах, не ми се получи.

Общи условия

Активация на акаунт