Парфюмни размисли и страсти - 241

• 44 241
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
Limon Verde Guerlain е много автентична и реалистична миризма на цитруси – много лайм и лимони усещам. За мен е много красив, но трябва да обичаш цитрусови парфюми.

# 631
Limon Verde Guerlain е много автентична и реалистична миризма на цитруси – много лайм и лимони усещам. За мен е много красив, но трябва да обичаш цитрусови парфюми.
Много трябва да обичаш цитруси. Супер нетраен е, те всички са, но този е 20 минутен настина.

# 632
...Искам обаче все пак да се зарадвам с нов аромат и преглеждайки едно много стари предложения попаднах на DUPONT PASSENGER според вас подходящ ли е за сезона ? Покупката мисля да е "на сляпо"
Търся нещо бюджетно за ежедневието...
Според мен е идеално. Цветен е ,леко кремав,чист и траен! А цената позволява спокойно да го вземеш на сляпо Smile
SOTD: Нежен,сапунен,чист,много чист и много близък до кожата,но се усеща 5-6 часа. Много мой Green Heart

Подкарала съм ги подред...

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 14:12 от Ре

# 633
  • Стара Загора
Ре, ако може да споделиш за Cherry Blossom & Musk .

# 634
Ре, ако може да споделиш за Cherry Blossom & Musk .
От бързия тест най-много ми допадна Момината сълза с жасмин и Черешовите цветчета. От четирите Черешовите цветчета са най-силни,сладки са,вкусни са и ми напомнят на маминия парфюм...става ми едно хубаво Heartbeat
Като цяло за мен са сладки аромати,без Момината сълза.Ежедневни,непретенциозни и неизлъчващи.По прбрани са и нямат шлейф. Средна трайност: в 9ч. пръснах 3 пъти от Амбъра и все още се усеща добре(но пък аз амбър не хващам,само нещо сладичко,ванилено-кафено). Преди малко тествах и Ириса- ванилен ирис,сладичък и леки виолетки Simple Smile

# 635
Интересен ми стана този парфюм - водаAbercrombie & Fitch First. Имате ли впечатление от него?

# 636
Ре, ще пишеш ли и за останалите, please!
Помня, че и Deetron ги похвали. Много симпатично изглежда серията.

Едит: точно си добавила още, докато питах и аз 🤗

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 15:46 от tuali

# 637
  • София
Днес разходих Сristalle eau de toilette Сhanel,
Скрит текст:
който до сега съм носила само през лятото в жегите.
Ами, той си е пролетен парфюм!
Няма такава красота! Свежест, зеленина, простор, нежност и елегантност в бутилка. Чист и кристален, като най-чистият звук от най-нежната мелодия. Notes Чувах музика и виждах картини, и ми се искаше да вървя до изнемогване на където ми видят очите, въпреки студеният вятър навън.
Не усетих нито студа, нито вятъра, усещах и чувах само него Simple Smile
Звучи така:
Скрит текст:

Приказен е, просто приказен!!!
Ето това е Пролет, с главно П! Flowers Seedling Flowers Herb Flowers Lemon Green Heart
Като се прибрах го наснимах едно хубаво, да му се отблагодаря. Simple Smile

Благодаря за споделеният момент и хубавата музика! Flowers Hibiscus Kiss
Ще ме караш да ходя да го гледам тоз' парфюм сега!

Благодаря, че ме запознахте с тази красота! 🥰🌷🤗

Елинор, вярвам, че и на мен ще ми хареса, щом на теб. Вкусовете ни доста се доближават, така че ще трябва и това да се придобива сега....

# 638
Внимателно с Кристала. Никога насляпо.

# 639
Внимателно с Кристала. Никога насляпо.
Точно това щях да кажа. Никак не е лесна топка, особено началото. Писала съм за него, но на кратко, за да стигнеш до светлата му страна трябва да минеш през доста мрачна картина. На моменти е той, както и повечето Шанели. Веднъж е светъл и кристален, друг път тъмен и плашещ, може и да те задуши. Като породист котарак, ту гальовен, мъркащ и любвеобилен, ту съскащ и дращещ до болка. Simple Smile Както е бистър поток, така изведнъж става тъмен и бездънен океан. Толкова е изменчив, че мога да правя безкрайни сравнения. Simple Smile Но пък аз си го обичам, точно такъв! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 16:18 от Sysly

# 640
Единственият Шанел, който не мога да понасям.

# 641
Кристал едт на моята кожа започва с ....мухъл....буквално мухъл.....най-страшният и неносим парфюм в буквален смисъл, който съм имала

# 642
Момичета, минавам, за да ви споделя за един аромат, който е на безумно ниска цена за качеството си. Това е Yardley Original за мъже. Любимият на баща ми. Миналата седмица за първи път пуснах онлайн поръчка от т.нар. изпитани сайтове, тъй като 29лв. ми звучаха като няма какво да губиш, предвид, че преди години сме го купували на 3 пъти по-висока цена и то не от България. Пристигна 1:1.

Ароматът е ориенталско-дървесен, плътен и леко сладък. Канелата определено се усеща. Трайността е много добра. Усещам, когато баща ми е с него, така че си има шлейф. Аз съм го пробвала само на китката. Траеше ми цял ден, като интензивно се задържа поне 4 часа, а на дрехите (ръкава) до изпиране.

Зимен е, но все още става според мен.

Бих казала, че и жена, която понякога носи мъжки парфюми, също би го харесала. Аз самата бих го носила, ако близките ми не ми казваха, че съм луда, хаха.

Дано не подведа тази, която реши да го поръча, но съм много развълнувана от аромата и офертата.

https://www.brasty.bg/yardley-original-toaletna-voda-za-mazhe-100-ml

Останал е само 1бр.

# 643
Здравейте, парфюмни! Не мога да не се похваля с 2 (от 5 ) нови придобивки.
https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/1932-Eau-de-Parfum-41778.html

https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Essence-5321.html

Много съм щастлива!

# 644
И двата парфюма са уникални. Честити!
1932 година е един от любимите ми парфюми от ексклузивната линия на Шанел.

Общи условия

Активация на акаунт