Пролетно слънчице пече, а моето ДЕКЕМВРИйче вече има сърчице ! {тема 2/2020}

• 25 871
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Лелеее голям отбор в Англия се събрахме, суупер Heart
Нинка и Мариса, аз също съм в Англия. В 6г.с съм. Вие как си уговорихме прегледите? В болница ли ще са? Аз звънях на поликлиниката и от там ми казаха да се запиша онлайн в болницата, а от болницата ми дадоха час чак за 28.05, като той ще се проведе по телефона....Реално кога ще имам първи преглед все още не знам.
Сложни ми се струват тук нещата. Как беше при вас?
Как се записа онлайн?
В сайта на болницата, която си избрала

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 13:08 от AnMary

# 166
Момичета, за боядисването се консултирах със следящата ме лекарка и тя каза да изчакам да завърши поне третия месец, защото се формират органите на бебенцето.

В момента съм в 9 г.с. и 1 ден, та ще почакам още малко, макар че ми е ужасно да си гледам белите косми в черната коса (от ранна възраст започнах да побелявам на места).

За лака ми каза, че няма проблем.

# 167
Момичета, някоя от вас да страда от болки в кръста? Аз преди имах проблеми на няколко пъти страшни болки и днес нещо ми се обажда болката и се чудя дали мога поне да се намажа с нещо , щото ясно хапчетата не стават.
Дали това става за мазане при бременни?

# 168
За твоето мазило не знам. Аз заради болката в тила си взех тендивал. ММ ми мажеше врата и основата на черепа с лазтриване. Няма противопоказания и за известно време облекчава.

# 169
Здравейте прекрасни мами. Снощи се върнах в 21 часа от работа и докато видя детето, да се наям и да врътна обиколка с кучето и мина вечерта. Прегледът вчера при др Цветков мина добре. Бебо си е както трябва за 7+5 седмици. Между първата и втората снимка има 10 дни разлика, а разликата ми се струва голяма.
Rave аз също ще съм в Надежда и вярвам, че там всички са професионалисти. Няма да търся конкретно име, при който се падна. Така преди 7 години попаднах на Цветков,  който тогава работеше по малко от година там, а днес всички искат да са при него. Прекрасни ръчички и крачета си имаш на снимката.
Infinity този гел е абсолютно безобиден, но няма да ти помогне. Трябва ти екстензия на мускулите на задно бедро и глутеус.  На скрин,  който е висок до таза ти си вдигаш единия крак и със срещуположната ръка се опитваш да хванеш пръстите на крака. После същото с другия крак. Гаранция ще те отпусне веднага.

# 170
Момичета, бях на преглед . Всичко е наред, назначи ми кръвни изследвания и урина. В амбулаторния лист видях че е написала 11г.с , но каза че бебето било още малко. За БХС нщо не ми каза, но ще я питам като отида с изследванията.
Относно кръста ми каза че мога да се мажа, мазилата не вредили.
Да се оплача че почти не спах през нощта от болката и се осмелих да изпия 1 парацетамол Sad
Това е от мен засега. Някой ако има такъв проблем с кръста ще съм благодарна да сподели.
П.п забравих определи ми термин 02.12 ❤
Ще правите ли изследване за СПИН? Докторката каза че не било задължително

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 10:23 от infinity7

# 171
  • Sofia
Момичета, имате ли идея къде ще ходите на БХС?
Днес звънях да питам за док.Чавеева и Стратиева в Щерев но нямат никакви свободни часове до юни месец.

# 172
Моята лекарка (д-р Мая Василева от Вита) ме изпраща при д-р Славкова от МЦ Фемина. Запазих си час преди около седмица за 21.05, имаше свободни часове.

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 11:08 от SilviaP

# 173
  • Sofia
Аз ще ходя отново при д-р Цолова от Фемина

# 174
Здравейте момичета, аз съм на 32 години в 8 г.с.+5д.,първа бременност, пия Огестан само. Снощи, около 2 чеса при забърсване имаше един бледо кафяв цвят, както и тази сутрин. Обадих се на доктора ми и той каза да пия дуфастон 2х1 (без преглед, само от разговор по телефона) и да отида на преглед на 07.05 следобяд. Много се притеснявам. Някой друг пил ли е дуфастон, за какво се изписва? Тия два дни ще са най-дългите ми се струва Cry

# 175
  • Sofia
Моята лекарка (д-р Мая Василева от Вита) ме изпраща при д-р Славкова от МЦ Фемина. Запазих си час преди около седмица за 21.05, имаше свободни часове.

И аз ходя във Вита но при д-р Александрова.
В МЦ Фемина скоро четох че прегледа е 120-140 лв а самите кръвни изследвания са безплатни защото се правели в МД. Тоест кръв се дава в МД?

# 176
Пий си дуфастона без притеснения. Аз пиех 2х2 от трансфера като сега постепенно го намалявам, отделно имам кринон гел вагинално. Всичко, което споменах е прогестерон и служи за поддържане и запазване на бременността. Когато има зацапване задължително изписват прогестерон (обикновено дуфастон или Утрогестан). Прегледът ти е скоро, но наблюдавай зацапването.

# 177
  • Sofia

И аз ходя във Вита но при д-р Александрова.
В МЦ Фемина скоро четох че прегледа е 120-140 лв а самите кръвни изследвания са безплатни защото се правели в МД. Тоест кръв се дава в МД?
Кръв се дава в самият център Фемина, те я носят в Майчин дом.

# 178
Пий си дуфастона без притеснения. Аз пиех 2х2 от трансфера като сега постепенно го намалявам, отделно имам кринон гел вагинално. Всичко, което споменах е прогестерон и служи за поддържане и запазване на бременността. Когато има зацапване задължително изписват прогестерон (обикновено дуфастон или Утрогестан). Прегледът ти е скоро, но наблюдавай зацапването.

Благодаря

# 179
Момичета, работите ли?

Аз съм в офис, но с това гадене по цял ден съм като парцал и не знам как ще избутам 🤢

Общи условия

Активация на акаунт