Пролетно слънчице пече, а моето ДЕКЕМВРИйче вече има сърчице ! {тема 2/2020}

• 25 897
  • 725
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, работите ли?

Аз съм в офис, но с това гадене по цял ден съм като парцал и не знам как ще избутам 🤢

Аз работя в магазин , но съм болничен от самото начало . Постоянно ми се гади и повръщам и няма как да си го причина.
Момичета, извън темата , дали ще ми върнат болничния от НОИ за сбъркан адрес? Написали са ми стария , а по-надолу на адрес на фирмата новия... ако се напрвя на луда дали ще е проблем

# 181
Момичета, работите ли?
Аз съм в офис, но с това гадене по цял ден съм като парцал и не знам как ще избутам 🤢
Аз работя, но съм от дистанция по Интернет.  Нямам никакво гадене, но пък съм отпаднала плюс болки. А и не виждам смисъл да се хвърлям в работните задачки на 100%, като зная, че ако всичко е наред, ще ме няма за доста време. Мотивацията ми рязко спадна. За други неща мислим сега... Stuck Out Tongue Closed EyesGift Heart

# 182
И аз работя в офис, но работата ми е свързана с постоянно обикаляне също, ходене по институции, срещи с клиенти. Засега се оправям. С колежката ми се редуваме през ден и всеки втори ден съм от вкъщи.
След малко отивам на първи преглед, стискайте палци Simple Smile

# 183
И аз работя в офис, но работата ми е свързана с постоянно обикаляне също, ходене по институции, срещи с клиенти. Засега се оправям. С колежката ми се редуваме през ден и всеки втори ден съм от вкъщи.
След малко отивам на първи преглед, стискайте палци Simple Smile

Супер! Стискам палци! И аз съм днес от 17 часа 😊😊😊

# 184
Привет на всички!Нещо го давам много спокойно.С първото четях всичко мерех,правих,притеснявах се.Боя,гел лак,постригване всичко как си му е реда ще си правя.Не съм суеверна.И аз работя с клиенти,уморявам се.Исках да ви питам имате ли предчувствия за пола?
Аз с първото си усещах,че е момче.Сега не знам.Майчиното предчувствие винаги ме е водило,а сега...не го усещам. Стискам палци на всички мами да чуя най-прекрасния звук на пулсиращо сърчице 💓

# 185
  • Sofia
Привет на всички!Нещо го давам много спокойно.С първото четях всичко мерех,правих,притеснявах се.Боя,гел лак,постригване всичко как си му е реда ще си правя.Не съм суеверна.И аз работя с клиенти,уморявам се.Исках да ви питам имате ли предчувствия за пола?
Аз с първото си усещах,че е момче.Сега не знам.Майчиното предчувствие винаги ме е водило,а сега...не го усещам. Стискам палци на всички мами да чуя най-прекрасния звук на пулсиращо сърчице 💓
Аз имам предчувствие, но то е на база досегашните ни деца. Мисля, че ще е момче, защото съм била бременна четири пъти с момче и веднъж с момиче.

# 186
  • София
Аз нямам никакво предчувствие.
Чак се чувствам тъпо, чета как всяка предварително знае какво ще е, а аз нищо не усещам. Unamused

# 187
Рейв, спокойно, и аз съм така Grinning

# 188
  • Варна
Аз цял живот съм била убедена, че ще имам момиче, но сега след като съм бременна не знам защо нямам никакво предчувствие. Мъжът ми пък е почти на 100% убеден, че ще е момче, та ще видим... Grinning

# 189
  • Sofia
Аз цял живот съм била убедена, че ще имам момиче, но сега след като съм бременна не знам защо нямам никакво предчувствие. Мъжът ми пък е почти на 100% убеден, че ще е момче, та ще видим... Grinning

Ох как така сте на 100% убедени не знам..
Аз знам че това се определя на чиста случайност и докато не потвърди док няма какво да го мисля. Да са живи и здрави всички бебчета е най важното!
И дано татковците не са разочаровани ако се окаже точно обратното на това което те си мислят че ще бъде

# 190
Аз си работя.  Обичам работата си, а и фирмата е моя, ако не работя,  заплатя няма, а разходите си вървят всеки месец. Даже само като работя, тогава не ми е гадно и лошо. Единствено намалиха на 6-7 часа работния ден. С миналата бременност пак работих,  а като родих само месец бях в къщи. Сега така пак мисля да стане.

# 191
Аз работя. Частник съм и както каза skrubi, ако не работя доходи няма, а разходи по наеми и осигуровки вървят.

За пол на бебето нямам никакво усещане.

# 192
Аз имам усещането, че ще е момче ( както иска ММ) , а и съдейки по неговата мъжка рода 😁😁
Аз искам момиче, но каквото дойде важното е да е живо и здраво.
Искам да благодаря на момичетата със съветите за кръста- купих тендивал и като че ли ме отпусна,  правих и разтягането на скрина, което бяхте писали. И разходка разбира се.

П.п. мислите ли да правите изследване за СПИН , моята докторка каза че не било задължително?

# 193
  • Sofia
Аз имам усещането, че ще е момче ( както иска ММ) , а и съдейки по неговата мъжка рода 😁😁
Аз искам момиче, но каквото дойде важното е да е живо и здраво.
Искам да благодаря на момичетата със съветите за кръста- купих тендивал и като че ли ме отпусна,  правих и разтягането на скрина, което бяхте писали. И разходка разбира се.

П.п. мислите ли да правите изследване за СПИН , моята докторка каза че не било задължително?
Може и да не е задължително, но може да те изолират като раждаш ако няма изследване за СПИН. Така или иначе се дава кръв, поема се от касата, не виждам нито една причина да не го правя.

# 194
При мен прегледа мина чудесно. По мои сметки съм в 6+4г.с и ехографа показа същото. Даже се видя на коремен. Чухме и сърчице и съм много доволна. Следващия път записвам ЖК.

Общи условия

Активация на акаунт