Пролетно слънчице пече, а моето ДЕКЕМВРИйче вече има сърчице ! {тема 2/2020}

• 25 951
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
Напълно  подкрепям skrubi, аз обожавам моят АГ, даже днес нямам търпение да го видя, никога не съм го притесвявала извън работно време, не се и налагало, просто разбирам колко е важно за тези хора да почиват, да презаредят, за да са в кондиция на следващия ден, случвало ми се е той да ме потърси е 21:00 вечерта на ме пита как съм, след проблем.
При мамите от София ме пишете и мен.
Имам малко странен въпрос, но бихте ли се доверили при първото предположение за пола? Питам, защото сме в зверски ремонт и в момента ме бави цвета на детската стая 😁😁😁. По план биеше розова, но бая ми се объркаха плановете.

Предлагам две стени лилави+ две стени сини. Simple Smile
Или жълто/оранжево пък след 3 години ще преобоядисате според желанието на детето.

# 376
Диана, прочетох че имаш ишиас.  Аз съм с дискова протрузия или по бабешки казано дископатия. Спортът е като дишането за мен.....без него не минава ден и това е моето хапче. Преди да го открия съм минала през куп невролози, а те само предписват хапчета за пиене и мазила, които не лекуват, а временно подтискат болката. Моят съвет към теб е без силови упражнения за корем. Можеш да натоварваш силово другите мускули, но аз го правя на 30% от това което преди правех. Обаче, стречинга е позволен....не случайно и бременните правят йога. Допускам, че болката в корема може да е, защото си писала че си го натоварила силово. Знам, че си установила, че като поддържаш силен корем те боли много по-малко. Това е защото коремната стена подържа кръста при навеждане и силен корем,  значи силен кръст без болка. Аз примерно сега като не правя коремни преси съм подходила различно към кръста. На кръста се ловят мускулите на гърба, дупето и задно бедро. Правя стречинг упражнения за тези мускули и не позволявам те да са много силни и контрактирали, което много намалява налягането върху кръста.
Би ли споделила малко по-подробно за упражненията. Два дни бях добре, и вчера дали от малко повече разходка или малко повече седене на една пейка пред блока, пак ме скова кръста и на долу крака.

# 377
  • София
Идеята за стени с различни цветове е супер.
Много красиво става и оригинално.
Като бяхме малки със сестра ми и спяхме в една стая, двете стени над нейното легло бяха розови. Аз мразех розово и при мен бяха жълти. Smirk

скруби, много точен пост. Не бива да се злоупотребява с доброто отношение на лекарите. Аз с моята доки си комуникирам и по Вайбър, но там й пиша само в краен краен случай, или когато тя иска да изкоментираме резултати от дадено изследване, а прегледът е далече. За всичко останало - като се видим.
Също така и не бива да се вторачваме във всяка болчица тук-там, във всяко придърпване и пощипване. В противен случай ще влезем в лудницата до края. А то едва започва.
Ами носиме живот в себе си, няма как да се чувстваме като преди. Hands V

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 16:44 от rave

# 378
Момичета, с този пост се сбогувам. За съжаление няма да съм вече една от вас.SleepySleepySleepy

Снощи отидох до спешното защото болките ми бяха нетърпими- оказа се, че имам инфекция на пикочните пътища. Отдъхнах си.Лекарката после чисто проформа реши да провери бебето и....след 2 минутно мълчание ми съобщи, че сърчицето му  е спряло да бие. И то още преди 3 седмици.Sob Broken Heart

Не съм на себе си от мъка. Имах изключително безпроблемна бременност и утре трябваше да вляза в заветния 4.месец. Просто не мога да повярвам, че вече го няма и че през цялото време е било....и не съм усетила нищо.Така ми било писано...

Желая ви само радост!

# 379
Момичета, с този пост се сбогувам. За съжаление няма да съм вече една от вас.SleepySleepySleepy

Снощи отидох до спешното защото болките ми бяха нетърпими- оказа се, че имам инфекция на пикочните пътища. Отдъхнах си.Лекарката после чисто проформа реши да провери бебето и....след 2 минутно мълчание ми съобщи, че сърчицето му  е спряло да бие. И то още преди 3 седмици.Sob Broken Heart

Не съм на себе си от мъка. Имах изключително безпроблемна бременност и утре трябваше да вляза в заветния 4.месец. Просто не мога да повярвам, че вече го няма и че през цялото време е било....и не съм усетила нищо.Така ми било писано...

Желая ви само радост!
Страшно много съжалявам, миличка. Знам, какво е, защото преди две години минах през този аз... Каквото и да ти кажа е безсмислено. Бъди силна 💜

# 380
  • София
Ужасно. Cry
Съмър, много съжалявам !
Кураж и сили !!!

# 381
  • Sofia
Много съжалявам! Дано скоро успеете да сбъднете мечтата си 💗

# 382
Съмър,  животът понякога ни гали с перце, а друг път ни удря шамар. Този цистит от Е. coli  или бактериален е? Може да има връзка със спирането на сърдечната дейност. Ако сърцето е спряло преди цели три седмици и ти стоиш неизчистена толкова дълго, би трябвало да се появи инфекция. Сега ти стискам палци да се изчистиш максимално атравматично и отново да вземеш нещата в свои ръце.
Диана, няма как да ти опиша тука всяко упражнение, което правя.  Мога да ти препоръчам едни готини хора, които с няколко индивидуални урока да те научат какво да правиш. Те работят основно с хора с болежки и са страхотни.

# 383
Съмър,съвсем ни попари.....как така изведнъж,има сърце и спира да бие,защоооо? Явно при болка трябва да се иде на преглед, не да се чака....
Съвсем се сдухах. Взех да почвам да казвам на разни познати,в работата,а то нищо не се знае още. Свързал ли го с нещо друго,знам ли, натоварване,стрес.
Взе да ме е страх.Може ли от инфекция да стане нещо,аз дълго време само се мажа с клотримазол,сега да видим какво ще излезе на микробиологията....

# 384
Съмър, изключително много съжалявам!
Изчисти се, почини си, намери си хоби, за да се поразсееш. Много те моля - бъди още по - силна и остани позитивна.
Следващият път да ни зарадваш с добра новина Heart

# 385
Summer__, много съжалявам. Sad Тъгата и празнината са ужасни. За съжаление никой не е застрахован.
Преживях същото само преди 6 месеца. Стискам палци да се възстановиш безпроблемно и следващият път да е скоро и да е успешен!

# 386
Ехх Summer__, много съжалявам. Дръж се момиче. И това ще мине.

# 387
  • Sofia
Момичета, за съжаление и аз трябва да ви напусна, сърчицето на моето ембрионче също е спряло в 11 г.с, демек преди 4 дни.
Желая на всички ви успех и едни здрави бебчета на финала.

# 388
malinka__ Cry съжалявам.

Боже защо се случва това!? Колко лош ден за нашата групичка. Sob колко мъка трябва да изтърпи една жена.

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 19:57 от fillme

# 389
Защооо?
Момичета пиехте ли нещо,не че е гаранция,имахте ли изследване за Тромбофилии? Незнам какво да мисля,как ще спре това сърце ,трябва да има причина? Как така изведнъж...

Общи условия

Активация на акаунт