Пролетно слънчице пече, а моето ДЕКЕМВРИйче вече има сърчице ! {тема 2/2020}

• 25 945
  • 725
  •   1
Отговори
# 390
Момичета много съжалявам, аз съм губила 2 пъти бебе ,като единия път беше вече живо родено .Много е трудно ,но трябва да приемете тази зла съдба и да продължите да се борите ,скоро щастието и при вас ще дойде .Имайте вяра и сили, успешно възстановяване ви пожелавам .

# 391
  • Sofia
Защооо?
Момичета пиехте ли нещо,не че е гаранция,имахте ли изследване за Тромбофилии? Незнам какво да мисля,как ще спре това сърце ,трябва да има причина? Как така изведнъж...

Аз съм с тромбофилия и бях на терапия с фраксипарин, но този път ме победи кучката.

# 392
Оф, съжалявам, мила ! Много ми става тегаво като чуя за загуби ........ спомням си за моята загуба точно преди 1 година.....кураж, мила. КАКВОТО И ДА КАЖЕМ няма да спрем болката ти. Но не се отказвай! Продължавайте с борбата за детенце. Имаш прегръдки от цялата група.

# 393
Защооо?
Момичета пиехте ли нещо,не че е гаранция,имахте ли изследване за Тромбофилии? Незнам какво да мисля,как ще спре това сърце ,трябва да има причина? Как така изведнъж...

Аз съм с тромбофилия и бях на терапия с фраксипарин, но този път ме победи кучката.
Мамичката му.
Някои дето не ги искат и имат по сто инфекции оцеляват,каква е тази съдба.
Дано откриете и двете какво се е случило и да се помогне за следващия път. Дано го преживеете скоро,то не се забравя.

Аз съм над 35г и в книжката от частния док.,която той е създал, прочетох ,че имам право на още два допълнителни ехографа. А лекаря по ЗК го премълча. Каза, че имам право на два ехографа за цялата бременност, другите се плащали. Аз ако ще плащам ще ида на частно. Защо укриват на какво имаме право,то многото ехографии......

# 394
Момичета, много съжалявам за вашите загуби. Колко и да е трудно дръжте се и помнете, че след всяка буря изгрява слънце. Дано вашето слънце заблести много скоро!
Прегръдки! Heart

# 395
Малинка, съжалявам и за твоята лоша новина. Нашата тема днес има черен ден. Въпреки фраксито, не мога да повярвам ако се е образувал микротромб. Преживей го, преодолей  го и пак тука.

# 396
  • София
малинка, много съжалявам ! Може би дозата не е била точната ?

Тромбофилиите наистина са много коварно нещо, който не ги е
изследвал - сега е момента.

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 22:11 от rave

# 397
Съжалявам, момичета, с цялото си сърце ви изпращам много прегръдки. От както разбрах, че съм бременна, се моля на баба ми да пази, моята малка радост. Сега ще й се помоля, да гледа с много любов вашите звездички.

# 398
Съжелявам за загубите ви момичета!Натъжих се.Живота понякога е ужасно несправедлив.Сили и вяра.И скоро време да държите в ръцете си най-милото!

# 399
Момичета, мнооого съжалявам за загубата ви Sad думите са излишни, мъката е голяма...
смело напред и нагоре ♡

# 400
Добро утро момичета. Вчера не бе редно да се похваля с моя преглед, за това го споделям днес. Бях при др. Цветков. Казах му че съм си самоназначила пак утрогестана през устата, че почти всеки ден забърсвам кафяво. Той каза, че не вижда отлепване или хематом. Всичко си е в норма, дори бебо върви с няколко дни напред.  Каза да пия 1000мг вит. С, да стегнем стените на капилярите. 

# 401
Здравейте, момичета. От днес съм в 9 седмица и от обяда имам една гадна тежест в стомаха(не корема) , дискомфорт като къркорене, като все едно е подут... Даже немога да го обясня. Появи се слвд като на обяд повърнах веднъж. Някоя от вас да е имала такива симптоми, че малко сд притеснявам

# 402
Повръщах единствено именно в първите 2 дни от 9-та г.с. Коремът ми е постоянно подут и твърд, видимо голям е, а е само 10+5...

# 403
Повръщах единствено именно в първите 2 дни от 9-та г.с. Коремът ми е постоянно подут и твърд, видимо голям е, а е само 10+5...
Явно е от самата бременност. Отделно съм като пребита

# 404
Момичета,  тази вечер казахме на нашето момиченце че чакаме бебе. Казвам ви, това бе най-хубавото нещо, което съм изживявала. Тя ми каза "Мамо, нали знаеш, че когато се вълнувам започвам да плача."......и избухна в рев. Два часа само за това говори и сега заспа напълно изтощена. Казали сме й че напълно й се доверяваме и утре тя ще го каже на бабите и дядовците, та и репетира какво точно утре ще говори. Сподели ми, че често като съм и давала монетки да хвърля във фонтана на Южния парк, си пожелавала да има братче или сестриче.  Не съм предполагала,че едно малко дете може да има такива желания!!!!! Прекрасна вечер.

Общи условия

Активация на акаунт