За тези, които четат любовни романи № 36

• 65 949
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
gutka, попитай в темата за ел.книги.

Чела съм я, но не помня нито заглавие нито автора.
Дамата зададе въпроса си във Фейсбук и веднага и огговориха. Разбулвам мистерията. 
Скрит текст:
Книгата е
Скрит текст:

# 406
  • В къщурката на хълма на феите
аз щях да предположа Линда Хауърд, че и тя има едни такива исторически .. в този ред на мисли някой да се сеща как се казва книгата на Линда хауърд, в която главната героиня беше лекарка, а главния герой го издирваха властите и понеже беше ранен я отвлече в планината да го лекува, а след това тръгнаха да доказват, че той е невинен ..

# 407
# 408
Интересна е Verity като изключим финала. Голямо психо беше тази Neutral Face, но
Скрит текст:
това писмо накрая беше излишно според мен, много изкуствено. Ще пишеш такива ужасии и накрая ще се оправдаеш, че било проект...Можеше вместо тази тъпотия, да има например повече екшън накрая с Верити Smiley

# 409
  • София
Здравейте,
Някой чел ли е Заплетени на Ема Чейс? Не зная как се казва поредицата, на първата книга съм за сега. Имам чувството, че авторът е мъж. До сега не съм чела такава книга...в смисъл такъв начин на изразяване и автора да е жена. Малко ми напомня на Сергей Минаев. Малко ми е странно...Thinking

# 410
Втората е от името на главната, третата е за приятеля му и аз ги оставих. Първата е интересна, останалите много се разводнява

# 411
След дълго чудене какво да подхвана, започнах „Копринена ласка” Джуд Деверо.

# 412
  • Euskal Herria
Втората е от името на главната, третата е за приятеля му и аз ги оставих. Първата е интересна, останалите много се разводнява
Точно. Изчетох ги на инат и нямам намерение да ги препрочитам.

# 413
Прочетох двете книги  ММА боец. Не съм убедена, че ми допаднаха. Отзивите за третата не са много добри и се чудя да я почвам ли въобще. Някой чел ли я е? Ще пробвам Обяснения в омраза да видя как ще е.
Другата, за която се чудя е The Baller на Ви Кийланд. Има ли някой да сподели как е?

# 414
  • София
Точно. Изчетох ги на инат и нямам намерение да ги препрочитам.

Благодаря! Чудих се дали да ги прочитам всичките. Няма да се тормозя. Както стигнах и само до първата на ММА борците. Някак изгубих желание да прочета другите.

# 415
  • София
Geia, и все пак реших за започна от кн. 1 (Бедствие на високи токчета).

. Яна ., мерси, че разбули тайната. Резюмето е интересно. Не съм чела книгата, а по едно време четях книги основно на Джоана Линдзи.

# 416
  • в сърцето на един мъж...
Geia, и все пак реших за започна от кн. 1 (Бедствие на високи токчета).

Дано ти харесат! Ще споделиш после Simple Smile Аз прочетох и една от историческите й - Вещицата, и тя ми хареса.

# 417
Всичко започна като една игра.
В началото тя беше просто пионка за мен.
А се оказа, че без дори да подозирам, цял живот съм търсил точно нея.
Стойността на жена като Индия Баптист е неизмерима.
Но аз съм от типа мъже, които оценяват какво имат, чак когато го загубят.
Веднъж вече провалих нещата помежду ни и сега ще трябва наистина да се потрудя, за да си я върна обратно.
Готов съм на всичко. Готов съм да падна на колене и да й дам последното, което ми остана. Онова, което винаги е принадлежало само на нея – сърцето на дявола.

Книга трета от трилогията „Фордж“ - Планираната дата на издаване е 20 юни 2020

# 418
  • Euskal Herria
Ще изчакам да излезе и последната, и тогава ще си купя цялата серия.

# 419
Ще изчакам да излезе и последната, и тогава ще си купя цялата серия.
аз знам,че са три, нали ? Това е третата

Скрит текст:
Прочетох двете книги  ММА боец. Не съм убедена, че ми допаднаха. Отзивите за третата не са много добри и се чудя да я почвам ли въобще. Някой чел ли я е? Ще пробвам Обяснения в омраза да видя как ще е.
Другата, за която се чудя е The Baller на Ви Кийланд. Има ли някой да сподели как е?
Аз пък от преведените на Ви най не ми хареса Обяснения в омраза, доста драма и накрая си поплаках, имаше една доста трогателна сцена. Препоръчвам другите й книги и тези на П. Уорд

Общи условия

Активация на акаунт