ЮНЧЕТО изправя се самичко и в устата слага всичко - Тема 9

• 20 720
  • 784
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, чак сега стигнах да се запиша с всичките гадости които станаха около мен.
За прохождане то, аз лично още не съм правила погача, но вече си щъка стабилно. Бибата не сме я махнали защото тези зъби го измъчват много. По цели нощи снове и плаче, а без биба не си го представям. Преспивам го на ръце люлеейки и пеейки. Като заспи спирам да пея полюшвам още 5 мин. и слагам в леглото. Сутрин става в 6 30 има едно спане на обед от 13 до към 14 30 и после чак към 21 30.
От няколко дни се е изпъпчи и педиатърката каза че сигурно е алергия. Спрях жълтък и месо и давам кларитин.
Яде готови пюренца на гербер, но вече не му стига по 1 и половина та започнах да давам на хранене по 2 от 190гр. Но той е много лакум. Може да е ял преди 5 мин, но види ли храна ако аз не го спра може да изяде промишлени количества. То си му и личи де почти 12 кг. 82см. А сме на 10++. Всички ме бъзикат че ще е някакъв гигант. Та сега си имам един клечо и един мечо. Здрави да са другото не е важно.
П. С. Правили ли сте скоро изследвания на бебоците, аз пусках вчера заради пъпките и тези пусти неутрофили продължават да са много ниски. Има ли други бебоци с ниски?

# 151
  • София
А за прощъпулника какви са традициите? Пак ли само жени като на погачата?

Ние предполагам сме далеч от него, но ще видим. Той от една седмица лази и то малко странно и все иска да ходи ама да го държим.

# 152
Вечер при нас понякога заспива като яде, друг път с бибата на спалнята и я местя. За обедния сън, лягам на спалнята, тя някъде около мен(преди се гушкаше, сега просто да съм на леглото) и я местя в кошарата.

# 153
Петя колко са неутрофилите- като процент от левкоцитите и като абсолютно число? Важно е референтите стойности да са за бебе на неговата възраст, защото се различават от тези за възрастните.

# 154
Имаме нов номер: пие вода и я изплюва по себе си... Grinning от 2 дни вече я преобличам по 60 пъти...

# 155
И ние бяхме така- сложи лигавник и се спасява преобличането Simple Smile

# 156
Ако търпи лигавник... 'щото моя откача ако му сложа лигавник.. то рев, дране, дърпане Scream в началото го преобличах на всяко хранене,.но сега вече си имаме дрешки за вкъщи /омазани с манджа/ и за навън /чисти и представителни/. Не че яде особено големи количества, но колкото да се омаже целия. А и иска сам да яде и съвсем става мазало Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 157
  • WonderLand
Минахме го това с водата, голям кеф му беше. За щастие започна да се храни малко по-чисто най-после, сега чакам да се затопли времето и почвам да го уча да пие сам вода от нормална чаша и да яде супа с лъжица сам.

# 158
  • София
Момичета, на вашите бебета изтичат ли им лиги докато спят? Досега не ми беше правило впечатление, но от известно време забелязвам петна под устата. То вярно, че зъби го мъчат, ама все пак да питам Wink
И още нещо - касис и горски плодове давате ли? Имам няколко такива плодови пюрета та се чудя кога да ги дам.

# 159
Петя колко са неутрофилите- като процент от левкоцитите и като абсолютно число? Важно е референтите стойности да са за бебе на неговата възраст, защото се различават от тези за възрастните.

Ето това са. Казаха ми че са референтни стойности за бебе. 🙄

# 160
Петя, нашата педиатърка каза, че е напълно нормално до към 2-3 годишна възраст лимфоцитите да са повече, а неутрофилите по-малко. Щом самите левкоцити като показател са в норма значи всичко е наред.

# 161
Аз давам горски плодове, касис не съм взимала пюрета. Даже вчера правих кисел и на следващото хранене давах като десерт горски плодове. Лиги много, лигавника се търпи когато иска, понякога не..

# 162
Петя, къде беше изразен обрива?

Ето това са. Казаха ми че са референтни стойности за бебе. 🙄

# 163
Момичета, случвало ли ви се е да отнасяте критика от роднините относно гледането за детето и за какво най-често?

# 164
Дида, колкото роднини, толкова критики Simple Smile Е, те му викат "съвет" де..Редовните теми на раздора при нас са хранене и глезене. 
Слушам само мъжа си и педиатъра, но доверие имам единствено на децата си - те ме учат как да ги гледам.

Общи условия

Активация на акаунт