За прохождане то, аз лично още не съм правила погача, но вече си щъка стабилно. Бибата не сме я махнали защото тези зъби го измъчват много. По цели нощи снове и плаче, а без биба не си го представям. Преспивам го на ръце люлеейки и пеейки. Като заспи спирам да пея полюшвам още 5 мин. и слагам в леглото. Сутрин става в 6 30 има едно спане на обед от 13 до към 14 30 и после чак към 21 30.
От няколко дни се е изпъпчи и педиатърката каза че сигурно е алергия. Спрях жълтък и месо и давам кларитин.
Яде готови пюренца на гербер, но вече не му стига по 1 и половина та започнах да давам на хранене по 2 от 190гр. Но той е много лакум. Може да е ял преди 5 мин, но види ли храна ако аз не го спра може да изяде промишлени количества. То си му и личи де почти 12 кг. 82см. А сме на 10++. Всички ме бъзикат че ще е някакъв гигант. Та сега си имам един клечо и един мечо. Здрави да са другото не е важно.
П. С. Правили ли сте скоро изследвания на бебоците, аз пусках вчера заради пъпките и тези пусти неутрофили продължават да са много ниски. Има ли други бебоци с ниски?