ЮНЧЕТО изправя се самичко и в устата слага всичко - Тема 9

• 21 069
  • 784
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте мами! Аз съм от АВГУСТИНКИ 2019.
Бебето ми е на 10 месеца и личната ни каза да отиваме за да сложим  реимунизацията за пневмококи-ваксина Синфлурикс. В имунизационния календар пише,че се слага на 12месеца и минимум 6 месеца след последния прием. Нашия последен трети прием беше, преди 6месеца, но защо да я слагаме на 10 месеца, като в имун.календар пише на 12месеца? Не е ли редно да се сложи на 12месец? Защо да я слагаме по-рано?
На вас кога ви я слагат? Викали ли са ви по-рано ?

Казвате, че няма да я слагате сега и готово. Никой не може да ви принуди. Вашето дете сие, вие преценявате.

# 511
И трете приема имаме, на 2, 3 и 4ти месец.

# 512
По-добре изчакайте. Ние края на май минахме 6те месеца от предишен прием, но мисля да я сложим в края на този. И края на юли - МПР. Живи и здрави да сме, няма да ни избягат ваксините Simple Smile

# 513
Тъъкмо да поръчам Ponki- те, които бях харесала и чета, че били с ортопедична стелка... нали не трябваше да са с такава или аз пак не съм разбрала? Защо ги правят ортопедични, след като не трябва да са? К&К по същия начин. Примиджи и Зазу ли не са с такива стелки или и те са? ditmade и SilverDream, помня, че вие бяхте купили тези марки, споделете ако може Simple Smile

# 514
Аз взех анатомични - papix, но ние сме със супер тъничко краче и всичко друго ни падаше (беко, кк) https://babyhome.club/products/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0 … %D0%BA%D0%B8-0013 това са нашите

# 515
Аз взех колев и колев и те не са ортопедични, беко бяха. В моя град нямаше много избор...

# 516
  • София
Нашето Примиджи също не е ортопедично.

# 517
  • WonderLand
Зизуто също не са ортопедични, мнооого са тънки, стелката е 2-3мм, ултра мека, каучокова. Все едно е бос с тях наистина. Бекото не мога да го преценя, но не го слагам, че много запарва крачетата. Аз съм доволна от Зизуто за сега, но модела, който съм взела е реално кожени пантофки, стандартните им обувки не са чак толкова меки, но са с напълно равни подметки.

# 518
Беко и нас много ни запарват, иначе са и много удобни. Взех от вис Виталис едни с дупки, също са много удобни като гледам как припка, и не запарват, а и хич не бяха скъпи Simple Smile

# 519
Благодаря на всички за отговорите! :>

# 520
Ние сме с Беко, ама наистина ще си запарва в голените жеги. А моята госпожица направо си проходи,  та ще й търся нещо по-лятно май.

# 521
Аз след много чудене, в крайна сметка взех на К и К, като цена май бяха най-приемливи. И нашата госпожица вече ходи и трябваше да вземем нещо лятно за навън. Иначе и ние имаме пантофки на Зизу, супер са, ходим на двора с тях, ама за улицата не стават.
Голямо чудене с тия обувки, сигурно от два месеца избирам и накрая едната баба взе някакви за 5 лв от Джъмбо и почна да и ги слага и аз прецених, че е време да взема нещо истинско за да не и се увреди крачето с тия китайски боклуци.

# 522
  • WonderLand
Че какво им е на Зизу-то за навън?

# 523
Че какво им е на Зизу-то за навън?

Ами нашите са пантофи с кожена подметка и си пише, че са за вътре. Доста са тънки, може да се набоде на нещо.

# 524
Зизу са уникални, големият ми син изкара няколко лета все с техни сандали, но те са тип босо ходене. Иначе не бива да са ортопедични обувките, така каза ортопедът- да няма изпъкнала част на подметката под свода.
На моят бебко му избиват кътници, а още няма долни странични резци. То ясно, че не е задължително да излизат в точна последователност, ама при него зъбите са от краката за главата Simple Smile има ли и други такива с шантаво излизане на зъби?

Общи условия

Активация на акаунт