НОЕМВРИйчета 2❤️2❤️ - Тема 2

• 43 472
  • 727
  •   1
Отговори
# 270
Ева  Heart съжалявям и аз за резултата, къраж за напред и възможно най-благополучен край 🌺
Момичета, аз имам проблем с мислите- имам много лоши мисли, все имам чувството,че може би нещо няма да е наред  на следващия преглед,че едва ли не няма да се стигне до хубавия край.. ☹
Това мисля,че се отключи миналата година когато в 10 г.с ме диагностицираха с мисед аборт, а аз толкова се бях настроила, нямах никакви лоши мисли и бях толкова спокойна за всичко, докато на рождения ми ден не ми съобщиха,че яйцето вече е кухо и плода се е резорбирал вече дори Sad
Кажете как да се справя с този проблем, на две седмици се преглеждам и дори това време едва го преживявам

# 271
AlisV, изгледай интервюто на д-р Сигридов от днес във ФБ страницата на списание 9 месеца. Засегна темата за психологическата нагласа по време на бременност и нейното влияние.

# 272
AlisV, изгледай интервюто на д-р Сигридов от днес във ФБ страницата на списание 9 месеца. Засегна темата за психологическата нагласа по време на бременност и нейното влияние.
Аз точно от него се стрестнах още повече,особено примера с 26 г.с .. направо зловещо,  интервюто ми беше много интересно, дори следя от кога ще преглежда д-р Сигридов Simple Smile

# 273
Eva и аз съжалявам за резултата,дано всичко се развие по най-добрия начин!❤
    Alis ,ако това ще те успокои и аз имам същата ситуация ,миналата год.мисед и сега ми е малко свито сърцето ,освен това всяка вечер много сънувам и то много често кошмари...

# 274
И аз често сънувам кошмари .. Трябва да преборим лошите мисли с позитивни, защото и бебчетата ги усещат,опитвам всеки ден, но все още ги има моментите, в които се панирам доста без причина :/

# 275
  • София
Ева, стискам палци за изследването! Все се надявам да е дало грешен резултат пренатеста....

Момичета, това за нагласите е много важно! Мен това ме крепи да не рухна в момента. Майка ми е ужасно зле, спешно я оперираха (онкоболна е и получи и перитонит...), походи си по лекари и сега се е оказала с положителен PCR тест.
Дали не треперех допреди малко. Но, паниката е голямо нещо! Тя не помага, напротив, отслабва организма ни. Положителната нагласа, хубавите мисли, усмивката сутрин (малко йога...), вярата в доброто и някой друг весел навик са нещата, които ни правят живи и ни държат.

Черните мисли само влошават положението - някои неща ако имат да се случат, ще се случат. Важното е после да разберем и осъзнаем защо са се случили. С или без притеснения от наша страна няма какво да променим. Всъщност, аз силно вярвам в силата на позитивното мислене и може би ви излъгах - ако вярваме, че всичко е наред, насищаме тялото и ума си с позитивна енергия.

# 276
  • София
И аз съм с мисед, при това ми отне много време и усилия да забременея отново. Да, след миседа ми беше много тежко и ми отне много време да се съвзема, но не смятам да си прехвърлям страховете от предишната бременност върху тази.

Алис, ако не успееш сама да се пребориш с лошите мисли и паник атаките, потърси помощ. Няма нищо лошо или срамно в това. Flowers Hibiscus

# 277
Eva и аз съжалявам за резултата,дано всичко се развие по най-добрия начин!❤
    Alis ,ако това ще те успокои и аз имам същата ситуация ,миналата год.мисед и сега ми е малко свито сърцето ,освен това всяка вечер много сънувам и то много често кошмари...
Споделям същите страхове и притеснения. Миналата година и аз бях с мисед и сега сякаш не мога да се зарадвам на 100%. Все се притеснявам дали всичко е наред,дори вече съм  накрая на 13та седмица и изпитвам страх да споделя тази радост дори с най-близката си приятелка. Опитвам се да съм позитивна доколкото е възможно

# 278
Здравейте,
Тъй като на много места прочетох, че БХС не е много показателен за близнаци, Прена теста има ли референтни стойности при близнаци?
Докторът ни каза, че е много точен и за близнаци.

Ние ще прогресираме с хорионбиопсия, благодаря че ми го споменахте, имах време да разуча. за съжаление имаме поне едно бебе с Даун. Имаше ли едно момиче, която имаше предишна бременност с Даун или е правила този тест? Дали може едно бързо л.с да й пратя?

Пожелавам на всички прекрасни резултати и бебета! Много ви прегръщам!
Много съжалявам
Аз имам предишна бременост с Даун,но съм правила Амниоцентеза 2 пъти
Сега ми предстои 3 път да правя .
За да сме сигурни ,че всичко е наред правя всяка бременност

# 279
Бях на преглед и лекарката като ме прегледа с коремния ехограф и каза, че артериите са горе-долу и че са малко стегнати и че ще трябва да ги наблюдаваме. Някой знае ли за какво става въпрос? Малко се притесних.

# 280
  • София
Сладолед, вероятно става въпрос за кръвотока към матката и маточните артерии. Реално оттам отиват всички полезни вещества към плацентата и бебето. Хубаво е да се проследяват, ако е необходимо ще ти изпишат терапия.

# 281
Ева, и аз като всички тук те мисля и ти изпращам положителни мисли! Надявам се всичко да е наред и да имаш желаният финал ноември. Знаеш, пренатестът също е скрининг, макар и по-точен от БХС, но пак не е 100% достоверно. Знам колко е трудно да си спокойна и да мислиш положително, но това наистина е много важно. Всичко ще се подреди! Вярвай! С теб сме! Heart
Иначе и аз сънувам кошмари, ако изобщо заспя. Да не говорим, че вече влезнах в заветния 4ти месец, а така и подобрение нямам- сутрешното гадене е целодневно, влача се като парцал, не мога да се храня... Кошмар! Да не говорим, че от няколко дни така ме сърби цялото тяло-все едно съм крастава, а уж не съм Joy Дано всичко е наред с всички ни! Heart Eyes Heart

# 282
Ева, дано да си от тия 0.2% грешно положителни. 💜

# 283
Мисля, че е нормално да сме пристеснени, особено тези, които са се сблъсквали с загуба или мисед. Аз не знам дали ви бях писала, но преди месец направих страшна паник атака, че нещо не е наред и търчах с 200 една събота на лекар. Разбира се нищо нямаше, ама.... Сега гледам да съм малко по-разумна и да стискам зъби.
И аз да се оплача, така чаканият четвърти месец дойде, ама все съм като Грета и едва гледам. Дано мине по-скоро! Simple Smile

Последна редакция: пт, 08 май 2020, 10:27 от Диди 💙💙

# 284
Напълно разбирам всички Ви! И аз имам мисед миналата година, който отключи панически атаки и целодневна депресия. Имах страх от всичко! Няколко месеца ходих на психотерапевт и тези разговори ми помогнаха тогава. Стигнах до състояние на хипохондрия, но за това допринесоха и докторите, които ми обясняваха, че ако имам 2-3 аборта тогава трябва да се притеснявам. А с един така е трябвало да стане.
Страхове няма как да нямам, но поне не са панически страх.

Рози определено има какво да уча от теб относно позитивното мислене! Запази се такава!

Общи условия

Активация на акаунт