Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви данни са необходими за списъка с бъдещи майки?
Има ли предпочитания за пол на бебето?
Какви са преживяванията на други майки с различни полове на децата им?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви данни са необходими за списъка с бъдещи майки?
-
Има ли предпочитания за пол на бебето?
-
Какви са преживяванията на други майки с различни полове на децата им?
-
Кои са препоръчителните магазини за закупуване на дрехи за бременни в София?
-
Какви прегледи и изследвания се препоръчват по време на бременност?
! Пратих си изследванията за разчет. Оказа.се че в урината ми има много бактерии, уж спазих всичко при даването, но лекарката ми каза утре сутрин да си сложа един тампон и да дам урина за повторно изследване, защото така не попадат бактерии от влагалището в урината. Дано не излезе нещо сериозно 🙋🍼
. Аз бях в началото с отлепяне, Ами успях да изкарам на работа (по 12часа на крак). Все пак всеки си носи отговорността.
. Сладко по-принцип не обичам и сега е така за щастие. Забраниха ми да ям зърнени и млечни продукти и си похапвам салати месо, картофи, плодове и ядки. ММ ми вика, че съм станала дундел
Уж моя предимно наблюдава бременни с тромбофилия, но прегледът е светкавичен. Поне прегледите са през 2 седмици и обяснява като го попиташ нещо, но със сигурност ще започна да посещавам и някой друг.