НОЕМВРИйчета 2❤️2❤️ - Тема 2

• 43 415
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте ! Вчера ми взеха кръв за ПКК и урина и за БХС. Резултатите от ПКК и урина са точни, сега часам БХС.
Днес бях на ФМ, всичко е точто, носна кухина, нухална гънка 1.4, крака, ръце, стомах и т.н.
Пол на бебето -МЪЖКИ
Вече и име сме измислили ,и дано всичко е ок
Следващ преглед ФМ юни месец
Чао за сега от мен.

# 211
Maй повечето вече знаят пола Sad малко се натъжих ние още не знаем. Flower__ Аз правих в АГ, там ми взеха кръв, а за БХС пробата се носи в генетика в Терапията. Имай предвид, че сега доста се регистрираха не се притеснявай, ако има нещо звънни по телефона.

# 212
Здравейте, мами! Ще приемете ли още една бъдеща мама с термин на 01.11 , първа бременност, 14г.с. + 3д от София на 28 години.
Чета, че на доста от вас им е лошо. И аз попадам в този списък. От 8г.с. досега не спира да ми се гади и да повръщам. Вместо да качвам килограми, от това неразположение аз свалям и започвам да се притеснявам вече.

# 213
  • София
Добре дошла Heart

Някой бременни свалят в първия триместър. Важно е сега във втори да почнеш да качваш.  Дай му още седмица-две преди да се притесниш.

# 214
Maй повечето вече знаят пола Sad малко се натъжих ние още не знаем. Flower__ Аз правих в АГ, там ми взеха кръв, а за БХС пробата се носи в генетика в Терапията. Имай предвид, че сега доста се регистрираха не се притеснявай, ако има нещо звънни по телефона.

И аз не го знам, а така искам :/

# 215
Момичета, има ли някоя сред вас с подрастващ бебешор и как се справяте с носенето. Моята принцеса е на 1,3 год. и сега проходи, но пак се вдигаме и носим, макар и за малко. Мъжът ми и синът ми ми помагат, когато са вкъщи и сме заедно, но на разходки често сме сами и няма как, понякога се налага. С голям страх я вдигам. Все си казвам, че природата някак го е измислила, ама само на таз кълка лежа и всеки път ми притреперва.

Моята е на 2,8 месеца и ми се налага постоянно да я вдигам.. 2 месеца бяхме и напълно сами. Отначало се притеснявах, но вече не, просто няма как.. Гледам жени в 9ти месец носят 5 годишни деца. Да мислим позитивно, няма как да ги пренебрегнем деца са ни.

# 216
Момичета, има ли някоя сред вас с подрастващ бебешор и как се справяте с носенето. Моята принцеса е на 1,3 год. и сега проходи, но пак се вдигаме и носим, макар и за малко. Мъжът ми и синът ми ми помагат, когато са вкъщи и сме заедно, но на разходки често сме сами и няма как, понякога се налага. С голям страх я вдигам. Все си казвам, че природата някак го е измислила, ама само на таз кълка лежа и всеки път ми притреперва.
Няма да ти кажа" абе, спокойно, носи си детето колкото искаш", но ще ти разкажа как беше при мен. Синът ми и дъщеря ми са с 1г11м разлика. До последно момченцето ми беше отгоре на корема като маймунче, че понякога и натоварена с торби от пазар. НО! Не е правилно. Колкото и да е- това си е риск, всичко се случва. Но има и друг момент- малкото като протегне ръчички и каже,, гуши,,?!? Моят съвет е просто да внимаваш и да не го разнасяш дълго на ръце. С малки деца няма как бременността да е като първа...

# 217
Един малко странен въпрос от мен - мерили ли сте си температурата-повишена ли е откакто сте бременни- моята напоследък е между 36.2-36.8, а в "нормално" състояние е доста по-ниска - около един градус по-малко заради щотовидната жлеза-даже понякога съм се чудела как съм жива с 35 градуса телесна температура.  Нямам треска или други оплаквания, но покрай тази корона истерия нещо взе да ме хваща шубето много здраво...

# 218
И моята е малко по-висока от нормалната, при бременни мисля,че е така.

# 219
А моята от самото начало е над 37, на моменти дори става до 37.6-8
В четвъртък съм на преглед и ще питам до колко е нормално това .Не съм болна , чувствам се добре но вечер най вече усещам как паря цялата ...
Един малко странен въпрос от мен - мерили ли сте си температурата-повишена ли е откакто сте бременни- моята напоследък е между 36.2-36.8, а в "нормално" състояние е доста по-ниска - около един градус по-малко заради щотовидната жлеза-даже понякога съм се чудела как съм жива с 35 градуса телесна температура.  Нямам треска или други оплаквания, но покрай тази корона истерия нещо взе да ме хваща шубето много здраво...

# 220
  • София
Нормално е да имаш повишена температура при бременност, ето:
https://bremennost.bg/temperatura-pri-bremennost.html

# 221

Моята е на 2,8 месеца и ми се налага постоянно да я вдигам.. 2 месеца бяхме и напълно сами. Отначало се притеснявах, но вече не, просто няма как.. Гледам жени в 9ти месец носят 5 годишни деца. Да мислим позитивно, няма как да ги пренебрегнем деца са ни.

Мисля, мисля 😊 аз съм си позитивна! Явно това е формулата! За пренебрегване хич не съм и помислила! 👶❤️

# 222
По препоръка ли направи теста или просъо ти реши да го направиш за свое успокоение .

От БХС нямахме препоръка за допълнително изследване, но направихме Prenatest за успокоение.

# 223
Момичета, много се притесних. Преди малко отидох до тоалетна да пишкам и гледам розова урина. Избърсах се и розова кръв. Вчера бях на преглед и всичко беше наред. Спряхме утрогестана, но го бяхме намалили 1 на ден. Да не би да  е нещо от взимането на цитоннамазка или че ме погледна с вагинален ехограф? Звъннах на док и каза да продължа 3х2 утрогестан и 3х2 но-шпа и че можело да е хематом. По-рано коментирахте за зацапване след спиране на утрогестан, но кафеникави, а моето си беше прясна кръв.

# 224
Момичета, много се притесних. Преди малко отидох до тоалетна да пишкам и гледам розова урина. Избърсах се и розова кръв. Вчера бях на преглед и всичко беше наред. Спряхме утрогестана, но го бяхме намалили 1 на ден. Да не би да  е нещо от взимането на цитоннамазка или че ме погледна с вагинален ехограф? Звъннах на док и каза да продължа 3х2 утрогестан и 3х2 но-шпа и че можело да е хематом. По-рано коментирахте за зацапване след спиране на утрогестан, но кафеникави, а моето си беше прясна кръв.

И аз имах хематом и прясна кръв, но ако е хематом доктора би трябвало да го е видял вчера на прегледа... Според мен е от цитонамазката, затова казват че не е хубаво да се прави по време на бременност, не че е толкова опасно, а може би точно заради паниката която се получава, ако се появи кървене 🤷🏻♀ Но все пак ако продължава отиди на лекар, не трябва да има кръв по каквито и да било причини 💐

Общи условия

Активация на акаунт