НОЕМВРИйчета 2❤️2❤️ - Тема 2

• 43 477
  • 727
  •   1
Отговори
# 285
Направо взех да се отчайвам. В 11+3 съм и аз чакам с нетърпение четвъртия месец, но като ви чета и имам чувството, че това повръщане край няма.
Чак ме е страх другата седмица, като се регистрирам за ЖК и ми направят кръвните изследвания да не се окаже, че съм с един куп отклонения от нормалните стойности.
Ева, дано има грешка в пренаталния тест.
Стискам палци за добро развитие на ситуацията.

# 286
Ох , това чакане на резултата от Прена теста ме убива . Все едно чакам някаква присъда 🤦‍♀️
До колко часа ги изпращат резултатите ?

# 287
Гледай да пиеш вода и да си добре хидратирана, m-angel. Аз отслабнах малко от началото на бременността (просто нямах апетит, бях много чувствителна на миризми), но лекарката ми каза, че няма проблем. Simple Smile При мен внезапно изчезна непоносимостта към миризми, може би и при теб изведнъж ще спре повръщането, стискам палци! Flowers Hibiscus

ivanamar, кога ти взеха кръв? На другия ден ли ти дадоха линк към портала? Аз наскоро говорих с тях и казаха, че са доста заети в момента - много тестове са направили, сигурно има бебебум покрай ИП.

# 288
Гледай да пиеш вода и да си добре хидратирана, m-angel. Аз отслабнах малко от началото на бременността (просто нямах апетит, бях много чувствителна на миризми), но лекарката ми каза, че няма проблем. Simple Smile При мен внезапно изчезна непоносимостта към миризми, може би и при теб изведнъж ще спре повръщането, стискам палци! Flowers Hibiscus

ivanamar, кога ти взеха кръв? На другия ден ли ти дадоха линк към портала? Аз наскоро говорих с тях и казаха, че са доста заети в момента - много тестове са направили, сигурно има бебебум покрай ИП.

Миналия четвъртък на 30.04.  Ми взеха кръв , след час ми звъннаха и ми изпратиха парола , срока за получаване на резултати ми е до 13 .05 , но ми казаха , че най-вероятно ще ги получа по-рано . Надявах се да е днес , че вече ще откача

# 289
Сладоледче, големият проблем е, че ми става лошо и от водата. Гледам да я замествам с компот или газирано, което преди не близвах.
А относно миризмите, ако имаше възможност щях да накарам съпругът ми да изкара хладилника извън апартамента. Нарочно го държим почти празен, но на мен все ми мирише Scream

# 290
Извинявай, ама ми стана много смешно като си представих мъжът ти как носи хладилника на терасата. Grinning Моят бързо се отказа да яде бирени фъстъци и чипс, защото после спазвах социална дистанция от него с часове.

За водата съм чела, че газираната помага срещу гадене, също и може да пробваш малко лимонов сок да изтискаш вътре. Аз имах/имам непоносимост към чешмяната - все ми мирише на нещо, може би e на хлор, и карам на изворна от шише - при нея не усещам никакъв мирис и ми е добре.

ivanamar, дано дойде днес резултата. Шансът да е добър е много, много висок, не се панирай така. Flowers Hibiscus

# 291
Моите първи кръвни и урина дадоха леки отклонения и аз го отдавам точно на неразположенията и непълноценното хранене първите 3 месеца. А съм повърнала само веднъж , и все пак организмът е в шок Grinning Тепърва ще ги коментирам с док. дали са сериозни и какво ще предприемем.
Ейнджъл, очаквай облекчение най-много до седмица - две.

# 292
Кийпче, а дано.
Най-лошото е, че съпругът ми се чувства едва ли не виновен, че ми го причинява.
Много го притеснява, че все още смъквам кг, а яденето в някои дни е мираж.
Опитвам се да му обясня, че е нормално състояние за първите месеци от бременността, но той се тревожи.
Току-що си направих и уговорка за пренаталния тест. Ще го направя на 15.05.
Прегръщам ви, момичета и ви пожелавам все по-добри дни.

# 293
Момичета някой знае ли какви са реф. Стойности на Papp-a i free bcg?

# 294
  • София
Мисля, че трябва да се приближават до единица. От коя страна на 1 няма значение (т.е. знака).

Моите са Пап: 0.9 и free bcg 0.63 (част от медианата и двете).
Трима АГ казаха, че са ок.

# 295
Марианка, ще дойдат и хубавите дни! Живей с тази надежда! Simple Smile
Теги кг ще ги наваксаме после Wink

# 296
Мисля, че трябва да се приближават до единица. От коя страна на 1 няма значение (т.е. знака).

Моите са Пап: 0.9 и free bcg 0.63 (част от медианата и двете).
Трима АГ казаха, че са ок.
Papp-a 1.22
Free bcg 1.06
Ако е както казваш трябва да са ок?

# 297
Направо взех да се отчайвам. В 11+3 съм и аз чакам с нетърпение четвъртия месец, но като ви чета и имам чувството, че това повръщане край няма.

Всяка бременност е различна, аз например повръщах много само 5-6г.с. след това само 1 2 пъти ми прилоша, не съм повръщала, но пък ми се гади, дори и днес.
Аз кг не ги мисля, по принцип съм слаба и не много висока и мисля че трябва да ми проличи  рано. След 2м. Хоум офис вече работя, все още никой не знае тук, а дори колежки ми казват, че съм отслабнала (а не са такива които ще те лъжат). Не знам и аз вече какво да мисля.
Напоследък не ми се яде никакво месо, а доки ми каза че трябва. С миризмите имах малък проблем Мин месец с парфюма на моя, а ми е любим и аз му го подарих за рд.

# 298
  • София
Flower__
бих се обзаложила, че са отлични. А ти защо питаш нас? Не са ли ти дали коментар още?

# 299
Flower__
бих се обзаложила, че са отлични. А ти защо питаш нас? Не са ли ти дали коментар още?
Не, само акушерката на бързо каза, че са добре.
С първата бременност имах висок риск, правих транкилити и сега ме е страх.

Общи условия

Активация на акаунт