Дългото чакане след трансфер - 82

• 38 669
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Да разбирам , аз малко се притесних след този простотии по новините :/

# 76
Симбаб и аз съм на 14ти с кръвен ,писах на лично но сега прочетох че си в Щерев ,значи не сме лежали на трансфера заедно ,а за другите момичета аз съм със ЗЕТ ,доколкото знам възобновиха и тях ,просто искат отрицателен тест за ковид 19,и мисля че ще го въведат като задължително изследване занапред.Мен много ме боли кръста незнам дали е нормално ,още от деня на трансфера ,споделете какво да правя ,добър знак ли е

# 77
Моя зет беше на 16.04. Доктора ми направи трансфер, защото моя заповед изтичаше в края на април. Момичета пожелавам ви много положителни тестове. Аз вчера си повторих кръвния тест и резултата още не излезе. Когато излезе ще ви пиша .

# 78
Моя зет беше на 16.04. Доктора ми направи трансфер, защото моя заповед изтичаше в края на април. Момичета пожелавам ви много положителни тестове. Аз вчера си повторих кръвния тест и резултата още не излезе. Когато излезе ще ви пиша .
Колко дневни ембриончета и колко броя ,хайде много тлъсто чхг !чакаме да се похвалиш

# 79
Ембрионите бяха 2 броя - 5 дневни.
Момичета  на  29.04 -13 ден след трансфер пуснах кръвен резултата беше 165.
на  04.05 - 18 ден пуснах втори тест резултата е 734. От клиниката ми дадоха час за 15.05.
Според вас другата седмица пак да пусна ли кръвен тест? Как ви се струва резултата 734 добре ли е за 18 ти ден.

# 80
Според мен няма смисъл да пускаш още ,идеален е резултата за 18ти ден ,честито и другата седмица да видите малкото оризче ,твоя успех да подвачи крак в това време ,страхотно !

# 81
Здравейте, момичета! След положителния нисък резултат за който ви питах, вчера 18 ден след трансфер резултата не беше добър. Падна на 6.29. За съжаление и при мен не се получи. Доктора ми каза да спра всички лекарства. Колко време минава след спирането на лекарствата да дойде цикъл?

# 82
Krisneli
В първата ми ин витро процедура (неуспешна) цикъла ми дойде около една седмица след спирането на лекарствата. Аз дори нямах имплантация. Тази неуспешна процедура направих в ин витро клиниката в Шумен при доктор Димов, и след това се махнах от там и всичко се получи.

# 83
Здравейте, момичета! След положителния нисък резултат за който ви питах, вчера 18 ден след трансфер резултата не беше добър. Падна на 6.29. За съжаление и при мен не се получи. Доктора ми каза да спра всички лекарства. Колко време минава след спирането на лекарствата да дойде цикъл?
съжалявам Sad 4 -5 ден след спирането
Krisneli
В първата ми ин витро процедура (неуспешна) цикъла ми дойде около една седмица след спирането на лекарствата. Аз дори нямах имплантация. Тази неуспешна процедура направих в ин витро клиниката в Шумен при доктор Димов, и след това се махнах от там и всичко се получи.
А правихте ли някакви изследвания нещо...след като не сте имали имплантация?

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 17:54 от AnMary

# 84
Cherry15
Всичко ще е наред този път. Резултатите от тези изследвания излизат за около 10 дена при мене така беше. Вие в коя клиника сте?

# 85
Cherry15
Всичко ще е наред този път. Резултатите от тези изследвания излизат за около 10 дена при мене така беше. Вие в коя клиника сте?
Дано! В Ню Лайф Пловдив

# 86
Момичета аз още преди 1ви опит ги пусках имонологичните , и вливахмв интралипид заради НК клетки . Имах имплантация .
При втория опит пак вливахмв интралипид и нямаше дои имплантация :/ сега ще видим с ЛЛ дали ще подейства . Не знам дали заради нея ,но този месец Ц ми е супер оскъден 🙄 много странно

# 87
Здравейте,
Днес ми е 5ти ден след зет и бях вир вода цяла нощ 😫 предния трансфер(свеж),който беше с + не съм имала такова потене,а и се притеснявам,че сварих ембриончетата 😢

# 88
  • София
Здравейте,
Днес ми е 5ти ден след зет и бях вир вода цяла нощ 😫 предния трансфер(свеж),който беше с + не съм имала такова потене,а и се притеснявам,че сварих ембриончетата 😢
Нищо не си сварила. Без да давам напразни надежди, май е добър признак Simple Smile

# 89
Здравейте,
Нищо не си сварила. Без да давам напразни надежди, май е добър признак Simple Smile
Нандиииин,мила, отново много ти благодаря,че точно ти ми отговаряш първа, т.к.освен проф.познания и опит,които имаш, при предходия ми + трансфер пак ти ми вдъхна оптимизъм ♥🙏🏼
Чул те Господ!
П.п. Честит празник на всички 🍀

Общи условия

Активация на акаунт