Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво може да означава висока стойност на TSH по време на бременност?
Какво се случва след трансфер на трети ден?
Какво се случва след трансфер на петия ден?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво може да означава висока стойност на TSH по време на бременност?
-
Какво се случва след трансфер на трети ден?
След трансфер на трети ден, ембрионите продължават да се развиват, преминавайки през различни етапи. На третия ден обвивката на бластоциста започва да се разпуква, а на четвърти и пети ден бластоцистът се прикрепя към маточната стена и започва имплантацията. Процесът на развитие продължава до седмия ден, когато имплантацията е завършена, а клетките, които ще станат плацента и фетус, вече са започнали да се развиват.
-
Какво се случва след трансфер на петия ден?
След трансфер на петия ден, бластоцистът продължава да се развива, като се закача към ендометриалната стена и започва имплантацията. Процесът на имплантация продължава до седмия ден, когато е завършен, и клетките, които впоследствие ще се превърнат в плацента и фетус, вече са започнали да се развиват.
-
Какво представлява тестът с йод за определяне на бременност?
-
Какво представлява TSH и какви са нормалните стойности?
подхождам положително всеки път, но винаги стигам до този момент- защо нямам симптоми, а понякога се взирам и симптомите даже стават прекалено много, сякаш сама си ги внушавам. Мисля си, че силиците са ми дотук, но не искам да наричам този опит "последен" , защото звучи мн. травмиращо. Полежах един ден и то не целия- започна да ме боли зверски кръст, не съм аз за тази работа. И съм лежала, и съм летяла със самолет, все отрицателни тестове съм виждала. Единственият положителен беше и единственият ми успешен опит, когато забременях със сина си през 2012г. И родих през 2013г. Понеже от 2018г. пак се размечтах за второ дете и се гмурнах активно в този водовъртеж, припомних си всичките неуспехи, страхове, надежди и разочарования. Някой ще се чудят- защо си го причинявам, след като съм успяла веднъж. Честно казано, още си мисля понякога, че сънувам, когато гледам сина си. Ето, сега вече трети трансфер след далечния ми успех, а чхг резултатът винаги ми се присмива и се чудя как въобще успях да видя положителен тест. Надявам се, че няма да ви отегча с моите размишления, но следя всички теми още от 2011г., съпреживявам с всички девойки, запомнила съм много истории... чак сега почувствах, че е време да споделя и моята. Успехът ни се усмихва понякога, трябва ни и малко късмет!
Без тях няма смисъл живота. Уникално е и има много дълбок смисъл да гледаш как растат, учат, Играят, не слушат и т.н. Вече и за внучета си мечтая да гледам.
и точно 8м след това на 20.11 видях най-малкото и съвършено вързопче